252

Реалист

преди 12 години

Възродителният процес е груба грешка, която изпрати в Турция хиляди готови специалисти изучени и подготвени с парите на българския народ. Инициаторите и виновниците се знаят кои са.Нека да си понесат отговорността, да но няма да стане,защото има много малко осъдени политици.Абе Иване, куче да те хване, защо най-после не кажеш кои са идеолозите за разрухата на селското стопанство,на икономиката и на цяла България? Едва ли те е срам, по-скоро те е страх.

251

бренеке

преди 12 години

Костов е *** и политически труп.И да прави задкулисни сделки с незаконната етническа партия няма да се класира,защото сме свидетели на наакването му.

250

Видял Възр.процес

преди 12 години

Поздравявам г-н Костов - политик с главно П! Крайно време беше!

249

Качо

преди 12 години

А моните ли,че на един стадион до Силистра имаше и еди каратист, който се упражняваше върху турските младежи....Ние го помним, обаче...

248

Мафиозо

преди 12 години

285 Погледни снимки на Борисов и Берлускони медийните звезди с тъмно минало

247

до демос

преди 12 години

Ти си ненормален. Аз оценявам щетите на не по-малко от 10 трилиона.

246

демос

преди 12 години

Ще простим на Турция ако си платят репарациите за 500 години робство,по големи данъци,асимилация на българско население,избиване на мирно население,разрушаване и ограбване на арх.паметници т.е. нашата история и др.Оценявам нанесените щети включващо и културното ни изоставане да възлезе на 500 милиарда.Турция да плаща по 5 милиарда Е в продължение на 100 години.За лихвите нямаме претенции...

245

славянин

преди 12 години

Такава нация - българи - няма. 10 000 монголоидни конекрадци са се преселили от Азия в земите ни при 120 000 славяни. ТОВА Е ИСТИНАТА.

244

до 250

преди 12 години

Изследванията на "Игенеа" най-добре показаха кой народ какво представлява. Българите са народ чист и древен, а турцитге са тюрлю гювеч. Надявам се, че разбираш за какво става въпрос.

243

Анонимен

преди 12 години

Някои постоянно манипулират с това, че в Холандия вна българите й викали "булхари", като внушават асоциации, че едва ли не това означава въшлясал човек. За сведение "бълха" не звучи така на фламандски. То и руснаците ни викат "балхари". И какво? Просто в тия езици звукът "г" се произнася като "х" когато е в дума от чужд произход. После гърците ни викали "вулгари" и това значело, че сме вулгарни. А "вулгарен" на гръцки е "хидеос" /χυδαίος/.Много, много, ама много умствено ограничени българофоби

242

бренеке

преди 12 години

Смяната на имената не беше на турците в България, а на конгломерата от турската армия "присъствал" в България т.е. сирийци,либийци,кавказци,монголци,авганистанци и български еничери.Те са толкова турци,колкото аз съм китаец...Комунистите трябваше да отворят границата и който се чувства турчин лек му път,без право на завръщане.Който остане тук ,новородените с български имена,а родителите по желание.Сега каква стана,тия в Турция са в поза" пикаеща крава"-живеят там и бленуват за България.

241

до 250

преди 12 години

Кой докарва *** в Европа ??? *** са били мародери чергари които са вървяли след турската армия и са обирали каквото е останало след бой . Явно някой турски генерали са опъвали и ....... та така си се родил и ти . А тая помия дето я изля може да я кажеш на братския Ти американски народ ще ти се зарадват на гения . Честито на Америка вас са ви клати целия свят !

240

Анонимен

преди 12 години

Ами поне 70% от бившите ченгета, които са на хранилка в Герб и ни управляват днес най - вероятно са участници във възродителния процес.

239

Анонимен

преди 12 години

К'во ти става бе Иване да не те подгони критиката,че си набута такъв автогол?Не влизаш ли във форумите,за да се убедиш,че народа мрази толерастията?

238

ХаХо

преди 12 години

Нищо подобно. СССР няма НИЩО ОБЩО с това. Те пък защо да го правят? Това е измишльотина на комунистите, за да се оправдаят пред света!

237

до хахо

преди 12 години

не направи го под нареждането на ссср.разумеш?

236

ХаХо

преди 12 години

Хич не съм надъхан антитурчин. Най- добрия ми приятел е турчин - от Казанлък. Но не понасям лъжата, турците в България имат ГОЛЯМА вина за възродителния процес, само *** може да измисли, че както си стоял, Тодор Живков решил да подгони турците.

235

Анонимен

преди 12 години

Аре *** като не ви изнася да ни оставите на мира и да си ходите.. не щете ? Ами ТИХО ТОГАВА!

234

269

преди 12 години

Ти не си никва българка а ***!

233

до гтф-262

преди 12 години

ааааа има,има иван шишман,който се е предал за да откачи въжето,друг велик българин е предателят на Левски,трети е българинът застрелял Ботев,четвъртият е мнозинство...това са всички които ограбиха Бг.държава и понастоящем са велики политици(в рамките на БГ) и милионери.ако лъжа помоли ги да декларират от къде са дошли приходите им.НЯМА ДА ТИ КАЖАТ.Но нали сте мишки и не смеете да им подирите сметка.това сте вие.