57

bg.

преди 12 години

do78 .Zapovqdai da vidish kak se izkarvat zaplata .Ne e kato shofora .

56

до bg

преди 12 години

Какво от това? Знаеш ли колко строители умират? Знаеш ли колко шофьори умират? Я стига!!!

55

Охранител, до 66

преди 12 години

Нещо главните ти букви ми приличат на тези с които пише оня параноичен шизофреник СТранджата......ти ли си бе СТранджа?...всички те разбраха, че не си си с всичкия!!!

54

bg.

преди 12 години

Mnogo umnici ima tuka .Nqkoi ot vas znae li kolko zlopoluki ima v Rudnisite kolko smartni slu4aq ima.Vzimaneto na pensiq ot Minorite e mnogo kratak srok ot jivota..Zapovqdaite da vzimate parite izkarani ot minorite shtom zavijdate..

53

www

преди 12 години

Миньоро, не ми дреме колко получаваш. Доколкото разбрах обаче вече два пъти за миналата година са ви излащани премии от които коледната е 1000 лв. Доколкото разбрах също така 15% сте получили повишение на заплатите. Това става именно заради добрата ви работа, вашата и на вашите шефове. Между другото ако не те устройва можеш да напуснеш.

52

до 69

преди 12 години

Абе ! Кое е комунизъм ? Да искаш да се изпълни подписано споразумение,ли е комунизъм ? Писах ти да стоиш в *** и да си траеш !

51

Миньор

преди 12 години

Хора,не се карайте...ние миньорите си искаме заработеното,нищо повече.Мините са търговско дружество и след като има рекорден добив=рекордни печалби следва да има и адекватни бонуси.Колко получаваме не е ваша работа,който завижда да дойде да се пробва в студа,калта,праха и т.н. Друг е въпроса,че печалбата отдавна замина за София за да закърпи бюджета.Само за справка,от 3 дена стачка дружеството ще загуби 9 млн. лв. , с два повече отколкото ако изплати по 1000 лв. на 7000 работници...

50

Анонимен

преди 12 години

Съкращения и на борсата за 270 лв на месец

49

до мухльото 65

преди 12 години

Еми да си,но не си директор !!!Затова си стой в *** и си трай !

48

Анонимен

преди 12 години

"350 МИЛИОНА ЛЕВА са въглищата, които са НАД годишния план и от тях трябва да се отделят 7 милиона за да няма стачка..."Хахаха. Ау, ако ви бях директор на предприятийцето, как щяхте да хвърчите като мокри котета навън : ))) Значи, разбирането е такова - ако компанията е на загуба - губи компанията. Ако компанията печели - трябва да делим. Брей. Ориенталски тип мислене. Спокойно, ще ви оправим.

47

Анонимен

преди 12 години

Не разбирам защо стачкуват миньорите, ама щом имат желание - нека. То си е тяхно право. Само дето ми прилича на ситуацията

46

Охранител, до тъпака

преди 12 години

Карат,карат,даже и румънски Дачии...пък ти, че не си в час, никой не ти е виновен...само високата степен на неинформираност и непознаване на Европа...целият свят е завзет икономически вече от жълтурковците-всичко се произвежда в Япония, Китай, Южна Корея,Сингапур,Филипините,Малайзия и т.н....а ти, че не си в час си е твой проблем...към жълтурковците мога да прибавя и близките нам турци,нещо че не са жълти но не тези, които живеят в България...а защо и нашите турци да не се научат да произвеждат?

45

gnida

преди 12 години

*** работата е квалифицирана , *** не могат да я вършат.И мините нямат входове , рудниците са открити.Не пиши глупости , ограмоти се малко.Нека миньорите получат заслуженото.Все пак те са хората които пълнят хазната . защото не са осигурени на 270 лева ,както е в частните предприятия.Утре други хора ще искат нещо и миньорите ще ги подкрепят.Докато има хора да мислят така , никога няма да се оправим.И стига с тази криза.В нея богатите стават по-богати , а бедните по-бедни.

44

Анонимен

преди 12 години

Браво на миньорите. Така трябва да се отстояват интереси. Подкрепям ги.

43

Анонимен

преди 12 години

Браво на миньорите! Подкрепям всеки, който защитава правата си!

42

ko6lukov

преди 12 години

Mega mafiqta Gerb..|Kleptomanite ot Gerb...Na miniorite im e zakonno, podpisan Kolektiven Trudov dogovor...Mutrite ot Gerb imat interesi, Mutrata Boiko iska da krade....

41

един глас

преди 12 години

Подкрепа за миньорите!!!

40

Анонимен

преди 12 години

Целта в България е една - всичко държавно да се подари за жълти стотинки на мафията. И да стачкуват и да не стачкуват мафията все ще ги прецака.

39

Охранител

преди 12 години

Пълно е в правителството с икономически недоносчета като Дянков и Трайков...На гроба на Хенри Форд пише: "Тук почива един обикновен човек, който умееше да се заобикаля с по-умни от него!" Как една тиква да се обиколи от по-умни...нали го е страх!?...че ще го изритат...

38

до 45

преди 12 години

В общи линии най-важна част договора е : ЗАПАЗВАНЕ НА СЪОТНОШЕНИЕТО МЕЖДУ ФОНД РАБОТНА ЗАПЛАТА И ПРИХОДИТЕ НА ДРУЖЕСТВОТО ...Както е навсякъде по Света и в нормалните държави... Другия проблем е ,че директора иска САМ да определи звена от рудниците за приватизация... Или ,с други думи ,кой да краде ,ВЕЧЕ ЗАКОННО от държавната част...