39

Анонимен

преди 12 години

"българите като арийци и отлични войни (той не ни е смятал за славяни)" И за кое не е бил прав?!

38

Анонимен

преди 12 години

42 до 38 и 42Също така носи и железен кръст с дъбови листа за онищожаване на бункер и няколко картечни гнезда. Съвсем не е бил страхливец

37

:-)

преди 12 години

За наше съжаление Хитлер не е успял в плановете си. Ако беше успял сега англичаните и французите щяха да се редят на опашки за визи за Великата сила България. Все пак ние, Италия и Унгария сме били единствените и най-силни съюзници на Третия Райх. Тогава Германия е била най-силната държава и внимателно си е подбирала съюзниците, което нас може само да ни ласкае. Хитлер е имал добро мнение за българите като арийци и отлични войни (той не ни е смятал за славяни)

36

до 38

преди 12 години

да бе бил е накакъв куриер и е притичвал насам натам, сигурно се е насирал от страх докато са гърмели около него, *** понеже е оцелял по някаква случайност го наградили. --Настина е бил куриер. Участвал е в битката при Ипр, ако това ти говори нещо, и други тежки боеве. Награден е с Железен кръст, той като по време на тежък бой спасява ранен офицер, изпълзява на открито поле по време на интензивен обстрел и го измъква. В битката при Ипр от 3500 души остават само 600. Има и орден като ранен в бой

35

Сашо

преди 12 години

ми то тази книга е едно доста правдиво читиво за всеки честен човек притиснат от банки и капиталисти.Дано германия да се отърси от наложеният срам за ВСВ

34

Тракийски

преди 12 години

Бхахаха , кви неманипулирани текстове бе ? Фашистка Германия е люлката на пропагандата и медиините манипулации. Тази книга трябва да бъде прочетена за да разберат хората как се строят релсите към ада върху хиляди добри пожелания. Да се замислим как един народ, които е обезверен и комплексиран заради неуспехите си / това да ви напомня за някой в момента ? / може лесно да бъде манипулиран да извърши огромно зло само посредством вяли обещания и псевдоидеализъм за относно "избраният" народ.

33

до 36

преди 12 години

е че Хитлер е бил едно страхливо ***, единствената му смела постъпка е когаго си е пръснал тиквата--Много грешиш. Участвал е в Първата световна война и е награждаван за смелост.

32

varg

преди 12 години

Моята борба ще възроди четвъртият райх.sieg heil

31

Анонимен

преди 12 години

Интелигентен човек, патриот и амфетамини е кофти комбинация. --Прав си. Американската армия е пример за това, е не са особено интелигентни, но са партиоти и на стимуланти.

30

НМ (народна милиция)

преди 12 години

"Моята Борба"Ще бъде изкупена за секунди.За много Германци ще бъде библия.Ако тази книга е с неманипулиран текст (в което се съмнявам евреите са големи манипулатори)Тази книга ще се хареса много на обикновения Германец.

29

Българин

преди 12 години

Най-великата книга,писана някога,е "Записки по българските въстания" на големия патриот Захари Стоянов.Четете нея,и я споделяйте с приятели и съмишленици.

28

Анонимен

преди 12 години

добавено от 30 - и да избием всияки умни и свободолюбиви врагове , да въстановим Скравена и Белене

27

анонимен

преди 12 години

пролетарии от всички страни съединяваите се да погребем триглавия змеи на капитализма европа,америка и нато.ДА ВЪЗРОДИМ БИВШИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ И БИВША ЮГОСЛАВИЯ.да въстановим варшавския доаговор.да подадем ръка на ВЕЛИКИЯ КИТАЙ И ЖЕЛЯЗНАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ.да кажем НЕ НА РАЗЛАГАЩТИЯ СЕ ТРУП НА КАПИТАЛИЗМА В ЛИЦЕТО НА ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО.господ ни изпрати спасителя социализма който победи капитализма ПЪЛЕН С ЯЗВИ И ПОРОЦИ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК.ДА НА СССР,КИТАЙ,ЮГОСЛАВИЯ,СЕВЕРНА КОРЕЯ,КУБА

26

Бай Владо

преди 12 години

Най-великата книга писана някога.

25

Анонимен

преди 12 години

Хитлер е искал отмъщение за позора и срама от първата световна война. Донякъде Франция и Англия са главните виновници за всичко, налагайки жестоки санкции на победените(включително и на нас). Това се помни в историята и рано или късно всеки търси отмъщение. Ако не беше преследвал евреите и не беше нападнал Русия сега Германия щеше да е световната сила, а донякъде това щеше да е по-добре отколкото света да се управлява както сега от комплексирана и нагла нация като американците.

24

българин

преди 12 години

свидетели сме на краха на капитализма.европа и америка са в световна икономическа криза и са на изкуствено дишане на системи и в реанимация.в америка народа окупира уолстрит а по улиците се бият,стрелят и ръгат с ножове за маратонки.капитализма рухна това са последните му конвулсии и издихания крахът на един строи който беше лъжа и измама.сега социализма идва като гробокопач на капитализма.време е да се откажем от европа,америка и нато и да тръгнем със световните сили непобедимите русия и китай.

23

Fox

преди 12 години

Интелигентен човек, патриот и амфетамини е кофти комбинация.

22

Карл Маркс

преди 12 години

Повечето *** си мислят, че Майн кампф е нацистка пропаганда. Нищо подобно. Прочетете книгата и ще бъдете изненадани. Писана е от интелигентен човек, патриот. Остава загадка какво превръща хора като Хитлер и много други попаднали в подобна ситуация в злото на века. Само не си мислете, че те са луди, психопати и подобни дивотии. Не са! Но загадката остава. Ако някой си мисли, че знае отговор - заблуждава се!!!Карл Маркс - чичо на Хитлер, Ленин, Путин, Конфуций, Рб Тхъ и други.

21

Анонимен

преди 12 години

Трябва да пуснат и книгата на баща ми - "Моята борба за оцеляване" с 200 лв пенсия.

20

Анонимен

преди 12 години

"Ако Фюрера беше победил,мислите ли,че България щеше да бъде това,което е?!"Нас не знам дали щеше да ни има и под каква форма, ама по-*** братя щяха да са на шампоан :)