46

Съгражданин

преди 12 години

Какви са тези евтини сензацийки съученик може да кажем ако е бил от същия клас а не от училището или от същия град.. И каква връзка има едното и другото, че ако се направи едно изследване всички са съученици от София и 90% пият, 99% правят секс и т.н. ебаати новината..

45

Анонимен

преди 12 години

Тя обстановката е безумна защото социалните инжинери като гоце бълнуват псевдо революции и хората трябваше пак да си харесат червен социалистически фашизъм.Това беше и мисията на оня пожарникар разтърквал ушите на бившия им вожд.

44

RedmoonZ

преди 12 години

...даже не мога да си обясня защо пише "ковчек", вместо още по-правилното "кофчек"

43

RedmoonZ do 42

преди 12 години

Това дали свикваме с "безумната обстановка в *** ***" не е по-лошо от това да виждаме свръх-опасност във всяка една ситуация, само защото се случва в "*** ***". Всички ще умрем един ден, което не значи, че трябва да живея в постоянен страх, че всеки момент могат да ми докарат някой роднина в "ковчек" (уникална дума между другото, честито!)

42

Анонимен

преди 12 години

31, Функцията на държавата е да гарантира изпълнение на договорите, базови социално-битови услуги и полиция. Всичко останало зависи от хората в държавата. Държавата не може да направи децата ви човеци. Даже и през соца не е могла (и тогава имаше пропаднали).

41

The Punisher

преди 12 години

До 42.Анонимна мишко, престани да тровиш атмосферата с негативините си глупости!Ковчек се пише КовчеГ, нещастнико глупав. Добре ще бъде на такива като теб да бъдат забранени всякакви форми на комуникация , защото очевидно си вреден.

40

Анонимен

преди 12 години

абе да са си възпитали *** търгашите щом имат заложна къща.............

39

Анонимен

преди 12 години

Тук много от драскачите не се замислят дали биха написали такива глупости,ако тяхното дете е в неизвестност

38

Анонимен

преди 12 години

40Като го намерят и този в някоя кофа за *** ще ти светне ама ...после.Това че започвате да свиквате с безумната обстановка в *** *** *** НЕ ПРОМЕНЯ нищо!!!Такива *** като теб (90% от ***) закопават и последните нормални неща.Тук ще се срине всичко и вИЕ ще плащате сметката ***!А на теб като ти докарат някой от семейството в ковчек ще разбереш за какво говоря!

37

Bob

преди 12 години

Името е ВиЛиян...

36

RedmoonZ

преди 12 години

Споменава се Мирослава, защото това е единственото, което (уж) оправдава публикуването на подобна новина. Каква новина иначе е, че някакво момче е откраднало пари от брат си, за да си начеше някаква краста, каквато и да е тя? Не мисля, че е особено вероятно сценарият убийство да се повтори и тук, затова и опитът на днес.бг да внуши точно това на публиката е достоен за презрение ако говорим за етика и за уважение ако говорим за икономика (един остроумен начин за генериране на кликове).

35

Анонимен

преди 12 години

Изключването на телефона говори много.Това е основен принцип при убийствата и отвличанията.По този начин се изключва всякакво проследяване.Ако човек иска само да не го притесняват,може спокойно да не отговаря на повикванията или да включи телефона на режим без звънене

34

сс

преди 12 години

абе тука е пълно с *** ко.елета...кво се огледахте в името на брат му бе ***.момчето го няма 5 дни,вие с глупости се занимавате.и за да спрете с тъпизмите си,ще ви кава,че името му е объркано-казва се ВИЛИЯН

33

Анонимен

преди 12 години

Бах, тея у Пернико мнооо злие бе!

32

Ужас

преди 12 години

Сложно е да се коментира този случай! Не правете бързи изводи! И наистина не разбирам защо се сппоменава името на Мирослава?! Както и да е... А "мъжкото" име Вивиян е безумно!!! Как може да има такива родители? Сигурно е кръстен на дядо си Винкел (ВИ), баба си Вилекула (ВИ) и на пра-дядо си Ян Биби Ян (ЯН) - ВИВИЯН! Извинявам се за иронията, но не можах да се сдържа..

31

до 22

преди 12 години

КАКВО ПЪК РАЗБИРАШ ТИ ТА ДАВАШ МНЕНИЕ.НЕ ЗНАЕШ КАК Е БИЛО ПРЕДИ, ВИЖДАТЕ САМО СЕГА КАК Е.

30

Анонимен

преди 12 години

брат му Вивиян ? Кво е тва име бе

29

анонимен

преди 12 години

Не бързайте да вярвате на фактите, че не се знае чие съчинение са

28

ом

преди 12 години

Сега цъкайте минуси. Я помислете преди да почнете да говорите за партии. Кой е виновен, държавата или родителите? Защото преди да убият Мирослава, тя ходеше с 30-40 годишните кочове по мачове на Миньорк Перник. А тоя *** на 18 години ходи в Студентски град, в друг град. Държавата ли ви е виновна или и ние носим също чувствителна част от вината? Айде, цъкайте минуси и се самозалъгвайте.

27

аз

преди 12 години

Не е Вивиян,,,а Вилян