265

до 307

преди 12 години

А ти ги гледаше с видеокамера ли? Аман от ... Не това е същественото, битовик такъв!

264

до 305

преди 12 години

Германия откри Северен поток и получава газ по-евтино от нас, а ти ще си съгласен да бомбандират Иран от наша територия срещу добив на шистов газ, но не живееш в Добруджа. И освен това лъхаш на *** фанатик. Никой не се настройва толкова нелично и без реална мотивация, което звучи като платено или лумпенски фанатично.

263

за 307

преди 12 години

И шистов газ и атомен реактор - диверсификация му викат, иначе има монопол......разбиване на монополите му е майката, *** вие сте специалисти,сега ще ми докажете ,че руския монопол е правилния ,нали бе шматки :)

262

за 301

преди 12 години

Марин 10 години клецаше секретаркатс си на бюрото под погледа на ботев.....снимките нямат думата

261

Анонимен

преди 12 години

Накратко - натискали са ни за шистовия газ и искат да строят атомната ни мощности. Интересуват се от трасетата от Азия. А нашия интерес тука къде е?

260

za 304

преди 12 години

Газпром не са хора, а мутрите на путин за шантаж и грабеж.....

259

преди 12 години

287! Pisna mi ot typanari!САЩ като са енергийно независими какво майка си търсят в Ирак, а сега и в Иран? Преди всичко е важно да си човешко същество, не енергийно независим!

258

Анонимен

преди 12 години

Срамота е пред Ботев да си смъква гащите герйберастът ***!

257

Анонимен

преди 12 години

Не станахме губерния на СССР, сега се натресохме на УСА и техните турски генерали. 44 години с едните, 23 год с другите, а сме по зле от Замбия и със стандарт на живота като в Албания!?Е, ако това не е лош късмет?

256

anonimen

преди 12 години

Amerikancite,ni troviha s DDT,40 godini,i ne kazvaha,che e zabranen,od 56 godina v Amerika,sega ste razbutat zemjata,za da njamame ,normalna piteina voda,ste se okaje,che sme sas stranni rakovi zaboljavania,sled okolo 20 g,no togava edva li njakoi ste se seti,che e dobivan schistov gaz,.UJAS,mnogo sme pros narod,jalko za decata koito razstat,na tazi zemja

255

Анонимен

преди 12 години

Вие добре ли сте бе? Кой е енергийно независим? Китай ли? Германия ли? САЩ са коректни ли? Не ни прдават токот Мариците на двойни цени ли?

254

Анонимен

преди 12 години

Нито руснаци, нито американци са ни виновни.Сами сме се нагъзили, сами сме си виновни.Управляха ни и ни управляват предатели, мекерета, нещастни подлизурковци.Къде остана Чистата и Святата Република?!

253

Анонимен

преди 12 години

Тоя нашия президент ми изглежда поне веднъж уважен...

252

Анонимен

преди 12 години

Тази *** независимост е, за да атакуват Иран оттук, защото Турция отказа...Ще сме възнаградени и с отровена природа.

251

калинчо

преди 12 години

Тва калинчо го направихте на мармалад. Един гербав да има във форума и го направихте за смях. Недейте така с него е интересно.

250

Охранител

преди 12 години

Хей Калине, гейче, много по-добре от теб знам, че Ивански не е в Новопазарско,но знам и това,че проекта за проучване на териториите на областите Шумен и Варна общо се казваше Блок 1 и Блок 2 - Нови пазар бе *** нещастен...вземи се запознай по-подробно...аз живея в Шумен и пак Ви казвам разговарял съм с румънците...стига се прави на вездесъщ многознайко...

249

Анонимен

преди 12 години

Според американската доктрина трябва от енергийно неависими да станеме енергийно зависими. Ама, че са бързи, оная още не се е прибрала във Вашингтон и другия *** вече пристига

248

Анонимен

преди 12 години

Може да не ви се вярва, но мисля, че най-лошото ще стане и тази държава ще бъде досъсипана. Това ще ме съсипе мен и децата ми. Какво ще правим тук? Тези,които сте за шистовия газ сте в София. Хайде да започне дупченето оттам. Как сме сега? Дайте земята, по която ходите. И това е, за да има САЩ световно доминиране. Та ние сме в Европа!!! За бога!!!

247

за 286

преди 12 години

Свирко ***, България от 1944 до 2009 се управлява от следните премиери граждани на СССР, вечна му памят:1.Г.Димитров -СССР2.В.Коларов - СССР3.В.Червенков -СССР4.Г.Филипов -СССР5.Ан.Луканов -СССР6.Хастера -СССР/УкрайнаПървият Президент на Р България 1990 - П.Младенов -СССРТакова чудо и в банановите републики е нямало..........не губерния, а валасно княжесто на поредния *** в Кремлин

246

Шок у ажас

преди 12 години

Жена от село Бисер: Мъртвият ми баща ме събуди и спаси четете само в 7plus7. net