36

nee tova e borbu

преди 12 години

za jivot ia daite pokazania za europeiskia bd kenef gnusari

35

Анонимен

преди 12 години

А това "мирния" ислям ли е

34

Справедлив човек

преди 12 години

Всеки отнесъл се по подобен начин спрямо друго човешко същество заслужава само едно - счупване на гръбнак на три места, но да бъде оставен жив! Нека, ще!

33

Анонимен

преди 12 години

Хахаха.... Ислямът и човешките права са несъвместими!!!

32

Анонимен

преди 12 години

Да разбира се арабите са най-ужасните хора на земята... Ама много бързо забравихме какво стана на един остров наскоро... и какъв човек го направи. Но като става въпрос за араби всички имаме нещо да кажеме. Айде честита ви 3та световна скоро, защото Израел и САЩ вече тръгват към Иран да убият "терористите" все пак хамериканците са най-големите светци, вие продължавайте да им се възхищавате докато избиват хора!

31

Анонимен

преди 12 години

Бедното момиче!Тия трябва да ги пребият с камъни.

30

ew

преди 12 години

По-големи *** от тюрките (каквото е населението на Афганистан) и от арабите няма. Познайте населението на коя държава е смес точно от тия две (под)раси? Жокер: името й на английски означава вид нелетяща птица. :))

29

ew

преди 12 години

По-големи *** от тюрките (каквото е населението на Афганистан) и от арабите няма.

28

До ДНЕС.БГ

преди 12 години

Защо не напишете новина за изнасиленото момиче от арабин-бежанец до Нов Български Университет???

27

Анонимен

преди 12 години

Не се заблуждавайте с тия макови полета. Същото беше и с петрола в Ирак. В Ирак няма само петрол. Това е много богата страна. Само от фурми правят 4 бюджета на БГ, а имат и мн. др. неща.Афганистан също е много богат край желязо, мед, кобалт, злато, литий.news.ibox.bg/news/id_278161336Единственно несигурното политическо положение е пречка да се усвоят залежите. Да не говорим, че от много години има проекти за нефто и газопроводи, които да преминават през страната. И да не забравяме, че това е нашата прародина. Там е Бактрия, там се намира и изсеченият в скалите конник, който се казва "МАДАРА".interview.actualno/news_221189.html

26

Анонимен

преди 12 години

да им пуснат чалгийка, ще им пръсне ислямския фундаментализъм, вместо аллах акбар, ще викат азис, ивана и квото е..

25

с.

преди 12 години

Ако някой продължава да твърди,че *** са нормални хора не е в ред!Тия живеят във втората половина на 10-ти век!

24

Бой до спукване

преди 12 години

Ама вие какво си мислите? Че *** се става лесно. Много малко от тях са доброволни. Останалите са спуквани от бой, държани гладни и на студено, изнасилвани от пет-шестима ежедневно докато от момичето стане едно парче месо което всеки който плаща да ръга.

23

Анонимен

преди 12 години

"сватовете й шест месеца я държали в мазе, извадили й ноктите, измъчвали я с нагорещено желязо и й чупили пръстите - всичко това, за да я накарат да проституира"Афганистанска работа. Да беше някое наше момиче, не само, че нямаше да се стигне до там, ами булчето само щеше да прояви разбиране и да направи ценни предложения. Напр. за облеклото и терена за "гости". За тарифата.

22

Bai-Hui до Темерут

преди 12 години

Не е виновна религията като цяло ,а самото тълкуване от една малка група фанатици.Исляма е не по-малко хуманна религия от християнството,което също може да се тълкува по различни начини.Спомни си за светата инквизиция и куп още "добри неща" които е правила католическата църква.

21

USMC

преди 12 години

До: 9абе ***, талибаните колко време бяха на власт в Афганистан? Ако са искали да унищожат маковите полета да са го направили, те откъде ще взимат пари и те? То там друго няма. САЩ, колкото и да са империалисти и каквито се сетиш, за какъв *** ще седят там 10 години за маковите полета? Аман от кауни, като чуят САЩ и Афганистан и се *** с тия макови полета. За толкова години с парите които дават за тази война можеха да купят опиума за следващите 10 000 години и то без никакви жертви.

20

до 17

преди 12 години

Явно избиваш комплекс за малоценност, но няма да си излекуваш самотата с тая агресия, а за деца при теб и дума да не става

19

Анонимен

преди 12 години

Номер 17 сигурно няма жена, няма и да има, ако има - жалко за нея! По- добре *** в Афганистан, заедно с тези, дето са ти сложили плюс! Не може да се каже, че имаш остаряло мислене, защото явно няма мислене като цяло.

18

онбашията

преди 12 години

демокрация+маймуни до това води. ако това стане в саудитска арабия или иран, сватовете ще бъдат заклани, или дори официално осъдени на смърт/изтезания.

17

Анонимен

преди 12 години

Тия ислямисти са *** и трябва да бъдат наказани !Смърт за ислямистите!