207

анонимен

преди 12 години

Мнението на църквите не ни интересува. Хората са длъжни да опитат, защото това не е проблем който е маловажен. още повече че от това са засегнати и много други близки и роднини на когото няма да се хареса предложенията на някакви умници. Да осиновяват те самите. Макар и осиновяването да не е лесен процес. Дано на никого да не се случва да се стига до там.

206

Анонимен

преди 12 години

и колата е от нечестивия, затова именно ватикана е държи рецептата

205

Луд Гидия

преди 12 години

Църквата ни се е обявила сама против себе си! Та нали и Дева Мария е заченала непорочно "ин витро" и е дала на света Исус Христос, а той пък му дал Църквата. Съвсем са изкукуригали нашите църковници. Пази, Боже, от такива и да ни е частита 2012 година!

204

do 205

преди 12 години

кой е твоят бог, да разберем и ние

203

оракул

преди 12 години

Тия клоуни кои ги пита , какви са тия да казват какво може и какво не може . Кога правителството ще им конфискува земите и имотите във полза на държавата . Дянков ти къде дремеш бе . Тия ме ядосаха . Иначе ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ ВАРДАР ДА ВОЛГА И БЕСАРАБИЯ , ГОРА И НАВСЯКАДЕ ПО СВЕТА . Нека нашият си бог да ни води , ще преборим тая проклета орисия

202

varnenec

преди 12 години

Нормално е да е против,те там в църквата са 100-годишни дърти ***,и педофили.Те защо не са против среролубието в което живеят а?.Айде някой ще ги слуша.Да си казват алилуя и да не се месят в делата на държавата,както и тя не се меси в техните дела.Все пак не сме в средновековието,светска държава сме

201

2012

преди 12 години

Оставете ги тия ......Да празнуваме иде 2012 г след 3ч 29м Истамбулска часова зона

200

Мерита

преди 12 години

Какво ме интересува църквата.То при толкова меки китки напоследък, какво да правим ние жените, освен да се отнасяме по проблема суРОГАТНО?

199

chicago

преди 12 години

Тя се обяви и против Мадона ,Елтън Джон,Алис Купър но,срещу,Мерцедес, БМВ и Линкълн не.Да са живи и здрави нашите отци и духовни водачи.Весело посрещане на Новата Година на всички добри хора.Да сме здрави и да е на хаирлия.

198

Анонимен

преди 12 години

pravilno.tezi jeni sa nakazani ot Gospod za promiquitet.4akaite i drugi nakazaniq

197

до: 197

преди 12 години

Говориш глупости! Прочети статии на цитираните от физика автори!

196

АWE

преди 12 години

Дедо попе оправи си правописа! ИН ВИТРО! 200-300ЛЕВА СА ТИ ВИ ПРЕ МНОГО!!! Со здраве!!!!

195

Ники

преди 12 години

Нормално е църквата да е срещу науката и прогреса,че нали имено науката разобличава лицемерието и алчността на църквата.Хубавото е,че нищо не може да спре прогреса и църквата с времето ще остане в миналото.Не за друго,а именно защото църквата е много далече от природните закони,от Бога.

194

БългАрия

преди 12 години

Кои сте вие да лишавате хиляди млади семейства от единствения им шанс да си имат дете бе ***? Вървете на майната си, ретроградни религиозни клоуни!

193

връзки с извънземнит

преди 12 години

Тези циркаджии от т.н. "св. синод", в превод на български - отдел за връзки с извънземните, искат да върнат нацията в Средновековието!

192

до: 191

преди 12 години

Егологията е поредното "чудо" на дявола, другото е феномена Анатолий Грабовой, баба Ванга и т.н.

191

дедо ви поп

преди 12 години

Колкото повече деца направите ин виво - толкова по-малко ще се наложи да се правят инвитро. Бог е с правещите деца ин виво.

190

дедо ви поп

преди 12 години

Ах, вие неверници, църквата иска да ви каже, че сексът е богоугодно дело - правете секс! Това е посланието. Не се мърдоствайте, а сваляйте гащите - най-богоугодното дело!!!!Аз на попадията и комшийката у лево вече им ги свалях и богоугодно ги поздравих с по един бая здрав.Мърди с мърди, само дремете пред компютрите и ръкоблудствате, и никой не се заема да разнася семето божие. Правете секс, за да си спасите душите.

189

Ники

преди 12 години

Тия импотентни медии няма ли най-накрая да кажат на хората,че науката Егология е помогнала на над 200 български семейства да имат деца????Всеки може да провери това,този ФАКТ.Запознайте се с науката Егология,

188

Анонимен

преди 12 години

Много си зле брат, честно. Наздраве.