86

Тялото

преди 12 години

Не харесвам Бойко, но в случая ще кажа че е прав, независимо какво са истинските мотиви.Браво.

85

Не е верно

преди 12 години

Томас?!?! Ти говориш за Господ Исус Христос, да се слави името МУ, и обичаш руснаците?!?! Ти си си загубил ума! Ще се помоля за теб!!!

84

AHA

преди 12 години

Боко явно не е добре обяснил на тоя хамериканец че не ги искаме,а тая нова технология да си я намушкат те знаят къде.Най мизерните сме в света,само природата и здравите деца ни останаха и тях ли ще ни вземете бе терористииии!Оставка боко незабавно иначе ще търсиш убежище от Уорлик

83

Анонимен

преди 12 години

Не ми пука нито за Русия нито за Америка грижа ме е само и единствено за България! Останалите да се оправят!

82

Томас,

преди 12 години

правилна ли те разбрах: европейците са ненадеждни, защото са ни разпокъсвали и използвали. А американците? Не са ли ни бомбардирали? А ние като послушни васали и паметник им вдигнахме? Дано наистина се отстоява това, което е заявил Борисов. Защото Добруджа ни храни. И добруджанци пият вада, която основно идва от Шабленското езеро. Шистовият газ, неговото проучване и добив ще ги обрече. Доказан е сеизмичният ефект на добива. Комисионните, не само във финансово изражение, явно са доста примамливи.

81

до 81

преди 12 години

Знаеш ли на колко народа българите са дали език? --На колко народа са дали език?Според мен, на нито един!

80

Анонимен

преди 12 години

Интересно защо американците толкова много се загрижиха за енергийната ни политика .... Европейците ни затвориха половината АЕЦ , та сега ако нещо не дай си Боже стане в Марица изток минаваме на режим , нека и руски газ да няма , с шистовия да се изтровим и се връщаме в средновековието , накъдето и май сме поведени !

79

Анонимен

преди 12 години

До Томас :Лесвки е искал чита и свята Република , колко Републики е имало в Европа по онова време.--В Европа има републики от хиляди години! Чети историята.

78

емигрант

преди 12 години

За сметка ще ни правят поклон.АМА КВО СТАНА С ВИЗИТЕ?

77

Анонимен

преди 12 години

Знаеш ли на колко народа българите са дали език? Не става въпрос за национализъм а за истина!

76

64

преди 12 години

Томасяне, ако скаманите хамериканчета (по-бетер *** и от съветските) не бяха превъоръжили, нахранили и облекли 3 пъти!!! червената ***, наречена армия, русия никога нямаше да съществува. За сметка на друг тоталитарист, но скапаните руснаци щяха да са вече изродени от блъскане по мините. За да не спорим за глупости - двигателят за прословутите Т-34 е АМЕРИКАНСКИ. Справка - ГУГЪЛ. Само САЩ спаси СССР. Защо ли??? Глупостите за Англия и Франция с тяхната "съпротива" са направо смешни:)

75

Хилари Клинтън

преди 12 години

Отказа за проучване и добиване на шистов газ на американски фирми от българска страна говори,че има радикален ислям в България.

74

Анонимен

преди 12 години

До Томас :Лесвки е искал чита и свята Република , колко Републики е имало в Европа по онова време.

73

Анонимен

преди 12 години

BBC News (20 November 2011) : "Chevron said it had underestimated the pressure of underwater oil deposits while drilling, causing oil to rush up the bore hole and seep into the surrounding seabed." И в България ли смятат така да действат.

72

Томас

преди 12 години

71Би ли обяснил какви проблеми е създал Христос ?Христос е Господ, Който се жертва за хората, за да могат да бъдат простени греховете на тия, които вярват в Него.

71

Анонимен

преди 12 години

65, европейците са по-умни от тебе - те консумират руски газ (около30%) за да си запазят своите находища в Северно море. Не ги мисли дойчовците. те и утре могат да минат без съветска газ. Пук защо да не пробутат Милан на Гъзпром?!?! Ще им приберат некой друг милиард за починала ***. Кеф!

70

Анонимен

преди 12 години

До Томас дали са ни Макгахан малко ли е , известно ли ти е че след Войната за независимост Европа се събужда следва Великата френска революция , Наполеон и национално освободителните движения на Балканите чат от които сме и ние .

69

Томас

преди 12 години

Само не знам колко *** трябва да си - цяла европа се снабдява с гориво от Русия - даже и германия. Няма друг източник - няма и да има. Има, но са малки - основните доставки са от Русия - а някок плюе по Русия - колкото и да плюете сте безсилни.

68

999999999999

преди 12 години

Това ознаава че на боко ще хварчи главата,защото друга технология не е измислена,а ако я имаше французите нямаше да ги гонят от Франция

67

до Маркс

преди 12 години

Христос е евреин и изповядва юдейската религия - оттам идват повечето проблеми в белите страни.--Пич, ако знаеш калко си прав!!!