149

Анонимен

преди 12 години

Предполагаем хакер от Саудитска Арабия е публикувал данни за кредитни карти на около 400 000 израелци и е публикувал линк към информацията чрез Pastebin. Става дума за потребители на спортния уеб сайт One.co.il.Според информация на германския Süddeutsche Zeitung хакерът "0xOmar" си е навлякъл гнева на израелските власти, които окачествяват акцията му като "терористичен акт".Според израелски банки засегнати са само 14 000 граждани на страната. Bank of Israel обаче съобщава за 15 000. Фирмите издатели на картите са ги блокирали, пише "Нaaretz".Сред публикуваните данни са и тези на Шели Якимович, председател на израелската работническа партия "Avoda"."Киберпрестъпниците трябва да знаят, че ще има отмъщение", заявяват израелски правителствени източници.Засега не е ясно кой се крие зад псевдонима "0xOmar". В сайта за споделяне Pastebin пише, че е член на хакерската група Group-XP от Саудитска Арабия.Още новини от света на технологиите четете в Investor.bg

148

до 208

преди 12 години

Просто ***. Не слагай всички под един знаменател - има хора и *** хора.

147

Нина

преди 12 години

Какво не харесахте на 206..единствените неоткриваеми мини са БГ произдоство..

146

Нина до 204

преди 12 години

Ами да го приемем и така...въпреки че не е съвсем така според мен..

145

Анонимен

преди 12 години

еврейски *** !

144

Анонимен

преди 12 години

Егати отвратителните хора има - дошли да живеят в България, да се почувстват европейци и свободни хора, а в същото време плюват срещу новата си родина. Неблагодарници.

143

Нина

преди 12 години

Е, понякога проявявате и злия си гений..в Цва Ха-Хагана говориха за противопехотни мини, БГ производство с пластмасово покритие, което ги прави неуловими от металодетекторите...Това само българин може да го измисли...:)

142

Светльо

преди 12 години

Вярно е - нека всеки да има равен шанс да оплюе другия.

141

Нина

преди 12 години

Винаги казвам достойнствата на всички. Мога да напиша достойнствата на повечето нации. За българите това е характерно- от 2 и 2 ще направи 5. Имате изобретателски потенциал, който не може да не бъде признат.

140

Нино до 198

преди 12 години

Не реално имате талант, ако реформирате науката и развието производство имате шанс, само не ми казвай, че не си виждате силните страни...

139

руснак

преди 12 години

дори и на противниците си ? ))

138

Нина до 195

преди 12 години

По философия имаш атлична оценка, по фактология слаба. Чети, навярно ив уикито пише. Няма да ти разказвам безплатно история.

137

руснак

преди 12 години

вижте високомерието в думите и ,нали ви казах .

136

Нина до 192

преди 12 години

Съществото е, че бе загубена българска техника на борда на кораба и при следващата мисия трябва да я възстановите. Реално единственото, което уважавам в българите е научният им талант.

135

руснак

преди 12 години

при съсздаването на Израел СССР не участваше ,не дрънкай глупости моля ! я си спомни кой въоръжаваше и продължава да въоръжава страните от арабския свят ?! коя е тази страна

134

Светльо

преди 12 години

Еми - Фобос-Грунт пада на Земята, това невероятно чудо на техниката.

133

Анонимен

преди 12 години

Кажи ти, нали си специалист.

132

Светльо

преди 12 години

Айде бе хора, кажете нещо по същество :)

131

Нина..

преди 12 години

... дай пример с друга държава, спасила собствените си граждани от еврейски пройзход, през 2 Световна война. Не плювай срещу България, че колелото на историята се върти и въпреки големия напредък на израелската наука, може да не се наложи пак да ви спасяваме. Радвам се , че еврейте които разбират от нещата, са благодарни и признават българския принос към вашето племе.

130

Нина до 186

преди 12 години

Спокойно, спокойно.....при създаването на Израел помогаше СССР, сега са САЩ, в един момент може да се окаже, че и българи и араби ще се бият за Израел...спокойно...всичко е заменимо в този свят и много динамично.