154

Анонимен

преди 12 години

А да не Ви обяснявам какво беше през Петрохан

153

поглед в миналото

преди 12 години

Последно Копи/пайст ... да не досаждам вече .. на всички им е ясно че същото нещо се е случвало и през 2005, 2007 .....Много пъти този участък е бил затварян и блокиран от снега ....Стига с това политизиране на всичко ...2007 година .....Движението по автомагистралата Хемус" беше спряно вчера сутринта.Автомобили, автобуси и тирове са били блокирани тъй като магистралата не е била почистена. Най-малко 5 000 души бяха блокирани на прохода "Витиня". Пътници споделят, че са пътували по 12 часа от Габрово и Велико Търново. Малко по-късно движението в едната посока - към Варна, беше възстановено.По информация на очевидци над 200 са били ТИР-овете, блокирали магистралата. Оформила се е плътна колона от автомобили, задръстила и трите ленти по посока София.Нарушени бяха графиците на автобусие. На автогара София се бяха събрали много чакащи хора.

152

Анонимен

преди 12 години

До 138:Това е паническо решение.Как така от снощи до обяд извършиха разследване,установиха виновните и ги уволниха.Истината е,че сме виждали и по-голям сняг,който вали по три дни и пак не е имало проблем.Аз бях там и проблемите дойдоха от безхаберието на КАТ,най-напред,които не прецениха навреме ситуацията и не отклониха движението по резервните маршрути.Оттам дойде и тапата и техниката за почистване вече нямаше къде да влезе,щото беше блокирана и резервната лента!!!Ама я уволни Цецо!!!

151

Анонимен

преди 12 години

Пътищата в България бяха отврат при предишното правителство. Сега са прекрасни! Само за две години герб направи пътищата в Бг образцови. При това без дори един ремонт!

150

oho

преди 12 години

А на тези от аварийния телефон 112 който отказал за няколко часа в тази ситуация, ще им се търси ли отговорност?

149

Анонимен

преди 12 години

Според мен правителството се справи отлично. Сняг има само по зимните ни курорти, никъде другаде. Само герб..

148

TRUCKER

преди 12 години

Не са виновни тировете.Виновни са Агенция Пътна инфраструктура и КАТ защото няма организация на движението.Колкото повече тирове пътуват толкова по-добре!Повече икономика.А и в БГ пътищата са под всякъква критика,колкото и да се пънат да се хвалят с тях.

147

11

преди 12 години

Добре,че не е на власт Станишката с неговите кадри/батко,братко/,тези хора на Витиня щяха да чакат 1-ви март....

146

поглед в меналото

преди 12 години

Оппа я да видим каква статия има от началото на месец февруари когато на власт бе добрата стара тройна коалиция , начело със Супер СергиСтатията е за същата тази магистрала Хемус и прохода Витиня.......Магистрала "Хемус" е затворена към Варна заради закъсали тирове коментари/320 февруари 2009, 18:20София, България На магистрала "Хемус" в района на Витиня в посока София се пропускат леки коли, но към 17.15 ТИР е препречил платната в посока Варна и движението сега временно е спряно в тази посока, съобщават от "Пътна полиция". Сняг вали в цялата страна с изключение на крайните западни и източни райони. Движението е затруднено от снегонавявания поради силния ватър. Пътните служби продължават разчистването на заснежените участъци.

145

Анонимен

преди 12 години

Най-*** е,че никой от мислещите как да се почисти не помисли,че като е спрял тока в над 100 села в Габровско и още толкова в Ловешко и Троян почиващите хора ще си тръгнат едновременно.И как да се приберат?Поне да бяха почистили Троян-Кърнаре.И без това до Беклемето е почистен,а това е половината проход.За един час максимум ,ако тръгнеха от двете посоки снегорини щяха да го почистят.Тогава нямаше да има проблем.Ама няма кой да мисли,а само опашки когато дават заплати правят...

144

Роли

преди 12 години

Нали щяха да хващат снежинките във въздуха?!? Смешници...

143

ЧОВЕК

преди 12 години

Кой ще възстанови моралните и материални щети на стотици хора ,къде беше полицията да спре тези тирове ,да им наложи наказание и да не им разреши да продължат?Значи вместо да чистим пътя се занимаваме с някакви мърлячи тираджий които са виновни за целия този хаос създал толкова много проблеми на хората и на държавата!Или се крият зад някоя пряспа за рушвети?

142

Ей, Богу!

преди 12 години

"Проблемите с почистването на автомагистрала Хемус взеха главите на изпълнителният директор и председателят на Управителния съвет на Държавната фирма "Автомагистрали ЕАД"."Ей, блогърчета, вие да сте чували за пълен и кратък член? Хайде, ако обичате, да си заработите заплатите :)

141

Анонимен

преди 12 години

Абе дреме ми на мен за ГЕРБ. Нито съм, нито ЩЕ гласувам за тях. Просто из нашите планински и тесни пътища, когато вали сняг на парцали няма как движението да е нормално. Натоварени и тесни планински пътища, минава един ТИР с износени гуми, завърта се и ето ти задръстването. Ако ще и папата да е на власт няма как да лови снежинките във въздуха. Аз лично не вярвам че някъде по света е възможно при обилен снеговалеж планинските пътища да са лесно проходими и почистени на момента.

140

Анонимен

преди 12 години

Някъде от 14 години кръстосвам страната на длъж и шир ежедневно и тоя хаос, който е в момента съм го виждал само веднъж, преди 4-5 години някъде, пак на Хемус, но тогава снега беше многократно повече и все пак проблема се реши в рамките на ден

139

BIG AL ::)))))

преди 12 години

..съобщи след заседанието министърът на регионалното благоустройство Лиляна Павлова....)).........................................................-Мен, както знаете , като човек на *** и внучка от червен сой - НИКОЙ не може да ме уволни .Така че , внимавайте с критиките ..

138

размисли и страсти

преди 12 години

Нямало бури , нямал снеговалеж , а по телевизията дават десетки села останали без електричество, за стотици прекършени стълбове ...Ок с почистването на Хемус са се издънили и ръководителите на фирмите отговорни за несправянето са УВОЛНЕНИ ..Кога досега се е случвало това , на следващия ден да се търси отговорност за несвършена работа ....Я се върнете в предните години , когато Боко не бе на власт да видите чичко гугъл какво ще ви каже дали тогава не е имало затворени магистрали ааа

137

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Айде сега , пък и вие ..Цялата техника е съсредоточена за почистване на десетина футболни игрища в цяла България и ПЪТЯ до тях ..Знае ли се , къде Боко ще пожелае да рита футбол- всички чакат и тръпнат в очакване ..::)))))

136

Анонимен

преди 12 години

Снегът да не го ринат от магистралите, ами да го валират, че да няма дупки.

135

BIG AL ::)))))

преди 12 години

2025 година ..))))Министър Цветанов призова всички български граждани, които нямат сериозен повод, да НЕ предприемат пътуване из страната, ""ПО НОВИТЕ МАГИСТРАЛИ "" и увери, че републиканската мрежа работи в условията на зимния период.