103

До 106

преди 12 години

Лично аз, не знам да има по - ненаучни религии от тези на вярата (Юдаизъм, Християнство, Ислям).

102

до факт !!

преди 12 години

БОГ не съществува точно за такива ,*** ,като теб ...Случайно да си чувал ,че Айнщайн /той е *** ,нали .. / е бил вярващ !!! И само той ли ,,,,цяла група гениални физици са вярващи ,т.е. хора занимаващи се професионално с въпросите на Битието ,от позицията на науката .....!!! Т а не си ли ти неграмотника и невежата ....!!!! Честита КОЛЕДА на всички християни !!!

101

You_are_god

преди 12 години

Нима все още има рационално мислещи хора, които вярват на ученията на тази религия?

100

войнствен атеист

преди 12 години

до вярващАбе факт е, че страните с най-висок стандарт на живот са с най-голям брой атеисти.

99

Фалконе

преди 12 години

Бог иматова е най-голямата истинаюзащото Той е истинатаДа живее България!Ще има възмездие!!!!

98

:)

преди 12 години

96 ,браво :) аплодисменти

97

pop+papa=666

преди 12 години

Относно: И каза Исус : Аз не Съм от този свят.>>>>>>>>>>Тогава на какви заблуди се кланяте заблудени от "Звяра " ?????Дата: Събота, 2011, Декември 24 20:19:51 ЕЕТИ каза Господ на Мойсей: Това,което ви заповядах ,да бъде като знак в междуочието или като БЕЛЕГ НА ЧЕЛОТО И ДЯСНАТА РЪКА !!! така нареди Бог на Мойсей за стария завет.Стария завет бе да предскаже идването на Исус и предвожаднията на Израелския народ от същоия Исус ,Който е Святия Дух,в обетованата земя. И дойде Исус Христоспреди 2000 години и каза: Ето,всичко стана ново,т.е. стария завет премина. . И още :Камък върху камък няма да остане вече тука.Казвайки това че,храм ще бъдат хората прилели Го в себе си.Тогава на кого ни карат религиите да се кланяме ???? И всяка една изявявайки своята си истина ,при все ,че Господ е Един и една е Истината Му . И сега внимавайте кой е белега на "звяра"-666,и защо попове и папи ви слагат "БЕЛЕГ НА ЧЕЛОТО И ДЯСНАТА РЪКА" !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

96

вярващ

преди 12 години

Атеистите са едни от най-тъпите ***, които могат да съществуват в този експеримент, наречен живот. И понеже са комплексирани до безобразие, си го изкарват на нормалните хора, като се опитват да им вменят качества като неграмотност, тесногърдие и фундаментализъм. Фактите обаче сочат, че именно те страдат от качествата, които искат да припишат на останалите :) Психологически феномен! :)

95

до 97

преди 12 години

Махни запетайката преди "неграмотници" и ще звучиш по-убедително ;)

94

ФАКТ!

преди 12 години

Бог, не съществува!Няма значение как го наричат - Господ, Алах, Яхве.В него вярват само, неграмотници, тесноскроени, прости хора, слабаци и неудачници.

93

до 95

преди 12 години

При теб са, обаче имат черепи вместо лица :) Като мадамата на айрън мейдън са :)

92

Сатаната

преди 12 години

Какво всички се правите на много добри, лицемери такива. Много добре знам, че всички искате да дойдете при мен в Ада....Защото при мен са всички яки *** :)

91

Осама бен Ладен

преди 12 години

И комунизмът и религиата са учения за ***!

90

хъб

преди 12 години

Весела Коледа на всички !Бъдете добри !

89

Анонимен

преди 12 години

"Урби ет Орби" - Към столичаните и към провинцията. Или "Господа офицерьi и вся остольная ***" .Или "Дами и господа, *** и моряци"(Последното е обръщение на английската кралица)

88

Анонимен

преди 12 години

Ангелите отцепници ги е страх от военната машина на Елохимите, на които са служили, преди да се отцепят и да направят свое царство. Единственият им коз е, че държат почти цялото човечество за заложници, но това скоро ще се промени окончателно ;)

87

войнствен атеист

преди 12 години

Кой канонизира определени текстове от Библията през 15-ти век?Някаква група от хора. НЕ БОГ.Кой избра Бенедикт XVI за католически папа?Някаква група от хора. НЕ БОГ.Така че папата да си затваря дъртия плювалник. Хората са решавали кое е добро и зло от мноооого дълго време.

86

LoL

преди 12 години

Тая златна корона дали не може да спаси 3-4 африкански държави от гладуване за 2-3 десетилетия напред?

85

Селянин

преди 12 години

И аз се чудех защо всички религиозни празници започват и завършват с Папата по нашите национални телевизии...А за всичко си има просто и логично обяснение..:Папа Лео XII : "Това е нашият последен урок към теб : приеми го, запечатай го твоите мисли, целите ти : чрез Божията заповед спасението не ще се намери никъде освен в Църквата; силният и ефективен инструмент на спасението е никой друг освен Римският Понтификат " Та много скоро и БПЦ ще мине под крилото на Римският Понтиф - Папата...

84

до коко3коко

преди 12 години

Не сме по-лоши от другите, ами сме по-откровени. Не сме лицемери. И дори бих казал, за учудване на всички, по-смели от другите. Всеки от нас знае, че може да бъде открит лесно и въпреки това казваме каквото мислим. Гърците са смели да излязат на площада и ДА СЕ ТЪЛПЯТ В МНОЖЕСТВОТО, но я го накарай гъркът да поеме персонална отговорност. НЯМА ТАКИВА ФИЛМИ, СТРАХ ГО Е. Затова сме ги "дънали" във войните.НА НАС САМО САМОЧУВСТВИЕ НИ ЛИПСВА. Изгубихме го.Но аз имам вяра. КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА !