98

Анонимен

преди 12 години

Ястребе да не си прекалил таз вечер с ракииката ...

97

Анонимен

преди 12 години

VIVA IRAN! VIVA PERSIA ! MUERTE CIONIZUM!!!!!

96

до Ястреб

преди 12 години

Ястеб ,защо си мисля че любимата ти Турция попада имено в тази графа ...Останалите държави притежават само частична независимост (суверенитет) - те или трябва да застанат под ядрения чадър на някоя от великите сили или рискуват да станат жертва на чужда агресия. на кого повече лижете *** на американците или на евреите ?

95

Доган...

преди 12 години

... даже и да има ядрено оръжие на турска територия, то не е на Турция. Явно и там се въртят същите митов, като в България, че сме имали ядрени бойни глави за СС - 23. В Анадола още с газени фенери си светят, а на теб ядрени бомби ти се привиждат.

94

Анонимен

преди 12 години

"Смажете Иран, Израел заслужава сигурност !!!"Нова оферта - вместо да се напада Иран, да разработим и пратим на Израел противоударни кутийки за шампоани. Така хем сигурността на евреите ще е на ниво, хем няма нужда да се занимаваме с Иран и да купуваме горива на безбожни цени. Пък и шампоани на килогрма ще има.

93

до ястреб

преди 12 години

В съвременния свят ядреното оръжие има двойнствено значение - то е едновременно заплаха за пълно унищожение, поради което е и сдържащ фактор, който спира войните между притежателите му.По отношението си към ядрените оръжия съвременните държави се разделят на 3 категории.Велики сили са притежателите на термоядрено оръжие (САЩ, Русия, Китай, Великобритания, Франция,Индия и със сигурност Израел).Притежателите на атомна бомба (Пакистан, Израел, вероятно Северна Корея) или пък на развити ядрени технологии (Канада, Германия, Япония) могат да си позволят сравнително самостоятелна политика.Останалите държави притежават само частична независимост (суверенитет) - те или трябва да застанат под ядрения чадър на някоя от великите сили или рискуват да станат жертва на чужда агресия.Тези качества на ядреното оръжие го правят привлекателна цел за всяка голяма (или средно голяма страна), особено когато е заплашена от по-силен съсед.

92

Анонимен

преди 12 години

Наблюдавайте цената на бензина ;) Пертола по борсите вече скокна пъргаво нагоре.

91

до Ястреб

преди 12 години

Ястребе ,не лъжи хората , Турция няма и никога не имала на расположения ядрени бойни глави , на са и помирисвали такива . Към януари 2008 г. в света има осем страни, които успешно са тествали собствени ядрени оръжия. Пет от тях са официално признати ядрени сили, членки на Договора за неразпространение на ядрените оръжия (ДНЯО). По хронологичен ред на ядрените опити страните са: САЩ, Русия (наследява арсеналите на бившия СССР), Великобритания, Франция и Китай. След създаването на ДНЯО, още три страни тестват ядрени оръжия Индия, Пакистан и Северна Корея. Предполага се, че Израел също разполага с ядрени оръжия. Израелското правителство не потвърждава, но и не отрича.

90

Хектор

преди 12 години

Абе некой ще лапне една голяма мазна пат.а .Аз залагам това да е Хамерика.Време и е........:)

89

Анонимен

преди 12 години

Ястреб , мани ги тия, кажи Турция кога ще направи ядрена бомба. Без такова оръжие няма статус на Велика сила.

88

Анонимен

преди 12 години

Нещо не мога да схвана, защо и Махмудчо не може да си има атомни бомбички? ------------------ За Махмудчо, Ахмедчо или Реджепчо не може, защото такава е волята на Аллах. Уж си образован, пък задаваш *** въпроси.

87

Разходка в Иран

преди 12 години

За някой *** дето не са ходили да видят изостаналия Иран!

86

До Ястреб

преди 12 години

НЕ МОЖЕ РЕЗАКО - защото МАХМУДЧО Е *** И ДИВАК. МАХМУДЧО ЗАРАВЯ ДО ГЛАВАТА ЖЕНА СИ И ДРУГИТЕ МАХМУДЧОВЦИ Я УБИВАТ С КАМЪНИ АКО Е КРЪШНАЛА.ЗАЩО ПОДОБЕН ДИВАК ДА НЕ ИЗПОЛЗВА АТОМНО ОРЪЖИЕ НАД ХОРА, КОИТО НИКОГА НЕ Е ВИЖДАЛ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ПОСТЪПВА ТАКА С ЖЕНА СИ ? СЕГА РАЗБРА ЛИ ЗАЩО НА МАХМУД НЕ МУ ТРЯБВА АТОМНО ОРЪЖИЕ

85

Анонимен

преди 12 години

До: Тулски ли си какъв сиКажи го на един персиец да ти навре ........ в г.за пробвай само. *** излез си от селото малко.

84

до тулски

преди 12 години

да ,найстина доста са ти промили мозъчето .много лошо много , мислиш като активен зомбиран фен на герб

83

До Тулски

преди 12 години

Ти не разбра ли, че само ти промиват мозъка. Както доста пъти съм казвал - не става въпрос за ядрено оръжие - за обогатяване на Уран за гориво трябва около 1% концентрация на тежки ядра. За да се получи бомба трябва поне 97% обогатяване. За хубава бомба става въпрос за 99.91%. Иранците сега се опитват тоя 1% да постигнат. Мислиш ли ча в близките 10-20 години ще могат да стигнат до обогатяването за бомба?

82

емо

преди 12 години

Надявам се ,че няма да се използват нашите летища за нападенията на Иран през лятото.Ние като народ нямаме абсолютно никаква облага от този конфликт.Дано има разум в главите на нашите политици да не позволят атаките да бъдат от българска територия,защото се рискува унищожението на черноморските ни градове от балистичните ракети на Иран.

81

Анонимен

преди 12 години

Боли ги фара талибаните за теб. Те са толкова дълбоко в ***, че не са чували за Европа, камо ли да използват ядрено оръжие срещу нас. Виж нашите *** , ако се почувстват достатъчно силни, тогава ще търсим талибаните за приятели.

80

Анонимен

преди 12 години

Не ви ли е ясно, че САЩ завъртя нова витка на спиралата на кризата.Каквото си искат - това правят презокеанските педерастчета. Интересно ми е ЕС що се тика да угажда, като още носим на гръб ипотечните и финансови батаци на САЩ.........

79

до 91

преди 12 години

Тук е момента да благодарим на нашите съюзници, че оставиха БА по ***, та няма опасност да юрнат и нашите гладни рейнджъри из иранската пустиня да трепат народа.