39

AYYYYYYY

преди 12 години

Намерих го сайта му и те са против евреите и мюсюлманите от източна европа.Този път са забравили *** ни,защото *** просят а евреите според тях ходят с комерциална цел т.е. да им вземат парите и не че не са прави

38

Евгений

преди 12 години

И не се заблуждавайте, Вилдерс нито знае кой е Балдуин, нито що е дирил по нашите географски ширини, нито какво му се е случило. Мога да се обзаложа, че хора като Вилдерс четат много малко и то избирателно, колкото да се святкат. Историята е видяла и по-оригинални образи от него, както и доста Балдуиновци. Хубав уикенд на всички, включително и на добрите холандци!

37

Анонимен

преди 12 години

е па може и сайт на арменския поп, за оплаквания имам предвид

36

Евгений

преди 12 години

А холандците, ако направят тази глупост да излязат от съюза, какво ще правят по-нататък? Светът не е какъвто е бил в края на 19 и в началото на 20 век. Няма вече и колонии. Има нови играчи, на фона на които, повечето стари изглеждат просто смешни и несъстоятелни. Европа има шанс заедно и с доста радикални промени във всички области. Приятна вечер!

35

Евгений

преди 12 години

Предполагам, че може да се направи успешен сайт с оплаквания на холандци от собственото им правителство, както и сайт за оплаквания на източно европейци от некоректно и недостойно третиране в Холандия. Може да се направи сайт за оплакване от международната финансова криза. Сайт за оплакване от глобалното затопляне, от ледохода по Дунав, от смяната на магнитните полюси. Предполагам, че Вилдерс не може да забрани глобалното затопляне. Или се лъжа. Хубава вечер на всички!

34

Анонимен

преди 12 години

A кога Европа ще размаха пръст на ректори и т.н., които стават прпфесори с публикации на кирилица и с една две научни конференции. И кога ще размаха пръст на тези, които изгониха способните хора! Това са те- номенклатурната вихрушка: АЛЧНИ, КРАДЛИВИ И НАГЛИ....

33

Анонимен

преди 12 години

ДО -36 Обикновените холандци може и да не знаят,но бъди сигурен,че лидера на тяхната националистическа партия,която е най-радикалната в Европа ГЕРТ ВИЛДРЕС много добре знае този факт и затова говори за България с такава омраза!!!

32

до 40

преди 12 години

Мерси пич ти си патриот,сега ше им го нафукам в газенцата,нека всеки влезне и да им пусне по една БГ как Стоичков ги пращаше на майнта им

31

Анонимен

преди 12 години

Гражданите на 27-те страни в Общността трябва да се чувстват у дома си, независимо къде решат да се установятТова важи само за западноевропейците, но не и за нас.

30

сд

преди 12 години

Пичовее абе знае ли го някой кой е тоя сайт за оплаквания на холандския крайнодесен ,дайте да влезем да ги нахраним малко

29

гларус

преди 12 години

Само да хвана някоя холандка през лятото на Сънито! Ще й пръсна ***!

28

@ 34

преди 12 години

Ще се изненадаш колко стоки са холандски :)

27

@ 35

преди 12 години

Съмнявам се , че знаят тия наркомани и травестити на колела , кой е тоя Балдуин и кой е Калоян ... те са изпушили тия .

26

Анонимен

преди 12 години

Холандците ще ни мразят нас БЪЛГАРИТЕ,дори и на онзи свят,защото БАЛДУИН ФЛАНДЪРСКИ е холандец а знаете Какво направи КАЛОЯН с него и с предвожданата от него елитна рицарска воийска,разби ги,нашите юначни българи заклаха цвета на тогавашна европа а тяхната гордост БАЛДУИН,които превзе Константинопол и се провъзгласи за император,Калоян го е влачил с коня си из прахоляка,а по късно лично му е отрязъл главата ха сега ми кажете ,как и кога ще ни заобичат тези ***!!!

25

Анонимен

преди 12 години

тоа пък :))) ме пазсмя с бойкота сикакви холандски стоки има тука?да не би да купуваме газ от нях?по-добре бойкотирайте руския газ

24

аса

преди 12 години

Филипс е холандска марка. Може да ги произвеждат другаде, ама печалбата я взимат холандци.

23

Анонимен

преди 12 години

Европа се разрада. Нищо не стана от френско-германската грандоманска идея.Но някои държави като Холандия и Англия ще оцелеят

22

.

преди 12 години

Абе ние и да бойкотираме едва ли ще усетят особено , българина почти не може да си позволи чужди стоки. Трябва да се вдига шум по-скоро и да се направи един сайт , в който да се оплюе въпросната партия и малко да се позакачаме с дътчите , наркотиците , червените им фенери , *** с големите патки , травеститите и педофилите на колела и т.н. това разбира се е работа на хора , които живеят там и са запознати с реалността в Холандия.

21

istinata

преди 12 години

Istinata e che nashite medii ne publkuvat istinata.Statijata ne protiv balgarite a protiv ziganskite organizirani grupi, koito terorizirat Holandija s obiri, izmami , prostituzija.Zashto nashite medii ne pishat , che polovinata statija razkazva za ziganska banda ot Ruse, kojato bila dobre organizirana i nabrojavala 55 zigani, koizo hodeli po 3 v grupa i obirali kashti i grajdani na Holandija i severna Belgija !!! Horata protestirat sreshtu zihanskija teror ot Balgarija i Rumanija !Tova e !

20

1912

преди 12 години

Преди да цирикате.Кажете поне едно нещо за което холандците да не са прави ????? Ми че те и българите в чужбина,като чуят родна реч и бягат надалече!!!!!