10

Falkone

преди 12 години

и банките са мафияконфискация

9

Патриот

преди 12 години

Все пак - много ми е интересно къде примерно в Швейцария и др. развити страни правят ски пистите си! Не се е ли наложило и те да изсекат дървета. Искаме съвременни зимни курорти, на как да стане, без да се сече? Имаме достатъчно места пък, където трябва да се сади! Да се гласува закон - тези, които ще отсекат примерно 1000 дървета, предварително да засадят 2000. А с цената на продадения дървен материал да се подържат засетите дървета. Ама само да плюем в коментарите не става! Търсете градивното!

8

Алов

преди 12 години

Най противните хора са природозащитниците.Да ги съберат всички заедно с пенсионерите и сакатиа Гого и в лагери.Те като *** да нямат случаина на задниците въздушни филтри?

7

Kiki

преди 12 години

Ние съсипахме природата и тя сега си го връща!Дано да се усетят най-накрая алчните политици!

6

да-да,ама не

преди 12 години

Не долу Цеко от Алеко,а долу ГЕРБ !

5

Анонимен

преди 12 години

за какво се пънете ,за 2013 и натам календари няма ,всичко ще стане тази годин кой е жив ще види

4

.

преди 12 години

Само така!

3

Анонимен

преди 12 години

това флашмоб какво представлява нещо за ядене ли е за пиене ли е като свинско със зеле ли да си го представя или червено вино или пък дърва за горене стрували нещо или е без пари като пишете тези неща обяснявайте в скоби какво означава не свички знаем английски

2

Анонимен

преди 12 години

България има чиста природа и чисти земи. Ако ги опазим, след време ще сме Швейцария на Балканите. Това знам, а кой виновен и кой не това не знам и не коментирам.

1

браво!

преди 12 години

Браво на младежите! Ей политиканчета - вадете си тефтерчетата и си вадете записки - ето го новото гражданско общество!