65

Анонимен

преди 12 години

абе затвори за малолетни нямали , пратетиги там ,ще им избият комплексите *** такива

64

Дянков

преди 12 години

В никоя друга страна няма да видиш толкова *** и безизразни лица, както в САЩ. Човек, съумял в тези условия да съхрани чувството си за доброта и справедливост, в най-добрия случай изглежда инфантилен и не е способен, ако му се наложи да защити своите добри чувства. Американците са най-безинтересните и скучни събеседници; техните интереси почти винаги се въртят около четири неща: пари, покупки, автомобили и секс. Половината от тях, завършили средно образование, са функционално неграмотни, тоест не умеят нормално да четат и пишат.

63

Какво разправяш!53

преди 12 години

Аwе, що не си гледаш в купата! Кой, чака на кого? Къде, написах, така? Какъв е този лош навик да вкарваш чужди изречения и помисли в устите на хора, които изобщо не познаваш ти за една запетая си способен да убиеш и обесиш човек! Ако си част от ДЖУНГЛАТА, това е твой проблем ,явно си, някъде по банановите дървета.

62

Читател

преди 12 години

До 19 Ти затова си останал след часовете, иначе доброволно кой е луд да остане, а?

61

Анонимен

преди 12 години

Най-голямата беда от нашенската "демокрация" е, че нямаме вече стойностна система!Сега мутра и бияч са на почит.Огледайте се и ме опровергайте.

60

серГЕЙ Станишев

преди 12 години

Това е полицейщина!

59

МАЗЕН КУМУНИС

преди 12 години

ЕТО ВИ Я ДЕМОКРАЦИЯТА

58

pou4itelna istoriq

преди 12 години

Внучката ми е във втори клас и вече две години седи на един чин със сина на виден бизнесмен в голям град.Дядото на внучката ми работи няколко месеца при този "бизнесмен" и не получи заплата, с обяснението, че фирмата е в затруднение, като се оправи, ще плати накуп.След третия неплатен месец Дядото напусна.Фирмата така "работи" с лъжи и напускания.И е смешен този "виден бизнесмен", колкото и да се пъчат той и жена му!Детенцето няма никаква вина, но ЕТО КАК родителите създват лош имидж на децат

57

Митко

преди 12 години

Малко спомени за "добрия" социализъм за тези, които не са висели по опашки. Това, което е в Белорусия в момента, беше и у нас

56

Малолетен убиец . .

преди 12 години

Е този така наречен ученик.То по начало всички спортисти са спортисти за да бъдат по-силни от другите за да ги бият.Това е причината едно *** на 14 или 15 години да пребива съучениците си и даскалите си.Но и преди петдесет години беше същото,имаше бити учители,и още как!Такивата"деца"стимулирани от родителите си да бъдат такива защото живота е такъв и трябва всеки срещу всеки да се бие,за такивата деца трябва наказателна отговорност от седем годишна възраст.Защото на десет вече са гадни биячи

55

Анонимен

преди 12 години

положението в Бг е страшно. Миналото лято си дойдох за малко и останах много неприятно изненадан. Нивото за последните години е паднала ужасно много, хората са яко озлобени, никой не спазва никакви правила. Бизнеса среща огромни трудности, защото няма кадърни, образовани и можещи хора, всичко е един голям майтап!

54

До недоволна 29

преди 12 години

Не, недоволна, това не е демокрация. Демокрацията е задължение, дисциплина, ред и права! Тези думи присъстват и в нашата "демокрация", но прочетени в обратен ред, като думата задължение се губи по трасето.Например, имаме права да получаваме помощи по ред, дисциплинирано чакаме пред гишето, но нямаме никакви задължения!

53

до Alov30

преди 12 години

ти учителите ли чакаш да ти да ти възпитат детето, да го научат на любов, състрадателност и отговорност към теб, а после, евентуално и към другите?! абе, хората не са виновни че имат объркани представи и нямат време и сили за децата си. действат законите на джунглата.

52

Анонимен

преди 12 години

тези ученици просто ги исключете от училище ,ина че няма управиа , само бойчиновци ,там ще станат хора

51

Гемижев

преди 12 години

Аз съм Учител по физичеко в Строителния техникум в същия град.Нямам такива проблеми защото съм бивш шампион по хвърляне на гюле.Даже ме мързи да им говоря....само с пръчета им показвам какво как трябва да стане и всичко край мен за секунди се случва.Извода е, че българина разбира само от сопа, а не от европейски думички нямащи значения в нашите ширини.

50

Щом казваш!36

преди 12 години

Ти твоята глава ли имаш предвид? Или проблем? Можеш ли да изравняваш химични реакции с олово моиш ли? А кухо ли каза?

49

Анонимен

преди 12 години

Барем да беше се научил да пишеш правилно - ама не -да те "помпат" десет *** е по-лесно!Що не си хванеш сам "последният си път"!

48

Алов

преди 12 години

Няма празник където дечицата по задължение почти трябва да им копуват цветя и да си дават паричките за тази гавра. Само учителите ли са хора? Лежат на гърба на народа. Цветя за тях трябва само като поемат последният си път.

47

до Алов

преди 12 години

Ами дано, от кога чакаме да се похвалиш!

46

Анонимен

преди 12 години

Едва ли историята е такава , каквато я представят драскачите.Попитал ги , а те му се нахвърлили.Минавам много често през това училище и вечер винаги има хора които играят футбол на двете игрища и не съм виждал никой никого да напада и обижда. Явно даскала се е правил нещо на мъж и се е заял с тях.