38

до 42

преди 12 години

Хайде сега употреби и другата си любима думичка - "ГРОБ"...Айде де, нещо днес не си на себе си другарю, не мога да те позная :)))

37

До 19 и...

преди 12 години

До 19 и всички останали от мръсната пяна на ГЕРБ!Тиквуна така ви е го наврял в ***,че дори не можете да мръднете и пръднете,а камо ли да излезе що годе някаква умна мисъл от плоските ви глави!

36

МЕДИЕН КЕНЕФ

преди 12 години

Този не е бил толкова инициативен за 10 г. президентство, а сега не слиза от ефир, че ще вземем да го забравим. Това няма как да стане с тези медийни ***, които му дават трибуна да говори. А като си отвори устата засмърдява на безнаказано самодоволство, което ни облива с демагогска фекална струя. С удоволствие чакам да ти пуснем всички заедно казанчето на изборите, да те пратим в канализацията, където е мястото на безочливите "кафеви миризливки" като тебе.

35

big mama

преди 12 години

Ха-ха-ха! "Ще стимулираме подема на партията, обеща Първанов" Абе, Гоце, вие ваш`та партия ще я "подемнете", кога задникът ми стане толкоз голям, че кат седя да ставам по-висока! :)

34

до 37

преди 12 години

Браво бе, педи :))) Добре че си признаваш какво сте всички от БСП :)

33

БСП В СЪРЦЕТО

преди 12 години

Обожавам те другарю Първанов!Ти за мен си непресъхващ извор на рационални идеи и пример за подражание. А и си красив мъж, като външност имам предвид. Не като оня мечок Боко. Как искам да прекараме заедно един страстен излет някъде из ловните хижи...

32

Анонимен

преди 12 години

тоя смърди дори и от снимката,толкова се е оакал

31

глупав народ ей...

преди 12 години

Достойните противници трябва да се уважават. С какво го превъзхожда мутрата бойко или цецо шлифера - определено не са по-умни, по-крадливи са, защото при цялата си власт - сега и преди когато боко беше глав сек не се намериха истински далавери, като апартаментите, консултантския договор, приятелствата с Пашата и т.н., съдружие с А. Петров от времето когато е бил мутра и още и още... Това простите болшевици- герберасти няма да простят на Първанов! Политика се прави предимно с акъл, който отсът..

30

АБВ

преди 12 години

***, Бунаци, Врани

29

Първанов

преди 12 години

И така другари от ДС-БКП ,в този така наречен преход ние успешно построихме Комунизмо-фашизмо-социализъма за нашите членове и членки.Едва ли има наш партиен функционер не осигорил потомството си до 9-то коляно!Ял,пил и грабил на воля народа!И сега пак ,че преебем овчето стадо.След като го ограбихме ся,че бачкат и ще им плащаме с парите дето задигнахме от тях.

28

бай Ганьо

преди 12 години

Оставете Гоцето а ми си вижте министър-председателя - *** Балкански! СРАМ!

27

дан

преди 12 години

гадна, ***, подла, доносническа, червена ***...няма нещо, което да мразя повече от продажни комунисти

26

АБВ

преди 12 години

Архари,Бентлита и Въздухари

25

NIE OT BSP

преди 12 години

TRIABVA DA SE ZABRANIAT TAKIVA KATO NAS DA IZLIZAT BEZ PRIDRUJITEL

24

Ха ха

преди 12 години

Остава като сайт за безплатна ел.пощабу-ха-хах-ахаха-хахах-ааа.Ако няма чадър върху трактора, може да ръждяса, а ръждата да стигне и до чадъра

23

АБВ Г

преди 12 години

Архарец Бай В ***

22

do Нели Мартинова

преди 12 години

KON DA TI Go TURI V GUZA ZARADI PLATENATA STATIQ, NEDOEBANA 4ERVENA *** NE6TASTNA

21

Анонимен

преди 12 години

лагерите са разделени пак на 2, има ли значение кой е на власт - като народа страда, не си получава заплата, да не кажа мизерства и всеки ден се вдигат цените?

20

АБВ

преди 12 години

Аз, Българската Въшка

19

АБВ

преди 12 години

Аз Бях Водач