53

Ястреб

преди 12 години

За последните 24 часа талибанчовците пратиха 10 терористи там, дето им е местенцето! И две дузини в болницата да ги закърпват и зашиват! Казвам ви аз - мен ме е страх да отида в Афганистан дори на екскурзия, тия ми тръгнали да ходят там с танкове и подводници и да ми се правят на РЪмбовци!

52

Анонимен

преди 12 години

Загинал е от рисковете на професията която практикува за собствен профит. За тия, които са загинали в катастрофи днес ми е повече жал.

51

Анонимен

преди 12 години

Хайде лицемери по-кротко! Момчето, което беше отишло в Португалия да работи и го убиха му събираха пари да върнат останките му! За този не мога да мисля! сам е избрал да е пушечно месо! Дреме ми на че.. за хора, който отиват да убиват за пари! Държавата тук няма нищо общо! С моите пари наемници за смърт не искам да обслужват! Всеки други, който естествено не е престъпник, но не и наемници за смърт!

50

селски бек

преди 12 години

В този форум има доста заблудени овце.Чули,недочули и коментират че в легиона ходили престъпници :):):).Това е било до началото на 90г.Ха сега отиди и пробвай да те вземат ако си издирван от Интеропол да видим дали ще те вземат.

49

99999999999999

преди 12 години

В момента французите обучават афганистанските войници в тяхната база,да ама точно този афганистански войник ги е изтрепал дори има и още 16 тежко ранени.Той ги е изтрепал като пилци.Европейците пазят маковите полета на хамериканците.Отидоха там да търсят Бен Laden,след като янките уж го хвърлиха на акулите,какво правят още там!!?Съболезнования на семейството на българския войник,загинал заради свободата и сигурността на Франция но в Афганистан

48

сд

преди 12 години

52 и ааз съм бил там никой не те кара да се отказваш от поданството си *** ***,а на турчетата тук мога да кажа че Легиона може да се казва чуждестранен ама там турци няма,всякакви други има китайци араби японци даже,ама турчета няма

47

селски бек

преди 12 години

като нищо не знаеш за легиона не коментирай.

46

Ястреб

преди 12 години

Каква объркана съдба - роди се в България и се гътна в Афганистан във френска униформа заради маковите полета на американците! ... Да бе мирно седяло, не би чудо видяло!

45

Mumko

преди 12 години

@49: пич, като ти чета коментара, искам сериозно да те посъветвам да спреш наркотиците... а по темата: този мъж, който е загинал просто е бил на работа:"Българинът е бил от 10 години на служба в Чуждестранния легион" и то при френски работодатели-следователно не виждам причина да намесвате българските власти в това. Вероятно роднините му ще бъдат обезщетени от застраховката му, както се прави при всяка трудова злополука, а ако не - то тогава вероятно ще трябва нашата държава да им потърси сметка

44

Легионер=безродник!

преди 12 години

Той не е българин, а френски поданик, дори име му дават френско някакво! Човек отказал се от род и родина, може би престъпник като повечето легионери!

43

за българите

преди 12 години

След кратка творческа пауза и почивка, реших да изкажа моето мнение за случилите се неща до този момент. И затова реших, че стихотворението на П.Р. Славейков характеризира най-добре "еволюцията" на нашия *** народ.НЕ СМЕ НАРОДНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.1875г. П.Р. Славейков

42

до 47

преди 12 години

прилагате двойни стандарти а ,ами американските му голеги как се погавриха с умрелите талибани ? няма нищо случайно в този живот , всеки обяд се заплаща . кой го знае този какво е вършел .

41

Анонимен

преди 12 години

За щастие Бойко навря кумунизите където им е мястото, а и ще ни направи заплатите по 1000лв до година, две и няма да се налага на децата ни да ходят да ги стрелят терористите!

40

Raytchev

преди 12 години

Не може да бъде наречено терористично нападение щом е извършено срещу окупационна войска .Точното определение е самоотбрана .

39

до №29

преди 12 години

Безродник!

38

Анонимен

преди 12 години

Бря, бря, бря! Умрял като мъж! Герой бил! Абе ! В съмртта няма мъжко и женско начало и няма герой, а само смърт! Напечели се момчето!

37

Анонимен

преди 12 години

Да си бе в къщи стояло, не би смърт видяло! В чужда страна, с оръжие в ръка и за пари! Всеки намира каквото търси!

36

емир

преди 12 години

Страхът от 270 левовата месечна заплата, кара хората да си търсят хляба в Афганистан ...

35

до 38

преди 12 години

Също и психопати ,почитатели на РАМБО

34

Анонимен

преди 12 години

Човек е бил и той, млад човек! Бог да го прости!