135

до 172

преди 12 години

Това във филма за Еквадор ли го видя?! Ако така ще чистят и при нас, благодаря !!!

134

Шеврон беше осъдена

преди 12 години

Вижте във вбокс за колко милиарди бяха осъдени Шеврон за замърсяване на почвата.Само напишете Шеврон във вбокса и ще видите.Те това е американската фирма,злото пред нищо не се спира,алчноста е водещата сила за американците и грам не ги интересува какво ще става с България и земите ни.

133

ИскахтеДаСмеС USA?

преди 12 години

Нали искахте да сте с американците? На ви американци,айде отваряйте вратите за шистовия газ тогава :)) Смело слушайте американците,може другите страни да го забраняват,но на америка мн и пука за нас за това у нас ще се добива шистов газ,ако трябва да ни отровят земята,важното е АМЕРИКА ДА Е ДОВОЛНА,ПЪК С БЪЛГАРИЯ КВОТО ЩЕ ДА СТАВА..ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА.Плюйте колкото искате по Русия,но виждаме Америка накъде ни води...

132

Анонимен

преди 12 години

162Използваните води се пречистват, а терените - рекултивират. Неща, които се правят от десетилетия насам. Щеше да знаеш, ако беше чел малко повече от парцалите на псевдо еколозите.

131

НЕ на отровата

преди 12 години

Това трябва да е ГЛАВНА новина ДЪЛГО ВРЕМЕ!!! А забраната да не е временна,а ВЕЧНА ЗАБРАНА!!!

130

Анонимен

преди 12 години

Нека си върнем екологичното селско стопанство и природа ,само така няма да сме зависими. Чистата вода и храна ще бъдат най-голямото богатство в близко бъдеще.

129

Анонимен

преди 12 години

Политиката на ГЕРБ се определя от главата на партията. За малкото хубави неща, които са направили приносът е лично на вожда, за всички останали негативи са виновни бившите и руснаците.Не ме интересува кой ще спечели, знам само кой ще загуби от щистите- България и нашите потомци.

128

Дечо

преди 12 години

И кво се оказа, Волен уж луд, уж фашист, а даде най-приемливия вариант за закон против добива на шистов газ...

127

Ай сиктир

преди 12 години

недейте мърка нали гласувахте за герб аз не сим гласувал за герб ето ви герб да ви трие яко за вас ви е малко осте няма да има предсро4ни избори мори ги мутро те пак ще гласуват за теб животното отива кои го бие 4овекит при кого отива хе хе хе успех навас зор нема доброзорно ще гласувате за боко

126

:)

преди 12 години

Газпром пак спечели,другари.Пък уж сме били в ЕС и НАТО.Май всичко е парлама."Троянски кон" това звучи...тъжно.

125

Анонимен

преди 12 години

Кого имаш впредвид,164?

124

Гадове

преди 12 години

Забрана която никой няма да изпълнява и никой няма да съблюдава. Сега гадовете ще отровят водата, ще съсипят красивата ни природа и ще ни уморят по-бързо. Бог да пази нас и България от тези ***!

123

Диан

преди 12 години

Тука изборът е "беден, на студено, но без отрови от добива на шистов газ" или "по-богат, на топло, ама с отровена земя". Е, аз избирам първото. Геополитичестките игри са без значение в случая. А добивът на шистов газ си е *** мамата. Интересно защо никой не казва какво ще се прави със сондажните води, което е НАЙ-ГОЛЕМИЯ проблем. Това са тонове вода с химикали, които трябва да се складират някъде.

122

xxx

преди 12 години

Българина дето коментира само пред телевизора тоя път проявява изненадваща инициатива. Зад всичко това има една задкулисна организация от хора защитаващи руския газов монопол в Европа. Участниците в митингите са просто поредните пионки в играта на големите.

121

и 156

преди 12 години

Какво имаш против хората които протестират ?Айде всичко което плати някоя корпорация да се приема тихо кво те бърка , ти си *** при това антисоциялен .Смърт на безхаберниците като теб и на продажниците.

120

умна пръчка

преди 12 години

ами като хванем ,че някои дава гмо и изгаря няма , чико няма метро ,няма кауфланд ала бала солидна глоба , после ще видиш как спекртрален анализ на таолетна хартия ще правят, така е с шистовия газ сложи глоба като толкова иска ,аз ще го издам в централата на ЕС ,че тук са п.. киА ,че е мръсно така е ,ама това е корупция при това смешно ниска 30 милиона , че боко толкова краде за седмица.

119

bg

преди 12 години

Zabrana na dobiva na shistov gaz,no vremenna,otlagane priemaneto na Gruzia v NATO-OTAN,no vremenno........Natovcite iz4akvat polojenijata da se pootalojat i pak produljavat.

118

Прости пръчки

преди 12 години

Отдавна ядете ГМО храни понеже в Китай откъдето се внасят не са забранени.....саламите са пълни с химикали, сиренето с масла с неустановен произход............защо не протестирате за това също? Или просто шепа *** протестират заради бирата и кебапчета дето им раздаваха ?

117

Анонимен

преди 12 години

Предлагам да сазират ЕС за корупция на правителството.Незнам какви са процедурите иначе като нищо щях да ги съдя ,това е добруджа бе за 30 милиона ще я превърнете в ***, нямате уважение към хляба ,а никои не е по голям от него.А и според законите на САЩ е забранено да се прави преврат или да се корумпира правителство ,какво си мислят тея *** в шеврон ,че сме 3 свят ли я баста , 30 мерцедеса и сме се продали да си взимата хартиите ако толквоа се заяждат да не им потъне някоя платформа.

116

Анонимен

преди 12 години

Забрана за Гроб, но ПОСТОЯННА!