137

коко

преди 12 години

До167Типично по български-Дайте да блеем срещу падналия от власт,да стоим наведени пред чобанина.За твое сведение Марин е БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ,а не пожарникар.Разбира от стратегия ,радиотехника и ракети,а не от рекет и,далавери пребивания и убийства.Аз го уважавам,защото съм служил в ракетни войски,когато България беше държава,а не племе,управлявано от вожд и посланик на чужда държава.

136

Роската с Плевнята

преди 12 години

Първият орден който ще дам, ще бъде за моят любящ Бойко.Ако не беше той, аз нямаше да съм президент.. А... и на Цецко ще дам... той беше в основата на фалшивикациите за изборите.. опс обърках.. Цецко е най-добрият вътрешен министър на България през цялата и история от 651 година... опс пак обърках това са милионите дето взехме с жена ми... ---- от 681-ва година разбира се

135

BG

преди 12 години

Първанов трябва да получи доживотна присъда затова, че връчи орден "Стара планина" на Ахмед Доган. Към това трябва да се добавят и 5 години за убийството на защитен животински вид.

134

Анонимен

преди 12 години

ей,ще дойде времето и ББ да го награждават с този орден и защо......защото е пожарникар,мафиот,мъж на годината и тиква.

133

1

преди 12 години

пичове, марин е мръзнал до *** на жена си...аре некои да сме служили под негово командване и да сме видели тва онова...не са да ни разправят хуморески.

132

Анонимен

преди 12 години

165Еми да не е мръзнал бе , то си е негов проблем , дай на секи мръзнал военен в планините и полята да им дадът орден Стара Планина ? смешна работа..

131

1

преди 12 години

марин е каскет смотан, къв офицер, ква армия. ***. да каже кои престъпници е помилвал и защо. малко са такива наглеци като него и гоце.

130

дон

преди 12 години

Гспдин БоК Слънце БорисоФФФ,в крайна сметка вие сте боднали подписа Марин да получи ордена.Ама сигурно сте били пиян на мотика,та явно не сте гледали какво подписвате.То и Ицето Стоичков стана доктор,та и ти какъв ли не...то футболист на годината,та художник на века,та златен медалист от Световното по художествена гимнастика и т.н. ,и т.н. ......

129

xxx

преди 12 години

Генерал Марин е мръзнал по планини, полета и полигони още когато ти си бил в мъдете на баща си

128

Българин

преди 12 години

Браво БОЙКО, браво ГЕНЕРАЛЕ, браво г-н Министър председател. Принизи ни с кучета, защото и хората обичат пържолки. Срам за генералските пагони които носиш, срам за институцията която представляваш. И не забравяй ВИНАГИ ИДВА ВИДОВ ДЕН.

127

Анонимен

преди 12 години

Аз за този до преди награждаването му не бях и чувал дори. Не знам какви ордени, медали и разни ще получава, но е редно наистина преди награждаването да има някъде черно на бяло написани "заслугите" му. Топлене на един и същ стол 10 години не е за орден, това всеки може да го прави.

126

Анонимен

преди 12 години

ТИКВООООООО,ти си СРАМ за народа!

125

Анонимен

преди 12 години

кога се чу за него когато го няградиха досега къде се скатаваше

124

Българин

преди 12 години

А ти, животно, с какво си заслужил да си премиер, вместо селски пъдар? А и ти си ГЕНЕРАЛ - интересно ми е на какво основание, за разлика от г-н Марин?

123

Прав ли съм?

преди 12 години

АНГЕЛ МАРИН - достоен военен, достоен вицепрезидент, достоен БЪЛГАРИН!За разлика от гневящият се.

122

Анонимен

преди 12 години

Нито марин,нито гоце,нито боце,нито ицо,нито...някой друг от КДС - заслужава орден!

121

Анонимен

преди 12 години

погледкайте ги още малко червените мафиози и им кажете:"бай,бай"каповци червени...Дано да ви е заоследно във властта!

120

Анонимен

преди 12 години

Борисов първо трябва да обясни с какво той е заслужил да бъде премиер.

119

Анонимен

преди 12 години

"С какво Марин е заслужил орден "Стара планина"? - със същото, с което Борисов е заслужил генералските пагони.

118

М.У.

преди 12 години

Кой му е чул името на тоя МАрин след предизборната кампания, какво е направил тоя *** за държавата, та и орден ще му дават??? Поредната, дано и последна простотия на Гоцето..ай да бяга от тукаааа