46

НРБ

преди 12 години

Бойко,оставка!!!!!!!!!!

45

Анонимен

преди 12 години

На Попа и Графа е супер добре изчистено. Кво ревете ?

44

Анонимен

преди 12 години

Елате да преплувате на площада с жълтите павета.

43

Анонимен

преди 12 години

За пешеходците очевдино е по-добре улиците изобщо да не се чистят по сегашния начин - поне ще може да се върви покрай тях и да се пресичат нормално.

42

Анонимен

преди 12 години

Не знам защо всички пишат само коли по улиците, а освен тях има и пешеходци, които се движат по тротоарите около тези улици и даже ги пресичат!!! Само дето това се оказва голям проблем, защото явно гражданите и кметицата на ГЕРБ разбират по различен начин какво е почистено и какво не. Вървиш покрай "почистената" от ГЕРБ улица и всяка кола минаваща покрай теб те окъпва от главата до петите. Опитваш се преплуваш през кръстовищата, но и там излизаш изкъпан. Не е почистено когато има киша и локви!

41

Анонимен

преди 12 години

Абе къде е батко с чадъра и калорифера бе?

40

Професора

преди 12 години

Абе аланлолу никой не ти говори за планините ако ще не в САЩ,а в Антарктида да си.Говорим за столицата на България с асфалтови улици,които бяха затрупани с часове,защото снегорините дремаха и спаха чак до към 8 сутринта.Като започнаха да се движат всичко вече се нормализира.Не зная с какви жпс-и ги следят,но ще вземат милиони двойно и тройно,а само гражданите знаят колко беше почистено и как се чисти в София.

39

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ пак се *** в София.

38

Анонимен

преди 12 години

Много зле се справят некадърниците от ГЕРБ! Пак непочистено! Стига крадохте бре!

37

Пламен

преди 12 години

до 53Много правил;но и разумно написано.Обслужването на колата,подготовката и за зимата и разумното шофиране са много важни.За жалост много хора не го правят това.

36

до 46

преди 12 години

Врявата не е толкова заради почистването, а защото някой е взел многоооооооо пари от нашите данъци за чистенето, а не чисти.

35

Анонимен

преди 12 години

Вече има проблеми!? нищо чудно! Все пак ГЕРБ е на власт! Крадат от парите за почистване повече от всички предишни, взети заедно!

34

Анонимен

преди 12 години

до 31 Сега ще ти кажа една хумореска от годините преди демокрацията.Събрали се големите хора на едно село за да решат кои улици в селото ще асфалтират първи, всеки предлага неговата докато по едно време един човек по отзад се провикнал - аз предлагам да се асфалтират тези които водят до кръчмата, а друг казал - че те всички водят до кръчмата.Надявам се да е ясно какво искам да кажа с тази метафора - В София всички улици са основни артерии. не може да оставиш Люлин и Младост не почистени.

33

до Цвети

преди 12 години

Улиците бяха изчистени... не те знам в кой район си карала.Освен това, нали се сещаш(надявам се), че когато минат и пуснат препарат против замръзването е логично известно време да не минават да го изриват..Какъв е смисъла ако един наръси и след 2мин мине друг и го събере ?!

32

до 22

преди 12 години

Хахах а колата ти не изпуска ли вредни газове, които са отровни за околната среда хахаха Абе българите сме си мръкнащ народ и това си е! Независимо кой какво прави, все ще сме недоволни. Вие телевизия не сте ли гледали?!?! Като завали повечко сняг, нвсякъде стават задръствания и катастрофи.

31

Анонимен

преди 12 години

A v Ctara Zagora e 12 gradusa,utre ste e 13.Vijte prognozite,v dyasno na monitora.

30

Анонимен

преди 12 години

Хайдееее! Пак се почна! Задните части герберски пак лъснаха и то от 10 снежинки!

29

Дедо Йоцо

преди 12 години

Тиквата нали ловеше снежинките у въздуха бре, що стана? Явно пак е будувал с гаджето си Цецко и са мъдрели излизане от кризата, а снежния ад ги изненада на заранта?

28

Алов

преди 12 години

Да наредят легнали по пътя всички пенсионери и да ги мачкат с снегорините дето ощетяват държавата , дето заемат аботни места и дето мислят по комунистически.

27

Тиквоча

преди 12 години

Ринем яко!