162

до 209

преди 12 години

Оставка винаги моможе да си подаде, но къде е идеалния?А да ти е минавало, че цяла нощ не е спал и заради това може да се е изцепил така. Не го защитавам, но Бойко е военен- кой знае какви високопарни маскирани изрази няма да произведе.

161

цвъки и боко

преди 12 години

ЕТО ГО ТИПИЧНИЯТ *** МАНИПУЛАТОР ЦВЪКИ--по други дела не коментирам а сега с боко като латерни лъжа,лъжа,лъжа и т, н.

160

Анонимен

преди 12 години

Като отидете в полицията и не ви свършат работа пишете на началника, ако и той се отнесе така към вас- значи самата система е гнила. Не забелязах в МВР шефовете да защитават корумпирани служители. Със здравното министерство обаче работата е съвсем друго- масово се защитават, като че ли не са служители на пациентите, ами са господари на живота им. Що за отношение?

159

Анонимен

преди 12 години

толерантни към психопати, но не толерантни към хората, които вършат работа. То така ценности не се градят.

158

Анонимен

преди 12 години

Питам се ако Станишев или Първанов бяха министър-председатели, дали това убийство щеше да бъде разкрито. Разбирам, че българите по природа са критикари-обвинители, но все пак е добре да се оценят усилията. А Бойко Борисов си е талант по тези работи. Поне малко го оценете. Като не цениш и малкото добро, губиш и него. И критикарите са виновни, че обществото ни е толкова западнало. Наругайте хората с хъс за работа и промяна и ще ги загубите- нови няма да намерите! Не се създават лесно такива хора

157

До 192

преди 12 години

АБСОЛЮТНО ПРАВ СИ!

156

tosh

преди 12 години

вече не знам на какво да вярвам....

155

Роза

преди 12 години

След всички тези зверски новини напоследък /а и не само/, си мисля че ниския морал и липсата на ценности води до мисълта за нормалност да умъртвиш или нараниш някого. За това внушение според мен помагат екшъните в праймтайма на всички телевизии, където човешкия живот е нищо. Естествено - много са още факторите. Тъжно ми е обаче че може би скоро нормално изглеждащи *** по улиците ще убиват за забавление. Обществото ни се разпада все повече и сякаш никой не забелязва причините за това...

154

за Мирослава

преди 12 години

Две хубави очи - без музика, лъчи в тез хубави очи. И не обещават вече нищо те...Булото на срам и грях - не ще го хвърлят върху тях страсти и неволи.Остана само душата на това дете...

153

45

преди 12 години

ЗАПИТАЛИ ПОЛИЦАИТЕ ЗА ОРЪЖИЕТО НА САМОУБИЛИЯТ ДАЛИ Е ЗАКОННО, ТЕ ОТГОВАРЯТ -СЪМНЯВАМЕ СЕ.ЩО ЗА ПРОФЕСИОНИСТИ АКО ТО Е ЗАКОННО И НЕ Е ПОТЪРСЕНО

152

Анонимен

преди 12 години

Истината е, че в МВР е възможно да има корумпирани служители и то на всички нива, но има и съвестни хора там. Това е характерно за всички институции в бг. Най-вероятно тези от долните нива са се притеснили да не изтече някакъв компромат до началниците по горе и затоа са гръмнали Стойчо- много е знаел. Затова от управлението тръгва всичко. По подобна аналогия и добрите лекари не трябва да защитават своите некадърни колеги, както и Министерството. Нещата трябва да се отсяват, за да няма обидени.

151

Мина

преди 12 години

Две хубави очи.Душата на дете в две хубави очи............Завинаги угаснали........................ Душата ми се моли,дете, душата ми се моли!

150

Яворов

преди 12 години

Две хубави очи в душата на дете..

149

До Провинцията

преди 12 години

Аз предлагам друго шебек великотърновски , *** дошли от село във София да палат джапанките по селста си и тогава да сложиш бодлива тел , след това във Велико Търново , да бъде надупчен със тръби Ф300 за Шистов Газ.

148

Българин

преди 12 години

Тези , които са убили това прекрасно младо момиче са хладнокръвни *** , които и затвора няма да направи хора.Такива следва да се самоубиват или да бъдат осъждани на смърт и убивани , за да се респектират останалите на свобода престъпници и за да бъде наказанието им адекватно на престъплението и човешкото им падение. Законотворците и управляващите ни трябва спешно да направят нещо за да спре оскотяването и упадъка на морала и взаимоотношенията между хората в България.

147

Samo minavam

преди 12 години

Първо,Боко тиквата,Цецо пудела и останалите *** от ръководството на МВР,трябва да кажат,кои самоуби лицето Стоичо,от там нататъка,Бог да прости,това красиво дете и ако има следващ живот,дано да се роди ,далече от България.

146

123

преди 12 години

Не знам защо, но ми прави неприятно впечатление, че в последно време винаги, когато има шумно престъпление полицията арестува някакви лица, след което гръмко се хвалят по телевизия и вестници, че случаят е разрешен. След месец обаче се оказва, че арестуваните нямат нищо общо със случая и тихомълком ги освобождават. Така стана с убийството на Яна, с палежите на коли, сега и с тези двамата. Имам чувството, че полицаите просто вадят картотеката и си избират някой "виновен" заради обществения натиск

145

не съм

преди 12 години

много сигурен,че детето е невинно. Тя доброволно е тръгнала с компанията, писмото,което е написала на близките си, според психолозите е написано с равен почерк и предполага човек, който не в някаква криза.Мисля,че момичето е вътре в нещата и е знаела за изнудването,но нещо след това се е объркало.Иначе, както казва нейния треньор, щеше да има следи от борба и съпротива, тя все пак е тренирала това.

144

123

преди 12 години

Б. Борисов, Цветанов, шефове на полицията, всички *** се изредиха да се хвалят че са намерили отново труп, не детето когато е било живо за да го спасят а трупът и. Това е нашета милиция винаги късно, няма такава олигофрения

143

от провинцията

преди 12 години

Каквото и да кажем,злините на България идват от София.Там е кошера на търтеите и осите.Парите са в Софиянци,морето вече е тяхно,шефовете на мутрите са в София,знаковите убийства стават в София,заменките са организирани от Софето.Предлагам София да се огради като гето и да не се пускат навън,а столицата да стане Търново.