46

Заблуждавате се !

преди 12 години

Да. Комисията за помилването на осъдените се ръководи от вицепрезидента. Той изготвя Указа за помилване. Указът се подписва само от президента. Същото ще правят и сегашните двама на "Дондуков" 2. Не се напъвайте да спорите помежду си.

45

ФЪФ --Бг--

преди 12 години

Проблема е ,че закона не се спазва от всички ,....много аршини има !

44

До 53

преди 12 години

Няма значение вече кой колко е помилвал - тази порочна практика трябва да се забрани!

43

Анонимен

преди 12 години

Абе и тая ли се оказа поредната *** гъзка. Какво е седнала да защитава тоя престъпник Марин, как може да се амнистират над 100! убийци и още 400 наркотрафиканти, тровещи децата на България и тая тъпунгерка да ми казва, че това било нещо нормално, изобщо не е нормално, ами даже е НЕНОРМАЛНО! Кое му е нормалното?- това, че са му дадени такива права, не значи че може да пуска над 100 убийци. Даже и един убиец няма моралното право да го пусне, първо да пита близките на жертвата, да види как живеят ден за ден, да си помисли за страданията на жертвите, повечето невинни и тогава да ми се изказва, че има право! Марин се оказа един нагъл ***, за мен даже е престъпник, но и тая нагиздена *** се оказа пълна тъпня!

42

Пламен

преди 12 години

до 46 Дрюгарю герберастКое по-точно беше измислица.Прикриването на Мишо Бирата от Тиквата.Кадруването на Фидосова ли.Мегаломанията на Тиквата ли и безмислените му строежи.Липсата на култура ли у премиера ни.Това ли че британския премиер казва истината попречи и на господа дупедавците от ДНЕС та ми изтриха публикуванотоКое точно.Или не ви се харесва да се говори и пише истината срещу баш простака Борисов.Заслужавате си и мизерията и газенето и *** гербераси скапани.

41

ТАКА Е!

преди 12 години

Мирише ми на .."Гарван ,...гарвано......."!?

40

До 47

преди 12 години

То се вижда от изказа и думите който са употребени в това уж изказване на британския премиер.

39

someone

преди 12 години

До 39-ти (Пламен) - Дай го тоя текст в оригинал на английски език, че има думи и изрази, които абсурд да са думи на Камерън...

38

Анонимен

преди 12 години

Това е абсурдно! Да се забрани помилването - веднага!

37

питане

преди 12 години

Какво значи да ПОМИЛВАШ 150 СТО И ПЕТДЕСЕТ БРОЯ УБИИЦИ!!!!!!!!!!!! Били болни и умиращи, а убитите от убииците какви са - живи и здрави! Наглост над наглостите!

36

До 36

преди 12 години

Хайде вземи и прочети пак Конституцията на страната и тогава коментирай- чл. 102 от нея по-специално !!!!!

35

до 41

преди 12 години

Никъде. Това той си го е измислил и периодично го пуска тук, някой път по 5-6 пъти на ден :))) Точно Дейвид Камерън - консервативен англичанин с пуританско възпитание и аристократични обноски ще каже на Меркел: "Този пример, г-жо Меркел, който вие ни дадохте е лош, глупав, недомислен и опасен." "Г-жо Меркел, съвземете се!...Затова, моля ви, не ми давайте за пример българите!Ха-ха-ха-ха :))) Че то е очевадно и за слепия, че това са свободни съчинения на *** ***

34

До Пламен

преди 12 години

Стига си поствал тази измислица. Наясно ли си, че нямаш право да разпространяваш този текст без разрешението на автора му?

33

ББТ

преди 12 години

Каква е тази кукомявка... "Помилването е познато навсякъде по света и то е създадено, за да се гарантира най-висшата държавническа милост. Никъде по света не се прави разлика между извършените престъпления помилват се както убийци, така и изнасилвачи, крадци и т.н.", обяви вицепрезидентът Маргарита Попова -- каква "най-висшата държавническа милост"??????????? Милост за кого е тази милост, за БГ гражданите ли?? Определено НЕ! Аз не искам такава милост, искам престъпниците осъдени и в затвора...

32

до 30

преди 12 години

Съвземи се човече, тази жена е опасна - тя е опасен кариерист хамелеон. Не знае от коя партия е, гледа само своето. Тя не уважава дори президента, навсякъде се пъха първа. Интересно ще ми е как като бивш прокурор ще пуска /помилва/ осъдени лица, като знае колко трудно се вкарват престъпници в затвора! Проверете данни за снахата и зетя й, те са много близки роднини на депутат от ГЕРБ, занимаващ се с еврофонодовете!! А тя отговаряше за престъпленията с еврофонодове във ВКП - какво следва .....

31

Анонимен

преди 12 години

Хайде обратно по затворите барабар с тия смешници!!!

30

До Пламен

преди 12 години

Може ли да постнеш линк от мястот където си го прочел това? Иначе си е вярно.

29

....?

преди 12 години

За да бъдеш помилван ,има едно единствено УСЛОВИЕ-----ДА ИМАШ МНООООГО КИНТИ-----,обикновените въобще да не си помислят!

28

....?

преди 12 години

"КРАДЕЦ НА 22 ГОДИШНИЯ ПРЕХОД "...!

27

Анонимен

преди 12 години

Първанов не е ***, като и Марин, така че 100% има документ възлагащ правомощия. Никъде не е казано в законите и конституцията че това непременно трябва да става с Указ!!!!!Аман от сензации и плювачи. Кога Първанов беше на власт мрънкахте, ся станахте много ербап смешници такива!