134

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

Колкото и да се напъват някои лумпенизирани симпатизанти във форума,с Атака е свършено .Само Герб!!!!

133

ФАШИСТ

преди 12 години

Волен е прав ! не съм атакист - фашист съм " НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТ" !Бойко БорисоФ управлява София а краде България !ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ !!!

132

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

Атака няма да я има в следващия парламент,депутатите с ум в главата като Калина Крумова се ориентират правилно.Същото ще направи и интелигентната част от електората,за останалите Карлуково.Бойко Борисов е достоен българин,ще защити националните интереси,Волен вече не е нужен,той е отживелица!!!Само Герб!!!!

131

Анонимен

преди 12 години

А Волен Сидеров е или голям *** или голям наивник. Май е второто.

130

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

Електората на Атака,разбра че истината е една--- Бойко Борисов.Само Герб!!!

129

Анонимен

преди 12 години

Ами така става сидерче като преди беше прислужник на Борисов, сега той те извози яко.Повече да не повтаряш тая грешка и вярвай само на комунистите.

128

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

Атака отива към батака!!!Само Герб!!!

127

Анонимен

преди 12 години

Мисля ,че е краино време да се намали броя депутати с 2/3 най малко.И изобщо съкращаване на всичко дето не донася доходи.

126

Анонимен

преди 12 години

Прешъс Уилсън ( ERUPTION ) - One Way Ticket vbox7/play:f7dba359

125

не че нещо ама...

преди 12 години

истината е че АКО някой напусне парламентарната си група - вън от парламента и на негово място следващия в листата! Тогава нямаше да стават тези циркове и Атака и РЗС да гласуват винаги за Герб под страх от спиране на субсидиите от държавата!!! Но... милиционерите си знаят работата. Хора помнете че вече няма измъкване от герб! Дай на мутро-милиционерите властта и чакай после да я сдадат с избори.

124

Гошо Тъпото

преди 12 години

Волен създаде Атака и влезна в Парламента,кога Бойко бе...слуга на царя.Тогава единственоатакистите бяха...контра на антибългарските изстъпления на ДПС и рзобличаваха в Парламента задкулисните игри на тройната коалиция.Сега силният на...деня Бойко,когато го питаха за състояниети на Атака махна небрежно с ръка и каза че те изобщо не го интересуват,Не може така да говори политик,който до вчера е ползвал подкрепата на националистите,в правитвлство на малцинството.Това не е...морално и далновидно.

123

Бивш Атакист

преди 12 години

Когато ние старите и истински националисти, издигнахме Атака на гребена на вълната, Сидеров си помисли че е велик и гений, изгони нас а се обгради с кариеристи, лъже-патриоти, които му плащаха, за да ги включи на избираеми места за депутати и общински съветнициДа Сидеров прибра доста пара от тях, но сега падна между двата столаЗащото не той на нас, а ние му бихме шута и престанахме да гласуваме за АтакаИ кариеристите сега го изоставят, защото е бита карта и нямат вече полза от него

122

beden

преди 12 години

Siderov govori istinata , no nai goliamata istina e 4e vsi4ki v parlamenta ot 20 godini nasam BEZ izklju4enie sa v kjupa

121

Toranaga

преди 12 години

Мисля, че няма проблем при посещение на личния си лекар, Волен да получи направление за преглед при специалист!

120

муспи

преди 12 години

Щом българите не могат да приемат АТАКА и Сидеров нека се лашкат между двете посткомунистически банди докато изчезнат съвсем.

119

Боко Тиквоча

преди 12 години

Имам задача от аналния ми господар-Ердоган ,да унищожа България,а тоя патриот -Сидеров само ми пречи......Дано Уорлик спомогне по скоро да го очистим.....

118

Ламбо

преди 12 години

Сидер или е ***, или е масон-предателАко бях аз на негово място след изборите 2009 г. щях простичко да обясня на ББ :" Ти не си спечелил изборите. Защото не можеш сам да направиш правителство - нямаш 50 % от депутатите. Ако направиш коалиция с БСП, край с подкрепата за ГЕРБ на десния електорат. Ако направиш съюз с Доган - изоообщо край с теб и ГЕРБОставаме аз и Атака. Дай ми Правосъдното, Военното и разбира се Социалното министерства. Тези трима министри няма да са членове на Атака, но ще бъдат посочени лично от мен. Освен това на всеки 3 внесени в НС законо-проекта от ГЕРБ които ние ще гласуваме, вие пък ще гласувате 4-ти законопроект внесен от Атака.И накрая - моментално премахване на расисткия праг от 350 лв. бруто, с който са спрени детските на 550 000 бели деца, и на нито едно ***.Съгласен ли си ? О кей ...Не си съгласен - О кей - служебно правителство и нови избори, в които ти няма да помиришеш отново тези резултати

117

Сексолог

преди 12 години

Вучката никога няма да напусне Тиквата....или обратно,не им знам ролите в хомосемейството..

116

Синеок Викинг

преди 12 години

Един човек наскоро показа че сам може да е по силен от 10 000 мекотели.....Брейвикуване му е майката на ГЕЙберастните,брейвикуване.....

115

Анонимен

преди 12 години

Предателите трябва да се избиват , с куршум в главата... Партийното предателство , Национално предателство наказанието трябва е смърт. Всеки много добре е познавал Волен и аз гласувах за него да бъде контра на всички , за да знае народа какво става в парламента. Но никога не бих станал член на партията му.