72

8888

преди 12 години

и двамата вън

71

ГЕРБ

преди 12 години

Това е нашето тайно оръжие! Ако се вдигне народа и излезе пред парламента (недай боже) - само ще я търкулнем - и край с протестите!

70

AZ

преди 12 години

kak moje tova ne6to da e takava svinq

69

Мощтна като СССР

преди 12 години

ха - ха- ха ------ / е фадромата на горубсо / --да не си помислите ,че имам нещо друго на предвид....

68

Габи

преди 12 години

Мисля, че ГЕРБ сбъркаха със съставянето на тази комисия: сами си наиврат таралеж отзад, защото работата на опозицията ще е да се кипри пред камерите и да раздухва гафовете. А такива определено има. По-удачният вариант щеше да бъде сваляне на шефовете на ОДМВР Перник и София, може би същото и за този на ГДБОП и предупреждение за уволнение на гл.секретар. Макар че ми се струва, че в работата на последния се бъркат ЦЦ и ББ, а накрая той отнася тръните.

67

Анонимен

преди 12 години

ГРУХ....МЛЯС, МЛЯС, МЛЯС...ПРЪЦ !!!

66

Веселина

преди 12 години

Само от една нейна рокля ще подменят завесата на операта...

65

мен

преди 12 години

защитава го като *** майка омазаното си в *** отроче. давай свиноскова защитавай правото на апартаментестия да ни бие е*е и подслушва. грух грух

64

:)

преди 12 години

Тази си тежи на мястото :) Сексапилна, но в същото време интелигентна и представителна :)Типичната герберка :)

63

ЦЯЛАТА ИСТИНА

преди 12 години

ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАИТЕ СЕ ДА ПОГРЕБЕМ ТРИГЛАВИЯ ЗМЕИ НА КАПИТАЛИЗМА ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО.ДА ВЪЗРОДИМ БИВШИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ И БИВША ЮГОСЛАВИЯ.ДА ВЪСТАНОВИМ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР.ДА ПОДАДЕМ РЪКА НА ВЕЛИКИЯ КИТАЙ И ЖЕЛЯЗНАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ.ДА КАЖЕМ НЕ НА РАЗЛАГАЩТИЯ СЕ ТРУП НА КАПИТАЛИЗМА В ЛИЦЕТО НА ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО.ГОСПОД НИ ИЗПРАТИ СПАСИТЕЛЯ СОЦИАЛИЗМА КОЙТО ПОБЕДИ КАПИТАЛИЗМА ПЪЛЕН С ЯЗВИ И ПОРОЦИ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК.ДА НА СССР,КИТАЙ,ЮГОСЛАВИЯ,СЕВЕРНА КОРЕЯ,КУБА.

62

Анонимен

преди 12 години

Брани/храни :))) охранява и се угоява все думи за таз лелка-дебелка :))))))

61

манго

преди 12 години

Истървахме прасетооооо гя ,гя ,гя.....хвани да е....ба ней......а м....а у фурнатаааа...

60

Бравос

преди 12 години

Много защитници имала Фидосова ? Браво. Така се брани красотата в ГЕРБ.

59

да ви припомня

преди 12 години

Стига смехории?! Ако двамата тарикати бяха наистина бити, те щяха да си извадят медицински, а то едното нищо. Само едни голи твърдения. Да ви припомня, че при управлението на тройната коалиция имаше наистина бити и убити от бой задържани.

58

Анонимен

преди 12 години

Този хипопотам на снимката е много "за" Цецо.

57

Анонимен

преди 12 години

Тази сутрин Кутев каза, че Бойко Борисов играел футбол с престъпници, ами Първанов с кого ходи на лов бе г-н Кутев?Вчера Костов каза на Цветанов, че бил страхливец, а тази сутрин в БТВ прочетоха малко от стенограма от 2010, че Иван Костов заявява в прав текст, че Цветан Цветанов е първият министър който се бори с организираната престъпност!

56

Избирател

преди 12 години

А за Фидосова ще има ли пържолки от на Цветанов заплатата?

55

oho

преди 12 години

Тая дето брани астрономическите такси на нотариусите бранила Цветанов. Каква е причината?

54

до днес нов случай

преди 12 години

Ако случаят ти е като на журналистката със електрошоковата палка, пък то нямало такава в полицейското управление ,вземи се скрий ,защото аз ще ти разкажа за нов случай, дето ГЕР им *** майката на БСП+дпс+ДСБ.А и още едно насилие, полицаите спукали гумите на багера,с който *** крадяли кабел и сега ДСБ и БСП ще сформират нова парламентарна група да го разследват..Смешници....

53

brigante

преди 12 години

БЪЛГАРИ, ДОКОГА ЩЕ ТОЛЕРИРАТЕ ГРОЗНИТЕ, УРОДЛИВИ ИЗЧАДИЯ, *** СА КАТ' *** И СТЕ ПОЗВОЛИЛИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ И ДА ВИ ТЪПЧАТ! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ! НЯМА НИТО ЕДИН КРАСИВ ЧОВЕК ИЗМЕЖДУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ! ИЗБИРАЙТЕ ХУБАВИТЕ,КРАСИВИТЕ ХОРА,ЗАЩОТО СА С ХУБАВИ ГЕНИ И СА УМНИ! ВИЖТЕ ГОВЕДАТА НА СНИМКАТА,А И ДРУГИ СНИМКИ НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ, ЧЕ СА ИЗЧАДИЯ АДОВИ! OPEN YOUR MIND!