197

Подписка

преди 12 години

Да го екстрадират в Иран !

196

Анонимен

преди 12 години

Все едно да се наакаш и да започнеш да викаш кой ми *** в гащите!!!

195

Генчев

преди 12 години

Българин не може да извърши подобно нещо!Никога!

194

Потресен

преди 12 години

На мен ми е чудно как неуважават и нямат респект от нашите Мутри в чужбина.Направо съм потресен от отношението към тях от институциите в чужбина.

193

В Русия съм......

преди 12 години

Това е заговор срещу нас - българите!Всички ги е страх от нашата мощ!

192

Анонимен

преди 12 години

Ей - бразилски ***.Я върнете на човека куфарите, па му сложете още някое и друго кило кокаин и го изпратете към Бг по живо, по здраво.Вие не чухте ли, че той не е трафикант и не е виновен ?!? На всичко отгоре и му развалихте доброто име.Засрамете се бе - какви хора сте.Пък и да знаете, че некои хора тук - в Бг си чакат стоката.Не ги изнервяйте.Нали и Дилма обеща търговските ни отношения да се засилят.Ето ви добра възможност.Ама ха.........

191

спонсор на МВР

преди 12 години

С 250-300 000 евро спокойно могат за се закупят още поне шест апартамента!

190

Купувач

преди 12 години

Купуваш си едно менгеме в железарията, а там по погрешка ти пробутват едно от 24-каратово злато, да си го носиш в къщи! Де тоя късмет Гълъбине!

189

Безпристрастен

преди 12 години

За разлика от мафиотски бугаристан,дето жертвите на престъпници са в затворите,в Бразилия е обратното...! затова тая страна дърпа на горе!!!

188

Гацо

преди 12 години

Галабинчо си е мислил че полицаите на Дилма са прости кат шебеците на Бойко ама нейси хората си гледат работата и са го окошарили ! Няма как бес твое знание да ти хакнат 9 кг и да не ги осетиш не е нормално . Това че не е следен у нас потвърждава хипотезата че МВР покровителства разпространението на дрога . Сигурно скоро ще лъсне и далаверата на Цецко с анфетамина . И като добавим това че е член на ГЕРБ или е бивш незнам ОЪЗЕЛЪТ се нарежда . Освен да очакваме арести и у нас иначе УПРАВНИЦИТЕ

187

Да помогнем на ГЪЛЪБ

преди 12 години

Новодошъл затворник бил настанен в една килия с яко старо куче. При настаняването старият му казал: Тука в затвора играем на една игра, нарича се "семейство", така че ти кой искаш да бъдеш, майката или таткото ? Новия без да се замисля веднага отсякъл: Аз смятам да бъда таткото. Старият затворник отговорил: Нямаш никакви проблеми, хайде лапай *** на мама

186

Журналист Днес.бг

преди 12 години

абе, що не вярвате, че някой е сложил стока за 20 милиона лева в новите куфари на гълъбин, без той да знае?!

185

ПРОМОЦИЯ

преди 12 години

ПРОМОЦИЯ САМО В БРАЗИЛИЯ!!!!!!!!!!!!!!! buy ONE get one freeкупи си НОВ куфар и получаваш бонус COCAINE

184

DAMMM

преди 12 години

STIGA STE SE ZANIMAVALI S TIQ KALTAZI TAKI KARO METO, TE POLZVAT SEGA 4UGDENZI ZA MULETA(TE ZNAQT DOBRE 4E BALGARITE GI DEBNAT ) TE SA PODALI SIGNAL ZA BOEVSKI ZA DA MINAT MULETATA NA SPOKOISTVIE. PREZIDENT RUSEF DA GI TARSI TIQ BOKLUZI PO DGUNGLITE V BRAZILIA, A ALEKSEI E NAI-GOLEMIQT ***, TOI E MOZAKA, 4E ONIQ NALI SA MALOUMNI !

183

Николай Бареков

преди 12 години

В България трафикантите-гербери са на власт, но в нормалните страни са в панделите:))

182

ТВ Маниак

преди 12 години

Абе не мога да кажа виновен ли е ?Знам само че в Бразилия нема лабавао баце,има филми по дискавъри,направо си е е-ало майката!А и тия наште политици ако така се подиграваха там с народа жална им майка!!!!!!!!!

181

Наркотрафикант

преди 12 години

Няма да ходя в Бразилия, там ще ме хванат!Ще си въртя дрогата в България, тук е толкова спокойно и това е единствения бизнес, към който нашето управление се държи толерантно.

180

Анонимен

преди 12 години

бразилците ще го оправяттоя си е мислил, че там е като тука

179

Дедо Манафко

преди 12 години

Няма страшно Гълъбинчо,зора е първия и втория път,после като му свикнеш кво толкоз...Даже ще ти хареса.Ще има да ти правят гъзобрък в затвора всеки ден:-))).Особено пък с тия оскубанки веждички...:-)))

178

Brazil Anal Video

преди 12 години

У бре,Гълъбине,който те хване той да те мине!