77

dd

преди 12 години

Борисов (не заслужаваш да се пише името ти с главна буква ама айде) , за какво ги строиш тези магистрали като не можеш да ги изчистиш??????????????????????????????????????

76

...?

преди 12 години

На вън ,на вън ,....след проверките!Тези канцеларски плъхове си я карат по старо му.....!Няма "изчистване "на тая *** ,...!

75

Българан

преди 12 години

Министрите на ГЕРБ никога не са виновни. Те са най- лъчезарните, най- безпогрешните и най- работливите същества на този свят. Техният началник Боко ги научи дори когато са виновни, да се оправдават и никога да не признават своите грешки... Всъщност 2/3 от министерски съвет се съставлява от некадърни мърди и дезориентирани плазмодии, които получават заплата бадева и не вършат нищо друго освен да ядат и плюскат на държавната софра без да плащат.

74

ГОРСКИ

преди 12 години

Лилянооо моме никой не те е лъгал,тебе та е мързяло да погледнеш през прозореца,нали за това вземаш заплата. И като ги изгони стопи ли се снега? Оня горе е виновен ,че кът почне да ръси ли ръси еййй...

73

bullgaryy

преди 12 години

Интересно как тия същите ТИР - ове,със същите гуми никъде на друго място в "цял свят" не засядат и не причиняват булкиране на магистрали..Да му се неначуди човек на този факт!!!!

72

а

преди 12 години

МВР като получава дарения, що си прибира всичко за тях, защо няма нови машини, нови снегорини, къде беше гражданска защита, къде бяха КАТ- на топло, нали- срам ги е да си признаят, че собствените им хора- полицайчетата- ги излъгаха, *** ***, писна ми от некадърни министри, от *** по-***, а и нагли на всичко отгоре

71

Анонимен

преди 12 години

ДОГОВОРИТЕ СА С КЛАУЗИ ЗА ПЪЛНЕНЕ С ПАРИ НА "ПОДБРАНИТЕ" ЧРЕЗ "КОНКУРС" 28 ФИРМИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЪТИЩАТА.ПРЕЗ ЧЕТИРИТЕ ГОДИНИ, ПОДБРАНИТЕ 28 ФИРМИ СЕ ПЪЛНЯТ С ПАРИ, ПРИ ЗАНИЖЕНИ ИЗИСКВАНИЯ И КОНТРОЛ ОТ СТАНА НА ДЪРЖАВАТА.С ХАРИЗАНИТЕ ПАРИ ТЕ ЩЕ КУПЯТ НАЙ-НОВАТА ТЕХНИКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЪТИЩАТА. ПРИ СЛЕДВАЩИЯ КОНКУРС СЛЕДВА РЯЗКО ЗАВИШАВАНЕ НА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА КАЧЕСТВО И САННКЦИИ КЪМ ФИРМИТЕ, ПРИ КОЕТО ОТ РАЗ ЩЕ ПОЗНАЕТЕ, ЧЕ ДРУГИ ФИРМИ НЯМАТ ШАНС.НОМЕРА Е ОТРАБОТЕН В СТОЛИЧНА ОБЩИНА !

70

д

преди 12 години

ох, горката, дебела Калинка, излъгана била, ти що не се вдигна да стоиш на магистралата. Разправя не било работа на министри- а на кой, *** паткооо, за чий ги взимаш тея заплати, хонорари. Гледаш да си измиеш ръцете сега с тези хора, за да си запазиш поста и ти да почнеш да ***, да станеш още по-тлъста и нагла ***.

69

Бучко

преди 12 години

Виновни са управите на Правец и Плевен! Ако бяха поканили Бойко да открие по един павилионза ученически закуски примерно, магистралата щеше да е излизана, не само почистена!

68

до 54 Бай Григор

преди 12 години

Ще се сетиш ти, че от БСП и ДПС по-добри и с лупа няма да намериш, ама нейсе, всичко ще си дойде на мяастото след година и половина.

67

Томов

преди 12 години

Хайде стига с лъжливото оправдание - "в цял свят е така". Когато нещо нарушава здравия разум, не можеш да се оправдаваш с "целия свят".

66

шофьор с+е

преди 12 години

до 64 виж какво бе ХОМО ходи си при бойко да му оближеш шланга,и не ме занимавай с Гейската си раздвоена същност...

65

tankist

преди 12 години

боко е заспал зимен сън, ще се покаже чак на пролет и невъзмутиво ще обясни как той не е виновен че вали сняг а хан аспарух дето не е направил вългария в австралия примерно, и пак ще започне да се кара на журнялята, до тогаз не го търсете.

64

шофьор с+е

преди 12 години

Всички останали участници в движението освен мен са *** *** !

63

jj

преди 12 години

Това е така,защото Бойко караше единия снегорин.

62

шофьор с+е

преди 12 години

Като шофьор ОБЯСНЯВАМ за тъпите и не познаващи ЗДП,камионите са задължени да се движат с ГУМИ с дълбочина на протектора не по-малко от 1,6см.,ако има с износени гуми по пътищата камиони отговорноста е на санкциониращите органи ДАЙ и КАТ,а АПИ е задължена да чисти до АСФАЛТ магистралите и пътищата и също АВАРИЙНИТЕ ленти,за да може авариралите МПС-та да има къде да отбият в случай на авария,ОСТАНАЛО е кьор фишек на управляващите...

61

анонимен

преди 12 години

, и на другия ден не веднъж, а три път един и същ тир е направил задръстването...А госпожата някой я е лъгал, че не вали, докато тя си е спяла. Със ставането решила да уволнява ръководството...ми сигурно защото не са гербаджии и дойде и тяхното време...какъв по-удобен момент от този :)

60

))

преди 12 години

алоо батяя - що се напокажеш ся по тивито и не хванеш да се похвалиш с новите си "успехи"?

59

usa

преди 12 години

снегопочисването в Америка и западна Европа започва с падането на първите снежинки и завършва до час след спирането на валежа. Този Лазар трябва веднага да го уволнят за сключени неефективни договори

58

анонимен

преди 12 години

В Петък късно вечерта минах по магистралата. Организация определно имаше - полицейски коле не пропускаха тирове и в двете посоки, имаше поне 10 снегорина (за участък от 30км.). Дори бяхме приятно изненадани.Караше се бавно, но всеки който минава оттам, знае каква е обстановката на Витиня, когато вали сняг, духа силен вятър и са минусови температури - всичко става лед.Както и никой не отрече, цяла нощ се е чистило, но и цяла нощ не спря да вали и духа вятър.....