34

до 27

преди 12 години

А за 3 години какво може да се оправи кажи едно нещо.

33

До 27

преди 12 години

Това е най-изтърбушения герберски аргумент. Не, не ви трябват повече от 4 години да оправите здравеопазването. Настоящите проблеми на България могат да се оправят точно за 2 години с адекватен и кадърен кабинет, а от началото на мандата ГЕРБ влоши още повече нещата. Но като ти гледам аватара, то няма какво да се спори - *** и половина.

32

Анонимен

преди 12 години

Така ще говори ,като ги събираме от бензиностанциите....

31

Българин

преди 12 години

Хирурзите работели на частно... ами докато в тая скапана държава един хирург със златни ръце получава заплата по-малка от заплатата на най-простото ушево прасе, дето бие хората и стои мирно пред ***, така ще е !!!Проблемът е, че едни ги лекуват без пари, щото имали "права", а ако ние, осигурените, се разболеем, плащаме втори път, защото имаме само задължения !!!

30

chicago

преди 12 години

г-н Министър , а какви са другите определения за здравеопазване,за да преценим определениe-то " прилично"къде се намира в скалата за измерване нивото на здравеопазване.

29

Не е верно!

преди 12 години

Ей заради такива тъпотии си един от най-неодобряваните министри, галфончо!Наистина, докато няма ЛИЧНИ партиди, римляните ще се лекуват с нашите пари. Аз съм готов да подържам здравето на 2ма пенсионери и на 0,1 римлянин!

28

Анонимен

преди 12 години

До ааа:На мен ми прилича на обикновен Пазарджишки ***,какъвто си е в същност.

27

-

преди 12 години

да някъде пишеше че е по зле и от Албания, но според този некадърник е прилично! Пожелавам му да стигне до нашите лекари и само на тях да разчита!

26

Мери

преди 12 години

Е прилично е как да не е! Като за страна не от третия, ами направо от четвъртия свят, как да не е прилично! Скапана държава, скапана политика! Човек го е страх да се разболее, страх го е да излезе на улицата... Честно, ако Левски беше жив, навярно щеше да емигрира!

25

spasimir

преди 12 години

Какво му е приличното,мизерия и бюрокрация

24

Българин

преди 12 години

"Здравната осигуровка е солидарна с хора, които плащат много по-малко...."Не, солидарна е с индивиди, които не плащат НИЩО !!! Болниците са пълни с ***, които не са платили и стотинка осигуровки, но ги лекуват с нашите пари !!! Пенсионерите също нищо не плащат, а и те, поради възрастта си, много по-често попадат в болница !!! Е, как да крета здравеопазването ???? Това е все едно в някоя кръчма редовните клиенти да пият без пари, а кръчмаря да чака някой случайно попаднал да плати сметката.

23

wiktor

преди 12 години

Ще повторя това, което многократно съм писал тук. Не може едно място, на което е цапано 20 години да се оправи за 2. Няма да стане и за 4, нито за 8. Трябват ни поне 3 последователни мандата здраво бачкане, следване на целите и приоритетите и малко по-малко "ремонтиране" на държавата, която комунистите почти унищожиха. За съжаление не само здравеопазването не е на ниво, същото важи за образованието, държавната администрация, общините и т.н...

22

Анонимен

преди 12 години

Набарам ли се ще ти чупя стъклопакета!

21

бавно развиващ

преди 12 години

Този на снимката май гледа към .................................................пу.....ка си ***...наНищожество

20

jhv

преди 12 години

Те болните направо умират.Болници няма.Положението е цветущо,като горивата и цялото ви управление.Докато не ни уморите няма да се спрете.

19

69

преди 12 години

Прилично е за вас управляващите! А народа пак кучета го яли. НЕ Е ИСТИНА КОЛКО СТЕ НАГЛИ, НО ПО ЛОШОТО Е, ЧЕ НАРОДА НИ Е МНОГО ТЪРПЕЛИВ. И се надявам да се промени скоро това. По силен от хляба няма!

18

бавно развиващ

преди 12 години

Малко ли пари му дава държавата на тази мършаГоспод вижда

17

ааа

преди 12 години

тоя на снимката не ви ли прилича на Михаил Михайлов "Милото" от филма "Седем часа разлика"?

16

янис

преди 12 години

Здравната каса е кръвопиеца на здравната система.

15

Анонимен

преди 12 години

Прилично? За това онзи ден щях да пребия един лекар който искаше 300лв за да обърне внимание на баща ми който е ЗДРАВНО ОСИГУРЕН и е работил 40години нон стоп ! Аз прилично трябваше да му избия зъбите един по един.