21

Анонимен

преди 12 години

Прав е президента защо ще се увеличават синдикатите и без туй нищо не правят най-добре да се закрива тая ненужна хранилка.

20

askhole

преди 12 години

Не искам в съвета , който решава бъдещео ми да участват крадци и пресъпници като Донев. Заова ли беше промяната- да се даде право на участие на крадеца на Общинска банка и Труд и 24 часа Донев???

19

Калин

преди 12 години

ГОЦЕ .. АРХАРА Е РЯДКО ДОБИЧЕ .. ЗАСТРАШЕН ВИД .. ВПИСАН В ЧЕРВЕНАТА КНИГА .. АЙДЕ МЕЖДУНАРОДНИКО.. НАЛОЖИ СИ ВЕТО :) ОТ ДЕ ПАРИ ЗА МЕЗОНЕТИ.. ААА ДА ОТ СПОНСОРИТЕ ..

18

baba Pena

преди 12 години

Abe babinoto , koi beshe tozi Parvanov, che ne sam go zapomnila....s nishto ???

17

Калин

преди 12 години

КАКВО ОБЩО ИМА НЯКАКЪВ СЪЮЗ НА МАФИОТИ.. ТА ТОЯ МАФИОТ СЪС СОЦИАЛНОТО ?? КАКВО КАТО ГО ПИШЕЛО.. БОЛШЕВИСТАН ОТ КОГА СТАНА СОЦИАЛЕН? СОЦИАЛНО ЛИ Е ТОЯ АНАДОЛСКИ СИРЕЩНИК ДА СЕ ПРАВИ НА БОГОПОМАЗАН . 10 ГОДИНИ.. МЕЗОНЕТИ.. РЕДКИ ЖИВОТНИ.. БИЛЕИ ДО АВСТРАЛИЯ ДА СИ ЧЕШЕ КРАСТАТА ? И РЕД ДРУГИ.. ЛЪЖЕЦ.

16

до 11

преди 12 години

Е нали за плочкаджии като теб има работа, какво се оплакваш? Пък и как да искаш да контактуваш с астрофизик, като не си му на нивото? Това да не ти е да налепиш банята с плочки за половин часа и после да се надуваш вечер пред *** във фургона как "...аз 35 години я върша тая работа, ей..."

15

реалист

преди 12 години

След Нова година марионетката на Бойко няма да смее да връща нищо. Роско ще доузаконява беззаконията на ГРОБ и вярно ще служи на Партията, както навремето вярно е служил на ДКМС като комсомолски секретар.Сега разбрахте ли защо за ДЕМОКРАЦИЯТА беше добре новия президент да не е от ГЕРБ ????

14

ku4eto

преди 12 години

///Първанов отново удари ГЕРБ с вето///..........защото няма с какво друго да ги удари и за това само с вето...........е останаха му броени дни на дондуков

13

Анонимен

преди 12 години

Гоцееее един път да ти биеме дуспата от президентството ти си там само за да пречиш на страната си мизерен *** протеже на руските и червени олигарси

12

до 6

преди 12 години

Сложно е за такива прости и елементарни типчета като теб, чугунени кратуни произлезли от работническо-селски семейства със средно образование :))) Иначе начина на изразяване на доносник Гоце е по-скоро административно-делови и бюрократичен, но в никакъв случаи не блести с интелигентен изказ, нито пък се отличава с някакви сериозни разсъждения или философски заключения. Просто Гоцун е научил перфектно езика на номенклатурчика, за да звучи тежко в ушите на глупаците като теб и да му се възхищават на употребените чуждици, понеже те звучат вълшебно в ушите на неуките :)))

11

Салахадин

преди 12 години

Пишете,че самозапалилият се снощи е астрофизик без работа!!Тиквооо знаем, че си *** и контактуваш с прости!!Но аз искам да контактувам с такива като астрофизика,не с тебе!!Виж държавата в която си разкарваш коня,какви се самоубиват!!Що не се самоубие Дянков бе??Астрофизик да стои без работа...егати държавата!!

10

Анонимен

преди 12 години

Мачкай, Гоце, мачкай *** под прикритие наречени ГЕРБ.

9

един българин

преди 12 години

С изключително нетърпение очакваме да се отървем от доносника от ДС Гоце Седефчов от село Сирищник, който вече повече от 10 години спира развитието на България и работи против българските национални интереси. Вместо да прави глупост след глупост нека да каже защо мълча като пън и не каза нито дума против МУТРАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ, която ограбва милиони от българските граждани с незаконната т.нар. такса сградна инталация и с надписанитете сметки за парно.

8

Анонимен

преди 12 години

Ако го питате гоце за какво е ветото няма да може да ви каже!!!!Важното е да има вето!!!!!

7

до БАЙ ВАСКО

преди 12 години

Айде де, ***, поклони му се, целуни му ръка...недей да те е срам :)))

6

Тялото

преди 12 години

Жалко че ветото на президента има само символичен статут. Ако беше окончателно и парламента трябва да се съобрази с него.И в двата случая президента е прав, но се изразява твърде сложно за *** и неговите зомбирани последователи.

5

Gentleman

преди 12 години

Георги Първанов е един добър президент, с два успешни мандата.По негово време влязохме и в НАТО, и в ЕС.Той направи всичко, което беше по силите на президента.

4

D.Ivanov

преди 12 години

Umryal kon ne rita.

3

Анонимен

преди 12 години

Последни гърчове на Гоце, преди да отиде в историята ... по срамната част от бг историята.

2

БАЙ ВАСКО

преди 12 години

Както винаги правилно решение на Президента! Може да съжаляваме, че приключва мандата му. Първанов изкара два успешни мандата! Най-добрия президент , който сме имали. Българите се гордеем с Вас, г-н Президент!