39

Айтоския селтак

преди 12 години

Аз си мислих че се казва не Киролюба, а Членолюба и Бойколюба. От сигурен човек знам че е мачкала чаршафите с Бат Бойко.

38

Калин

преди 12 години

Официалната информационна агенция на Северна Корея съобщи, че природата също е почела паметта на Ким Чен Ир. Снежна буря се е развихрила на свещената планина Пектусан, в чието подножие е роден покойният лидер. Щом прозвучала новината за смъртта му, там било забелязано и сияние, ледът на планинско езеро се пропукал с оглушителен трясък, а един жерав свел глава край статуя на баща му, се казва в съобщението.

37

фенка

преди 12 години

Брееей, направо ми е трудно да повярвам, че се случва... преди немного време, да бяха го пуснали отдавна! Ама да не се радвам много, че нищо се не знае :)))))

36

ЗОРО

преди 12 години

Този още ли го глезят бе,я ДО ЖИВОТ...!!!

35

топала

преди 12 години

покрай него и полицаите да хапнат нещо хубаво за коледа

34

прасчо

преди 12 години

Ако може и 'принцовете' и тях....защото и те са нагли ***,а Костадинка да я въдворите на 4-ти километър

33

Съдът

преди 12 години

Поразпърдя се работата с царя, ама като поотшумят страстите ще го пуснем, добър човек е, спонсор...

32

Анонимен

преди 12 години

Е,нема лошо.Още десетина коледи ,все там да си ги кара.Родата и тя компания да му прави.

31

Анонимен

преди 12 години

ДАНО ГО ПОСРЕЩА ДО КРРАЯЯ НА ЦИГАНОМАНАФСКИЯ СИ СКАПАН ЖИВОТ...

30

Анонимен

преди 12 години

Много жалко че българите се подкрепяме само с приказки и изказвания в нета...................

29

Бо

преди 12 години

Сега оная кифла Киролюба Бенатова ще направи репортаж как докторите са футболни фенове и след мач са отишли и са му написали умишлено невярна експертиза за да го погубят в затвора и за пореден път ще започне да защитава "беззащитните тъмни ангелчета" - бай *** и компания -

28

Анонимен

преди 12 години

Браво

27

Наблюдател

преди 12 години

Подкрепям 25.! Илияне (авторът), и други те наблюдават. Що не разнообразиш малко стила си, а? Като така наречения "Цар Киро", широко известният като ..., Кирил Рашков, и т. н. Хем вярно хем стилно. Продължавй, наблюдаваме ти индивидуалното развитие.

26

Анонимен

преди 12 години

Ако е толкова болен що не го евтанизират? Така и обществените брожения ще спрат а и той няма да се мъчи повече.

25

Анонимен

преди 12 години

А?Ама тоя не беше ли болен?Нали показваше недвусмислена комбинация от три пръста с преобладаващ среден на хората от Катуница?Най-радостното е че пише:''Ако се влоши, ще бъде откаран в специализирана болница за затворници в София.''А това по празниците си е жътва за погребалните бюра.Очаквам да ''получи'' или някой да го възнагради с инфаркт.Иде ли в специализираната край с него.Що народ зачерни тоя...

24

ined

преди 12 години

Илианчо имаш напредък, в цялата статия Кирил Рашков е писан само два пъти като "Цар Киро".Продължавай в същия дух и някой ден може да напишеш статия за Киро *** без да го царосваш нито веднъж.

23

Анонимен

преди 12 години

От кога адвокатите станаха по-големи доктори от докторите.Не вярна му била експертизата!То всичките им клиенти-престъпници са все много болни.Май и те са за затвора,мушеници такива!

22

До 12

преди 12 години

Предложението ти се приема! Така да бъде!

21

Анонимен

преди 12 години

Ххахахахааха...автора на статията цепи косъма на 3.... Крил Рашков.....Кирил Рашов...Крили Рашков...Анегл Петров.Аве, брачед редакторе....на колко ракия си бре?????))))

20

MURDOC

преди 12 години

Киролюба Бенатова и Цветанка БО(ЙКО)ризова ще му носят цигари ,бат Бойко ще му носи пиене , а бодър хор от полицаи и Веселин Маринов с диригент ЦВ.ЦВ ще му пеят коледни песни ,абеее направо идилия .