58

АМ

преди 12 години

"Ангел Рашков, син на ромския гангстер и менте благородник Цар Киро, е сред помилваните от генерал Ангел Марин близо 500 престъпници, гръмва днес "Всеки ден"! Грандиозният скандал тепърва ще се разраства заради чутовните подкупи, насочвани към "Дондуков" 2.Първородният син на Цар Киро например е платил 200 000 долара, за да се сдобие с амнистия, твърди всекидневникът. През 2003 г. вицето на Георги Първанов опрощава присъда от 12 години затвор на наследника на Киро ***."

57

До 50

преди 12 години

Коментарите против Марин се пишат от такива *** като теб,които на една дума с пет букви, пишат думата с шест грешки! И при това имат претенции да дават просташки мнения за човек,на който дори и краката не заслужаваш да целуваш!

56

ДОБРЕ запознат

преди 12 години

И двете спорни управления - Българско гражданство и Места за лишаване от свобода,са в щата на Министерството на правосъдието!Там са и комисиите,предлагащи указите в президенство.Това министерство управляваше и Маргарита Попова!Нещо повече,сегашната шефка на гражданството е кадър на Светла Даскалова,на която в годините на соца беше и секретарка и там завърши и право!ДАЛАВЕРИТЕ СТАВАТ В МИНИСТЕРСТВОТО И ЗА ГРАЖДАНСТВО И ЗА ПОМИЛВАНЕТО!

55

до 60

преди 12 години

ПРАВ СИ - БКП = ГЕРБ, герберите търсят финасовата изгода за сметка на народа!!!

54

Анонимен

преди 12 години

Винаги, когато някой некадърник се изкачи на висок пост в властта, започва да шуми колко лоши били предишните, за да отвлече вниманието ни от собствената си некадърност. Интересното е, че има хора, които се хващат на това даже и след като са им го прилагали повече от 2 години и половина.

53

Антикумонист

преди 12 години

до 61 - айде дай доказателства за тези във финансовото министерство или те е страх че могат да те осъдят за клевета.Писна ми от заклети червени *** които не виждат по далеч от носъси и макар и да значт че техните са убиици и бандити,вие ги изкарвате светци,а хората който се опитват да са честни ги заклеймявате като убиици,но на тва е способен само гнусна ченгесарска *** с промит мозък като вас драги ми слуги бесепарски и депесарски

52

Анонимен

преди 12 години

Като се замисля ако е пуснал за 10г. 500 престъпника това прави по 50 на година. По времето на Първанов и Марин, престъпниците не ги ловяха въобще. Това ме води на мисълтта, че по4ти всеки заловен престъпник със сериозна присъда и досие е бил пускан на свобоа. Най вече убийци и наркоилъри - за да тормозят народа, а онези отгоре да си веят шапката.

51

mm

преди 12 години

Мръсен нагъл плъх.

50

Анонимен

преди 12 години

Сега Плевнелиев/Попова ще помилват ли престъпници - убийци, изнасилвачи, наркоплаьори, ...?

49

Анонимен

преди 12 години

Ако има нещо позорно около президентската институция, то това е начина, по който бяха "избрани" сегашните.

48

Реалист

преди 12 години

Най-смешни са ми тези, които използват понятието "червени" или "коминисти" за хора от БСП - най-дясната партия в България след 1989-та година. Още по-смешно използването им за безпартийния Ангел Марин, който добре се справи с задълженията си. Около него не се шумеше, което се случва обикновено, когато някой си върши добре работата и обратното, ако някой е некадърен и не може да си върши работата, то той гледа около него да се шуми повече, един вид той работел и наивниците се хващат на въдицата.

47

По Зор

преди 12 години

На умряло куче нож вади, казва една народна поговорка. Помилвал осъдени за тежки престъпления! Да, но така е навсякъде по света и това е ресор на вице-тата. В същото време, ковчежника Дянков раздава едни около 250 хил. лева на подбрани чиновници от финансовото министерство, а реакции почти няма. Страх ли ви е българи, защо не реагирате.Нямането май е само за този, който плаща всички сметки в държавата. Познахте кой, нали?

46

Истината

преди 12 години

Истината е, че Ангел Марин много внимателно използваше правото на помилване делегирано му от президента. Само сравнете какво беше при с предишните президенти - Желев и Стоянов - те пуснаха 5 пъти повече престъпници, отколкото Марин помилва. И това беше в началото след 1989-та, когато същите тези престъпници станаха основата на мафията в България.

45

Анонимен

преди 12 години

хехе, тезата ясна, сценария слаб "той, лошия, помилвал престъпниците, тя, съвестната и добрата, преподписвала указите като министър, щото , разбирате ли, уважавала вицето и не й било удобно да не подпише"смях в залата

44

Цингафунгер

преди 12 години

Уважаеми коментатори, не използвайте статиите (а дори и само думи от тях), за да изказвате омразата си към комунисти и др. За това, че не сте постигнали мечтите си, сте виновни вие и само вие. Или мечтите ви са били "взети назаем" от певачки и футболисти, или ви куца професионалната автобиография (обучението до средно е безплатно, моляяя). Сега е домокрация - действайте, а не плюйте! Ако искате ходатайство - право при управляващите. Разпечатайте си преди това плювните от тук. Успех!

43

До 50

преди 12 години

Номер 50, тео,какво значи "държавни престъпници"?И не пиши с главни букви - нечитаемо е!

42

Анонимен

преди 12 години

От самото начало най-гнусните *** в държавата плюваха по Първанов и Марин и гледаха да ги компрометират. То не бяха изнасилени архари и отстреляни малолетни, то не бяха мезонети и милиарди. БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО.Сега се заяли с помилванията на престъпници. Кого освен престъпниците да се помилва?Да се извадят списъците, да се видят кои са помилвани, какви са мотивите и кой ги е предложил за помилване, пък тогава да се плюе. Марин това и предлага.Ама слузта гейберастка вече плюе!

41

Анонимен

преди 12 години

До 51,а ти откъде занеш, че е лъжец? По-вероятното е ти да лъжеш и клеветиш.

40

Факт

преди 12 години

Писна ми да чета писаници на хора, които не мислят.Преди да пишете първо си помислете за следното - има ли в Конституцията текста даваш право на президента да упражнава правото на помилване? Второ, това право на помилване към кого се прилага към невинни или към престъпници? Трето, ако не ви харесва, че по Конститиция на президента е дадено правото да помилва, то насочете си гнева към хората, които са му дали това право и които могат да го отнемат - депутатите. А факт е, че Марин добре се справи

39

до 45

преди 12 години

Тоя лъжец вече не е вице и вероятно скоро ще му се наложи да отговаря пред съда. Като нищо ще изкочат записи как е взимал подкупи за какво ли не. Иначе комуниста не би взел властта, ако няма лапачка.