125

до 113

преди 12 години

Явно от политика нищо не разбираш.Зад всички действия на политиците се крият нечий интереси.Зад действията на така наречените "еколози" се крият интересите на ЕВРОПА и ЯПОНИЯ или по-скоро на европейските и японски олигарси!НЯМАТ НЕФТ И ГАЗ,как да ти го обясня по-ясно,а за да си купиш трябва да "кихаш".Ако има начин просто да не се използва този ресурс,значи няма да "кихат" и ще са енергийно независими.Това е най-важно именно за олигарсите(кукловодите на политиците),които са най-големите консума

124

Калин

преди 12 години

ААА МОЖЕ ЛИ ЕДИН ВЪПРОС, КЪМ ЕКОСГАНТА .. Т.Е ДВА ОТ КОГА СТАНАХТЕ ЕКОЛОЗИ И КАКВО ВИЕ ЕКОТО ?ОКЕЙ .. НЯМАДА Е ФРАКИНГ .. КОЙ ВИ Е Е КАЗАЛ, ЧЕ ИЗОБЩО ЩЕ Е :) .. ВИЕ НЕ ПЕЧЕЛИТЕ БАЛЪЦИ А ГУБИТЕ .. ВОЖДОВЕТЕ ВИ .. ПРИБРАХА ЕДНИ ПАРИ.. ВИЙЙ ПРОСТАЦИ.. ХЕМ ЩЕ СЕ ТРОВИТЕ, ХЕМ ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ .. ГЪЗПРОМСКАТА ГАЗ.. ТЯ БИЛА ЕКО КАЗВАТ .. И ЕВТИНА САМО 420 ДОЛАРА ПАРЧЕТО ХАХА

123

Анонимен

преди 12 години

Кажи му шевронче и не го обиждай! то е и синоним на потенциален убиец за пари!

122

БРАВО

преди 12 години

***-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕДАТЕЛИ,ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ЗАБРАНАТА-ДА ГО ДУ...!

121

Мавъра

преди 12 години

Да, цяла Европа купува руски газ, защо сте сега бедни и мизерни нещастници и не можете да си позволите руски газ като един германец да речем, може да благодарите лично на мен, продадох ви заводите за стотинки на избрани партийни другари.

120

Газаджия

преди 12 години

Кажи му еколог и повече не го обиждай!!!

119

Анонимен

преди 12 години

Честито на всички нормални и умни българи! Останалите няма защо да ги мислим!

118

Анонимен

преди 12 години

133Ти със сигурност си платен от Шеврон и сега жалиш, че ти спира кранчето! За другите не знам!

117

Анонимен

преди 12 години

тия гиганти са втръснали и на Уорлик с наглостта си. Аз бях и против руската тръба, но вие сте едни едностранчиви шистоваци. Защо ли в САЩ след военните филми следват филмите за екологичните попълзновения на разни тръстове, а?

116

Анонимен

преди 12 години

131Що бе!? 22 години като са ни братя американците, че дори им се нагъзиха нашите политици и за военни бази, да не забогатяхме:)))))

115

възмутен

преди 12 години

Или сте платени или сте много *** или и двете !!! На какво се радвате ,на продължаването на руското енергийно робство и на космическите сметки на парното и тока , което следва от това ? Значи България може 60 год. да се дупчи и налива с всякакви киселини и отрови в полза на Москва , но не може за наша , българска полза дори да се направи проучване за наличие на шистов газ . ГЕРБ вече официално са Национални Предатели , за БСП/БКП това е ясно !!!!

114

Браво!

преди 12 години

Браво на премиера!!!!!! за умния ход!!!!! Това е единствената отговорна, българска политика!!!!Понякога има и добри новини ;-)П.П. Бих искал да попитам поддръжниците на фракинга, след като в България се добива злато, колко е поевтиняло златото?

113

Петър

преди 12 години

Честито БЪЛГАРИ. Да си честитим тъпотията, мизерията, беднотията и прескъпите горива.Халал да са ни!Изгонихме гадните империалисти!

112

Анонимен

преди 12 години

Предлагам тази вечер Софарма да произведе 2 пъти повече от розовите хапчета, защото Шеврончетата, няма да спят. Светъл ден за България

111

Анонимен

преди 12 години

На Добруджа са и стига ГМО посевите. Ами ако Шеврон са сондирали вече и няма нищо отдолу, и сега мораториумът е прах в очите какво ще кажете, а?

110

до 124

преди 12 години

Моля платеното шевронче да не се вълнува толкова! Ще му излезнат циреи на ***!

109

Мавъра

преди 12 години

Трябва да довърша приватизацията, мислите, че нищо не ви е останало !!! Лъжете се имате земята и земеделиета аз мавъра съм длъжен да ви взема земята и да си довърша приватизацията плебеи.

108

Анонимен

преди 12 години

124Ми като няма работа да пием по един арсеник ли бе ливадо нещастна:))))))) Лелеее! ти не само си ***! Поста е и ***, че си е разтворила краката! ***!

107

Анонимен

преди 12 години

122Какво искаш да ти кажа! *** прочети за последните изследвания за съдържанието на тежки метали в кръвта на жителите на Куклен например и ще разбереш! Ако искаш може и да се заселиш там!

106

До 117

преди 12 години

Нямам думи!!! Всички "еколози" сте едни и същи лицемери и двуличници!! Отиди и виж за какво става дума! И преди да наричаш някой непознат "Ливада" говори с майка си щото май не те е възпитала както трябва! Тънете си в мизерия! Повече няма какво да обсъждам с протестиращи неразбирачи!!! Всеки път като прочета коментар как няма работа и парите не стигат ще пиша за шистовия газ да ви напомням!