656

До 676

преди 12 години

Ами много велика икономика уж имат турците, но един икономист или финансист не отговаря на простият въпрос- какъв е процентният износ на Турция за ЕС и дълговата криза в еврозоната засяга ли ПРЯКО стабилността на турската парична единица- турската лира;) Казва ли ти някой, а и смееш ли и да ги попиташ;) И още едно просто въпросче- с колко процента се е обезценила турската лира за последните 3 месеца на 2011г.? Разбирам от икономически и финансови термини- може да ми се отговаря и с тях:)

655

до Анатоли

преди 12 години

Добре, кои са останалите пазари на които разчита Турция- Европа, Китай, САЩ, Русия, Арабската лига, Латинска Америка, Африка...на мен лично ми е супер интересно, тъй като не разбирам от икономика и ми се иска някой да сложи тук някаква реално отразяваща нещата статистика, линк към такава. Благодаря предварително!

654

до 98

преди 12 години

Точно османец нее много благородно защото караманския бейлик и османския са вощвали заради това че осман е бил коняр при караманлиите такъв страх ги е друсал османлиите от тях че чак 16 ти век се осмелили да ги нападнат

653

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ***.ГЕРМАНСКАТА ИКОНОМИКА СЕ КРЕПИ НА ***????НЕЕ НА ГЕРМАНСКАТА ДИСЦИПЛИНА.ТУРЦИТЕ МИЯТ КЕНЕФИТЕ В ГЕРМАНИЯ.ГЕРМАНИЯ ЩЕ ГИ ИЗРИТА ЗАПОМНИ ТОВА .НА НЕМЦИТЕ ИМ СЕ ДРАЙФА ВЕЧЕ ОТ ***.

652

До 672

преди 12 години

"Знаещият"- тук си трябва образование, което медиите не могат да ти го дадат:) Трябва да се почне с облигационно право, после с банково право,после- данъчно право, после- икономикс,...да изброявам ли, че учебниците по тези предмети не се списват от журналисти;)

651

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Германия ще скъса със *** на куково лято защото икономиката им ще глътне въздух . Абре вие господа всезнаиковци метете малко и чужди медии

650

Анонимен

преди 12 години

ТУРЦИЯ ДА ПРИЗНАЕ ГЕНОЦИДИТЕ НАД БЪЛГАРИ ,СЪРБИ,ГЪРЦИ И ДР.УНИЩОЖАВАНЕТО НА ХИЛЯДИ ХРИСТИЯНИ ЗАХВЪРЛЯНИ НА БЕЗЛЮДНИ ОСТРОВИ В МОРЕТО.НАЙ ДОЛНАТА НАЙ КОВАРНАТА НАЦИЯ.МРЪСНИ *** МОМИЯРИ.

649

До 667

преди 12 години

Добре!:) Аз само съм "чула", но Вие знаете:) Кажете за 2011г. колко е процентът на износ на турски стоки за ЕС пазар- моля, с обективни източници:)

648

До 659 от 661

преди 12 години

Наистина е интересно как преценявате една такава взаимосвързаност в икономическите отношения между Турция и ЕС. Надявам се, че ще задоволите любопитството ми и ще ни кажете едно професионално Ваше мнение - като икономист.

647

:)

преди 12 години

Пътуват в едно и също купе китаец, американец, немец и турчин. Всеки се чуди как да се направи на голяма работа и да докаже колко е велик.По едно време китаеца става, отваря прозореца, вади от куфара си пакет ориз и го изхвърля с думите:- Имаме тооолкова много, че мога спокойно да го изхвърля!Американеца се подсмихва презрително, вади пачка долари и я мята през прозореца:- Имам толкова много, че мога да хвърлям от тук до другата гара и пак няма да усетя!В това време турчина неспокойно побутва немеца:- Ъъъ... Ханс... Цивилизовани хора сме... Без глупости, а?

646

Анатоли

преди 12 години

До 661 то само със чуване не става проследи европейските и световни борси там процентите са точни и ясни

645

Анонимен

преди 12 години

остава и германия да скъса с *** и да им бий шута кум анадола .стига са марсували в европа тези ***.

644

Анонимен

преди 12 години

Турция за мен полека си реже клоните където стои.Последно време има много спорове на юг,с Гърция и Кипър също,сега Франция да не остане в един момент в изолация.Не са толкова развити и велики да си го позволят.

643

Анонимен

преди 12 години

ДА САМОО ТАКА ,ДА ИМ *** МАИКАТА НА АНАДОЛСКИТЕ *** МАЙМУНИ.ЗЯЛА ЕВРОПА ДА СКЪСА С ТЕЗ ***-ДИВАЦИ.ПРЕДСОИ ИМ МАЙ ДА ОПОЗНАЯТ КАМИЛИТЕ ПАК В БЛИЗЪК ПЛАН.:)))

642

До 660

преди 12 години

От тях 40000 БГ туркини и *** :)

641

????

преди 12 години

кучета пишат на кучешки,МОЛЯ ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ.

640

До 659

преди 12 години

Чух, че турците имат над 50% износ за ЕС - мислите ли, че стъпка с дипломатическо 'скъсване" с държава от ЕС няма да докара по-големи "вътрешни" главоболия на Турция? Обезценяването на турската лира се свързва и с дълговата криза в Еврозоната....За 1-2 месеца обезценяване на местната турска валута с 19 % е доста негативен признак.

639

Asparukh

преди 12 години

50 000 DAMI OT R.BULGARIA SA REGISTRIRANI PROSTITUTKI V EVROPA....V R.FRANCE RABOTYAT 32 000 BG PROSTITUTKI.....VIVA FRANCE..!...

638

Анатоли

преди 12 години

До 656 нито едните нито другите ще претърпят кой знае какви загуби . Франция и Турция преди да вземат такива решения добре са направили сметката от негативите които ще последват. Що се отнася до Турция отдавна си е разширила и утвърдила пазарите по много точки на света и не е толкова зависима от Европа както беше до преди 10 години и за това и икономиката им расте със бързи темпове и то толкова бързи че до 5-6 години ще се нареди до най-силните.

637

До 647

преди 12 години

Циганино,Ти чуваш ли се/виждаш/ ли се какво говориш :)Абе ти турчин ли си? Бе все ви имах за малко по от ***. *** няма да каже: целувай ръка че не те убих и окрадох, но вие сте уникално повредени, генетично обременени.Само от това ти изказване личи що за ценностна система имате, напълно покриваща се с тази на баш турчина Ердоган :) Проблем имате.. дори не може да осъзнаете за к'во цял свят ви смята за варвари.. напъни се.. прочети си коментара и туку ти светне лампичката м/у ушите:)