500

Анонимен

преди 12 години

магистралната к...ва

499

до489

преди 12 години

Вярвам ,че освен пари има и още нещо в този живот - като например да си се спаравил с педизвикателството за победиш една финансова креза или да изведеш страната си от батака....А пари явно не са му липсвали .Дянков е много полезен!!

498

Премиерът на РъБъ

преди 12 години

Господи, колко е ***!!!!

497

Стани шев

преди 12 години

От ТРЕЙС ще гласуват за пожарната с РЪЦЕ КРАКА И ДРУГИ!!!!

496

Анонимен

преди 12 години

ПРАВИЛНО!!!!!!Ах тези магистрали, ах как ги боли ***!!!!!!!!Много ми е кеф когато *** вият като кучета!!!!!!!!!!!!

495

ОКОБАЗРУК

преди 12 години

ПОСТРОИШ ЛИ МАГИСТРАЛИТЕ, КАЧВАШ МОНКИША И ЦЕКО СИФОНЯ И НА ПЪРВАТА ОТБИВКА С 300! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИКОГА НЯМА ДА ГИ ПОСТРОИТЕ!

494

Анонимен

преди 12 години

На въпроса на простият шлифер-отвори сайта на министерството на регионалното развитие,та там ще видиш и заводите за *** и пречиствателните такива в многоброен цветен снимков формат.

493

Анонимен

преди 12 години

Герберясали шушумиги, в стремежа си да бъдете различни и уникални, що не станете гейове бе? Така, да ви различаваме отдалеч!

492

Шлифера

преди 12 години

***, магистралите и крупните строителни обекти са пера за мафията ..... там комисионните и мазалото е огромно...Що не прават завод за ***????

491

Анонимен

преди 12 години

Колко приказки за нищо и все пак търсете източниците на които вярвате, не разчитайте на празни приказки от Позитано-свърши им работното време и щом няма *** няма и мантри.

490

Драганка

преди 12 години

Ами Борисов от кои е?!....

489

Анонимен

преди 12 години

Борисов,направи така да спреш пенсиите на всички партийни,комсомолски секретари и пълномощници,които никога не са заработили нищо с труда си,а ходеха и дебнеха,кой какво говори и дали е класов враг,а сега всички те и децата им с непосилни кражби станаха милионери и основаха ново движение на бизнесмена с бухалка и на великите философи експерти,разцепиха и атома в домашни условия...Пенсиите на хората цял живот създавали материални блага може и да скочат,щом партийните щураци останат на сухо.

488

До 486

преди 12 години

Относно глупостите на зомбирания и *** анонимен, вярваш ли си, че някой който е взимал такава заплата ще се съгласи да падне само до една министерска заплата в БГ??? Явно човекът си докарва и някакви странични доходи!

487

Гичка

преди 12 години

Година след "Ало, Ваньо" - въпроси без отговористатия във в. Дневник

486

Вярвам му

преди 12 години

Премиера има всички възможности да изведе страната ни от кризата.Освен това му се възхищавам на устойчивостта ......такава тотална съпротива никое друго правителство до сега не е преодолявало.....Твърде много се страхуват ,че ще успее........

485

Анонимен

преди 12 години

По зададените въпроси от малоумният танкист с помощта на гугъл отидете в Световната банка и вижте,колко е получавал Дянков-между 20 000 и 32 000 долара месечна заплата,толкова получава в момента неговата съпруга..избягвайте информация от един комунистически секретар,тях ги мързи, те само мятат мантри и чакат някой да им заработва-не им се работи-дай им димки да хвърлят,църкви да взривяват,мандри да ограбват,държавният бюджет да изцоцват,да съветват,експертни мнения да дават,но не да работят....

484

Анонимен

преди 12 години

Бойко ,едва ли всички ще гласуват за теб !Във форума има поне 11 Тъпоъгълника , които няма да те подкрепят ...Но поне ще амбицират тези ,които се колебаят ,да ти симпатизират ...

483

123

преди 12 години

ТИКВО ПРОСТА ЗАЩО ХОДИШ САМО ПО СЕЛАТА ДА ОТКРИВАШ ОБЕКТИ ЕЛА В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ДА ВИДИШ КАК ХОРАТА ТЕ ОСВИРКВАТ И ТИ СЕ СМЕЯТ

482

илиян

преди 12 години

НЕКА ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ ДА ОСВИРКВА ТОЗИ КЛОУН ОТ БАНКЯ ЗАСЛУЖАВА ДА МУ БИЯТ ШУТА ОТЗАД

481

НАРОДЕН БУДИТЕЛ

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-ОКУПИРАИ СОФИЯ.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме БЕЗРАБОТНИ И СОЦИАЛНО СЛАБИ ЕВРОПЕИЦИ А УПРАВЛИЯВАЩТИТЕ ДА ТРУПАТ МИЛИОНИ НА ГЪРБА НА НАРОДА-ОКУПИРАИ СОФИЯ ЦИЯЛАТА ИСТИНА....