187

Анонимен

преди 12 години

До 173. това че излиза извън контрол не значи, че почва да ускорява. Въпреки всичко има някакви сили на *** и се забавя скоростта.

186

. . .

преди 12 години

Много ми е интересно дали наистина въпросния "чичо" от 185 ти коментар седи пред компютъра и си няма друга работа... ако е така просто нямам думи ..

185

Анонимен

преди 12 години

Ей жени писна ми от вас гледайте къде карате и не ни засичайте, онзи ден точно 3-една след друга жени ми се бутат пред мен ей така щото не знаят че трябва да отида в другата лента въпреки че съм и дясностоящ, и ви моля не си купувайте книжките вредно е!

184

Българин

преди 12 години

Кога ще се оправят пътищата ни?Когато след такъв случай държавата (разбирайте Агенция пътна инфраструктура) заведе дело спрямо фирмата, поддържаща отсечката, а съда да вземе да я осъди така, че собственика да не може да помисли дори отново да се реди на държавната ясла.Също и началника на Пътното управление - да си подава отставката, нали той контролира изпълнението на договорите.Ей това аз разбирам демокрация.

183

Анонимен

преди 12 години

Колко жалко! Но майката няма вина! Виновна е държавата за неподдържаните пътища! И сега както винаги след дъжд качулка ще тръгнат да опесъчават!

182

89boy

преди 12 години

Много жалко сега майката хем ще тъжи за детето си хем ще лежи в затвора :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

181

с.

преди 12 години

Абе така като гледам колата не е ударена с бясна скорост!Айде стига сте говорили простотии!Това е малшанс!Заледен участък и колата е поднесла!Страничните удари са отвратителни!Дори при последен модел кола оборудвана с завесни еърбеци пак няма гаранция,че самият еърбег няма да убие детето!Коментари от типа убийца са смешни!Никой не е застрахован от инцидент на пътя!Стига простотии!Лека му пръст на детето!Страхотна трагедия!Живота на тези хора е необратимо разбит!

180

MyDarling

преди 12 години

Глупави сте. Разсъждавате наляво-надясно какво е трябвала да направи. Я се скрийте някъде, аре да ви видя вас в такава ситуация (не дай си БОЖЕ!) да ви видя как ще действате, като сега раздавате безмисленото си правосъдие. Била убиийца, леле къде ви е морала бе хора?! Като е убийца ще се грижи ли така за детето си..било е в детско столче и с колан. Акъл-море , глава - шамандура е вашата работа :) . Дано почива в мир детенцето! Моите съболезнования на семейството...

179

чичото

преди 12 години

Не ругайте майката. Познавам я най добре от всички вас. Детето винаги се е возило на задната седалка в столче. Никой не обвиняваме, пътя беше много лош. Скоростта също не е била 40-50км, но за лед всяка скорост е голяма.Не пожелавам на никой такова нещо.ПОЧИВАЙ В МИР, ВИКИ !!!!Никога няма да забравим лъчезарната ти усмивка.

178

Иво

преди 12 години

В голяма грешка и!

177

Миро

преди 12 години

Нещастници, ***, ***!!! Какво обвинявате жената *** ***? Какво лаете "анонимчовци"? Свити сте само в малката си черупка. Сигурен съм, че тия от вас, които плюете срещу жената, не знаете какво е това да имаш дете до теб и как се шофира в такива момента. Ставаш по внимателен от всякога. Съболезнования !!

176

Анонимен

преди 12 години

УБИЙЦА !!!!!

175

mitko

преди 12 години

в никоя нормална държава няма дървета покрай пътищата.....

174

Анонимен

преди 12 години

177 ти да не си този кадето винаги минава пешиходната пътека на червено та белким нещо се случи

173

Анонимен

преди 12 години

177 а мен ме е страх най-много от такива самонадеяни експерти като теб.

172

БУРГАС

преди 12 години

Не говорете глупости!Мой познат загина при идентична ситуация.Колата му се завъртя с 50 км/ч и се удари в дърво...Само пълен *** може да нарече майката убийца, но в България за съжаление е пълно с капацитети и съдници.

171

Анонимен

преди 12 години

Българите сте пълни шматки, честно! Тая убийца се е изшила с бясна скорост, убила е собственото си дете от глупостта и самонадеяността си, те тръгнали да я защитават и поощряват! Направо съм потресен! Утре някое такова гъзоръко *** и вас ще отнесе от пътя, не защитавайте некадърниците зад волана, без значение мъже или жени, те са потенциални убийци! Заради такива патки с купени книжки ме е страх вече да карам в града!

170

Анонимен

преди 12 години

Само жена може да напише такава глупост!!! НЯМА ЛИ ДИ ТИ Е ПО-ЛЕСНО ЛЕКО ДА СЕ ЗАВЪРТИШ И ДА СТИГНЕШ С РЪКА ДЕТЕТО СИ? А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТОВА, ЧЕ ИМАШ ОГЛЕДАЛО ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ, В КОЕТО МОЖЕ ДА ВИДИШ С ЛЕКОТА КАКВО ПРАВИ ДЕТЕТО СЕДНАЛО НЕ ЗАД ТЕБ...

169

до 167

преди 12 години

Пази боже,пожелавам ти да не ти се случва,защото човек колкото и да внимава има независещи от него причини,които са валидни в случая

168

до 171

преди 12 години

Никаква прошка за убийцата.