216

Анонимен

преди 12 години

През двата мандата на агент Гоце президентската институция беше оцапана с кал заради редицата скандали, с които беше съпътствано управлението на Първанов. Забъркването му в любовни афери и червени олигархични кръгове, както и опитът му да постави страната ни в икономическа зависимост от Русия сринаха до основи рейтинга на бившия червен лидер. Дни преди да напусне кабинета си на Дондуков 2, президентът ясно показа, че няма да се откаже от политиката и даде ясни заявки за нови проекти, с които ще опита да бутне от премиерския стол Бойко Борисов. Широката усмивка, с която Гоце напуска президентския пост, не може да скрие белите петна в мозъка му, които са оставили двата мандата.

215

Анонимен

преди 12 години

Видях ТИКВАТА,видях ТИКВАТА!ЩАСТИЕЕЕЕЕЕЕЕ!

214

Анонимен

преди 12 години

Над 30 тежко въоръжени служители на ГДБОП са атакували дома на семейство от София, за да открият пет кутии с цигари без бандерол. По време на акцията баретите са нанесли побой на 57-годишния Петър Начков, който си е изкарал медицинско свидетелство за това, нанесли са материални щети в дома на атакуваното семейство и са проснали по очи на улицата съпругата на Начков Малина.

213

4 4 4

преди 12 години

маи отново трябва някои от потомците на рода Дуло да мине отново Дунава с онези 1 милион Българи които тръгнаха да търсят нова родина и с завареното и поробено Българско местно население да отхвърли робството на Мнозината предатели които продадоха всичко за пари и тъпчат народа душмански ботуш

212

emi

преди 12 години

Алооо ге!берите, нали уж битите са се занимавали с контбандни цигари, защото тогава такива не са открити и задържаните освободени без повдигане на обвинения? Или просто прасетата от ГДБОП са решили да си направят поредната гавра с българи. Като са много отворени, защо не влязат в някоя *** махала за цигарки? Явно не им стиска, защото за броени минути ще се събере тумба *** с ножове, винкели, сопи и колове. Ромите не само ще им теглят здрав пердах ами може и едно е!бане да им държи влага.

211

Анонимен

преди 12 години

Parvanov si otide..Obilen snjag se opita da zalichi sledite ot prestaplenijata mu sreshtu naroda i dargavata...Zorka Parvanova se motashe bezsmisleno nasam-natam...Razplakani chalga pevizi i triperlivi uchenichki palneha karpichki sas sopoli....Dano ne se varne nikoga !!

210

Анонимен

преди 12 години

Казват,че Юлчето купило трета фирма преди промоцията. Вярно ли е?

209

Samo minavam

преди 12 години

Мога само да пожелая,успех на Росен,това го изисква протокола.Но не мога да разбера,защо се нарушава протокола.Един автор,го определи,като бунта на помакинята,кофти Росене,нарушава ти имиджа,а имаж вид на харабия мъж.

208

Анонимен

преди 12 години

*** счупиха тъпомерите ! :))) Яд ли ви е ? *** гадини гнусни !

207

Първанов

преди 12 години

Избирателите имат право най-малкото да знаят кой избират за президент като публична личност и коя е неговата съпруга, защото държавата ще плаща за тяхната охрана, доходи на семейството и други разходи. Да са мислили преди ГЕРБ да са обявили кандидата си и той се е съгласил.

206

снимка 2

преди 12 години

-Ти, нещо май ме пързаляш?-Не-е -е ,ти сам ще усетиш.

205

Анонимен

преди 12 години

ако някой от вас не знае какво е цинизъм и го мързи да рови из речници, гоце току що ви даде един от най-кристалните примери, които човешката история познава.

204

Бъни до 277 МАРК

преди 12 години

Колега народът е казъл . НА МАЛКО ПРАСЕ И ЗА НОВ ПРЕЗИДЕНТ НИЩО НЕ СЕ ГОВОРИ . Уж ще си отъхнеш от Гоце но незнаеш новият какъв охльов е . Ще подскача като халски петел около Боко . Ще има да мълчи като риба и ще слуша даскалицата от милиционерската школа квото му каже и Той ще грачи . Май още незнаеш на какви пачи яица си се насъдил . Вече криминалните кръгове КАПИТАЛ и АГНЕШКИТЕ ГЛАВИЧКИ СА В ДЖАЗА ОТ ЩАСТИЕ КРАДЕНЕ И ЗАМАЗВАНЕ НА СЛЕДИТЕ стават непробиваеми . А ТИ ЛИКУВАИ

203

Анонимен

преди 12 години

"ХОРА,ПОМОЩ! В КЪЩИ СА НАХЛУЛИ ПОЛИЦАИ С ПИСТОЛЕТИ, БИЯТ И ТОРМОЗЯТ СЕМЕЙСТВОТО МИ ,ПОМОЩ, АЗ СЪМ НА РАБОТА В МОМЕНТА И НЕ ЗНАМ КАКВО ДА НАПРАВЯ,ДА СЕ ПРИБЕРА ЛИ В КЪЩИ ИЛИ..."Този вик за помощ е публикуван днес от Ралица Начкова, основателка на групата във Фейсбук, озаглавена "Аз НЯМА да гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ!"

202

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев пак излъга народа преди изборите и е разбил живота на предишната си съпруга Вероника като я е изоставил заради по-младата Юлиана. Сега Росен Плевнелиев има разбито семейство и с Юлиана, която или не живее с него или Плевнелиев не желае да покаже, че е женен. Очевидно Плевнелиев не е способен да има добро семейство и добри семейни отношения.

201

ал

преди 12 години

През 1990 г. се жени за Вероника, с която той няма деца и в впоследствие се развеждат. За втората си съпруга Юлияна, с която има трима сина, Плевнелиев се жени през 2000 г от която има 3-*** сина

200

конкурс

преди 12 години

колежки ,според вас коя беше най добре фризирана:Марга,Цецка или Роска? --Гейка - другарката с червените прашки, ама тя е плешива и с очилца. Нищо че прилича на селски пор.

199

Анонимен

преди 12 години

нов президент,нов режим,нито дума за сем.Начкови,да ви е честит новия Ун.

198

112

преди 12 години

кога ще се станем едно,кога ще станем оная България за която са говорили с уважение.Не търпяхме ли достатъчно ,то не бяха лъжи,кражби,убийства и всевъзможни скандали умело потулвани и скривани от обществеността с помощта на медиите и техните господари.Нима ще оставим България в ръцете на тези крадци и предатели .Аз нея давам знам че има и други като мен

197

мимито

преди 12 години

колежки ,според вас коя беше най добре фризирана:Марга,Цецка или Роска?