142

до 160

преди 12 години

Гоце Мезонета и путьото Марин--Не лъжи и не се опитвай да запазваш положението - не е Гоце Мезонета, а агент Гоце!!!!!

141

Анонимен

преди 12 години

Искам да станем полицейска държава! Ама както си трябва! Аман от криворазбрана демокрация!

140

mm

преди 12 години

Хайде сега червените кухи тикви които реваха за Гоце и неговата изтривалка Марин да ни обяснят на останалите защо техните Богове са пуснали сред нас УБИЙЦИ, ИЗНАСИЛВАЧИ и КРАДЦИ. Хайде другари....всъщност знам, че обяснение нямате, така че направо отивайте и налапвайте на Станишката *** и почвайте да смучете и да пиете от млякото на партията майка. Социалния президент, бащицата на нацията...*** прости.

139

до 154

преди 12 години

Дезинформатор и манипулатор си ти, защото думите ти с нищо не са подплатени. Голи приказки, колкото да отклониш вниманието от Марин и Гоце. Айде, дай линк към някоя такава статия като тази, да видим къде са тези "хиляди" освободени при Желев. Иначе всичко казано е една гола вода, клевета, само и само сега да скриеш срама на Гоце Мезонета и путьото Марин и да излъжеш, че има и други *** като тях - помилвали убийци.

138

БГ

преди 12 години

БКП е част от престъпния контингент на България. Както се борим с тежката престъпност, така трябва да се борим и срещу мутантите на БКП - БСП и ДПС.

137

Комунистичес свиня 3

преди 12 години

От затвора в Ловеч има 37 помилвани, 16 от тях с присъди за убийство. Близо половината от помилваните в Софийския централен затвор 65 човека, също са стигнали до там, защото са убили. Ангел Марин е помилвал частично дори и Д.С.Т., осъден на 119 години затвор за това престъпление. Присъдата му влиза в сила през 1995 г., но е помилван частично 10 години покъсно, през 2005 г." В документа има и тотални парадокси като този, че указът за помилване е издаден преди присъдата да влезе в сила !!!!!

136

до 152

преди 12 години

дайте мотивите и ще видите че е помилван защото е нелечимо болен. Починал след броени месеци. Ето защо не се изкарват мотивите. Друго смущаващо?

135

от 153

преди 12 години

Затова казвам, че подменяте ценности и вървите срещу природата, а оттам и срещу човека.Насилието не ражда добро.

134

Комунистическ свиня2

преди 12 години

Ж.П.И например е осъден на 24 години затвор по няколко престъпления от кражба през незаконна банкова дейност и притежание на взривни вещества. Ангел Марин обаче преценява и за него, че е достоен за помилване и го удостоява с тази привилегия преди 5 години.Само 5 месеца след влизане в сила на 11годишната присъда за наркотици на И.С.С, той е частично помилван с указ на вицепрезидента. И.С.С е един от 46те помилвани престъпници от Ангел Марин, които излежавали присъда в затвора във Варна.

133

Анонимен

преди 12 години

два мандата 10 години са 120 месеца. 533 делено на 120 е равно на 4-5 помилване на месец или 53 годишно. Бройката е твърде малка. В затворите има над 15 000 затворници днес, а бройката им в този период не е падала под 11000. Над 90% от молбите са отхвърляни. А Желев как стана президент и освободи хиляди, почти на момента. Когато фактите говорят и дезинформаторите мълчат. Не лъжете покажете всичко за всички с мотивите и тогава ще коментираме.

132

do 146

преди 12 години

*** си ти. И за едно дете е ясно, че хората не са равни: очевидната разлика е в пола. Не, не съм сексист. Жените раждат, но не могат да воюват. Това е най-очевадния пример. За другите сам ще се досетиш. Затова всеки си има място в този живот и трябва да си го намери. От тази позиция смятам, че хората не са равни, не е необходимо да бъдат и това е хубавото. Справедливостта обаче е друго нещо. Ти бъркаш едното с другото. Още малко ще искаш и мъжете да раждат, тръгвайки от равенството.

131

Комунистическа свиня

преди 12 години

Така през 2005 година помилван частично след указ на Ангел Марин е Г.Й.Ш, осъден на 20 години затвор за убийство. Помилван е, след като е излежал зад решетките по-малко от половината от присъдата си.Смущаващ е указът на вицепрезидента за частично помилване на И.Й.Х. през 1999 г., осъден на 18 години затвор за убийство. През април 2007 г. Ангел Марин подписва указ за частичното му помилване.

130

ген. Бойко Борисов

преди 12 години

Когато ти казах преди няколко дни, че с нищо не си го заслужил този орден, ти тогава другарю Марин ми каза, че те е срам от мен. Е, сега да те питам, кой е за срам? Явно Гоце е решил да възнагради вярната ти служба по помилването на убийците, който после да използвате за да клатите държавата. Срам си Марин, голям срам си, ако беше японец с чест, досега да си си направил харакири поне 10 пъти, ама ти си червена ***.

129

преди 12 години

дал е втори шанс на хората , защо плюете?

128

до 142

преди 12 години

скатавал е войничетата. По-добре да сме служили при него а не при тебе. :-) Ти чанчеше ли ги много за да си избиеш например командването на жена ти вкъщи :-) Не се сърди, шегувам се! Поздрави колега!

127

До червените писачи

преди 12 години

Я да видим сега , червеникавите , на какво ми заприличва вашето ? Крадеца вика дръжте крадеца ? Лъжливото овчарче с име ГОЦЕ? И Бат Бойко ви виновен че имало дилъри и убийци по улиците ...

126

до 143

преди 12 години

*** тогава по-добра ли е идеята за неравенство? Идеята за равенство я има и на френския парламент. Комунистическа ли е Франция?

125

Анонимен

преди 12 години

Ангел Марин-истински комунист!

124

ДО 137

преди 12 години

А диващтината във Вардарско на фашистите която тогава навеки накара македонците да не искат да се наричат българи само за три години -41-44. А зверското убийство на Гео Милев (само заради поезията му), а изнасилването и разстрел без съд на партизанки и ятачки (фактически съюзници на Англия и САЩ), рязането на езици и много други престъпления против човечеството,какво е това?Комунистите сега са във всички партии. И комунистите не са виновни за всичко включително и за гравитацията. Много ти здраве

123

Анонимен

преди 12 години

замениха идеята за справедливост с идеята за равенство, отрекоха идеята за божественост в живота на човека и я замениха с идеята за партията- майка, контролираха правото на човека да избира, навлезнаха в личното пространство на хората чрез ДС и т.н....да изброявам ли още?