131

Анонимен

преди 12 години

Убавци.Комунисти и комсомолци-роднина-милиционер-роднина-милиционер.

130

Анонимен

преди 12 години

НАМЕРИХА КАРОЛИН АНГЕЛОВА УБИТА ,А ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА ПРАЗНУВАТ

129

Честито,Българи!

преди 12 години

Днес е хубав ден за българската демокрация ! =============================================Про руските и про турските *** с Български паспорти да не се чувстват поздравени.....по минусите ще ги познаете

128

shikone

преди 12 години

Изпращаме един достоен президент, дано и новия да бъде такъв.

127

Таня - ДО 89

преди 12 години

Съгласна. Предполагам, че Първата дама З.Първанова я нямаше, защото жената на Плевнелиев НЕ ИСКА да присъства и така са решили от протокола. Но такова неуважение към държавата България.. Но не се учудвам, Плевнелиев поне 10 пъти е казвал, че децата му живеят в ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС, вече ми се повръща от това. Този човек, да не говорим за жена му, знаят ли изобщо как ЖИВЕЯТ хората в България. И да го научи някой, когато говори, че се казва български граждани, а не българи. А на М.Попова бих й дала 15 лева да си оправи косата, няма ли съветници тази жена.

126

Хаджи Петко

преди 12 години

Защо КАРАУЛ що за казахска дума е това !?В България сме бе хора...ужас!

125

Васил

преди 12 години

Така мечтаех да видя първата дама.Щом днес не я видях сигурно никога повече няма да я видя.Абе въобще има ли първа дама?

124

До 176

преди 12 години

То крадливите комунисти с куфарчетата все президенти станаха! Овца!

123

Честито,Българи!

преди 12 години

Днес е хубав ден за българската демокрация ! :)

122

диди

преди 12 години

Двама достойни президенти!Такива мъже трябват в политиката.Беше удоволствие да гледам церемонията.Желая успех и на двамата!

121

До 149

преди 12 години

Аз не съм фен на ГЕРБ, но съм щастлив винаги, когато червените са сгърчени и леят злоба! Никога вече червени измикяри на власт! Най ме радва 149! И аз съм му сложил плюсче за забавление! Ще получи жлъчна криза! То бива омраза, бива, но това вече е психично отклонение! Но, няма да го мислиме! Важното е, че плоскоглавия *** Гоце си тръгна! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ХОРА ,КОИТО ВСЕ ОЩЕ ИМАТ НАДЕЖДА!

120

Врачка

преди 12 години

Ей това е забележителна биография.Лъжеш хората по улиците на София, спиш по паркинги в Германия, вземаш няколко куфарчета подготвени за пране от бивши отговорни другари и настоящи отговорни господа, въртиш им парите няколко години, ставаш министър, ставаш президент.Герой на съвременна България!

119

брей-бреййй

преди 12 години

Тоя още не станал президентин,а казионните медии му олизаха федерката..тцтцтцтцт! Ама пусти лицинз...ще лижат и ще гълтат,я!

118

ретроспекция....

преди 12 години

Ако бях Президента на БГ ......Ако бях Премиера на БГ......щях да се върна 122-123 години назад в историята и от Времето на изключителния Александър Батенберг да строя отново ...една стойностна ,солидна ,икономически стабилна ,неугодничеща ,просперираща Държава .....една втора Швейцария на Балканите!!Амин!!

117

Честито!

преди 12 години

Отървахме се от това руско ***, дано новият президент не се продаде на Газпром/Путин.........

116

Анонимен

преди 12 години

Гатанката на ГЕРБ: кой ще поеме функциите на Първата дама - Борисов или Плевнелиев?!

115

Вратовръзка

преди 12 години

По вратовръзката ще ги познаете!

114

Браво

преди 12 години

Защо всички до един пишете "И тоя и ония няма да ни оправи" ? Кой да ви оправя, бе? Президента как ще ви оправи - не ми е ясно! Аз се радвам, че дядо Първанов си отива, след всичките скандали с него беше време да си ходи!Най-малкото Плевнелиев е по-представителна личност, владее 2 западни езика и явно има оправленчески качества, щом ръководи огромни стройтелни фирми в Германия! Искрено се надявам новият президент да не се забърква в интриги и медийни скандали !!!

113

ХАРЕСА МИ

преди 12 години

Искрената прегръдка м/у Премиера и Президента!!!Вярвам ,че заедно ще извлекат България от Тресавището!!!

112

Анонимен

преди 12 години

дупетат от ГЕРБ сега, преди отлюспен от СДС и после и от Атака=====================================Абе, кой е този много угоения от дясната страна на Вожда?