195

Анонимен

преди 12 години

хадж, поклонение е перфектна форма на туризъм и търговияобаче някои, предимно религиозни австралийци, печелят само по сто камшика за богохулство

194

!!!!!!!!!!!

преди 12 години

198,ходенето на някой до "Божи гроб" може да го направи хаджия,но не и християнин.

193

Anonimen

преди 12 години

Старите българи са ходили на Божи гроб и са ставали хаджии

192

До 196

преди 12 години

Какев е тоя "хадж" бре ?

191

ВАЖНО !!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Ще ми каже ли някой имали християнски "хадж " къде се ходи за хаджия и какво свято място има там . АМИ СЕГА МИНУТА Е МНОГО

190

!!!!!!!!!!!

преди 12 години

" Защото Мойсей е казал:"Господ Бог ще ви въздигне от братята ви пророк,както въздигна мене;Него слушайте във всичко,както би ви рекъл и всяка душа,коята не би послушала тоя Пророк ще бъде изтребена из людете"." - Деяния на апостолите 3.22-23

189

xaxa

преди 12 години

пък аз знам, че когато детето ми се научи да чете, спирам интернет-а вкъщи.направо ме заболява главата като си помисля че може да прочете някои твой коментар!

188

Томас

преди 12 години

183Да ти кажа зверствата на турците не ми се струват никак малки - на кой зверствата колко са големи ще ги съди Бог - аз знам, само, че трябва да се пазим от турция като от дявола

187

хаха

преди 12 години

Те може и да са хора, обаче ти си нечовек брато!

186

Томас

преди 12 години

189Пак питам каква е връзката на това с християнството?Много хора имат изградена грешна представа за това, че видиш ли само поповете били представители на християнството - много от поповете вършат неправилни неща - както всички останали хора - те не са идеални - нито безгрешни - поповете са хора както всички останали.

185

Томас

преди 12 години

182За нищо - ако има нещо - питай пак - ако мога бих помогнал :) бъди здрав и ти :)

184

171 до Томас

преди 12 години

Това не е практика-тава е традиция на у килимявките(35 000)жертви доказани.А тия дето ги е срам да споделят.....?

183

Томас

преди 12 години

180Тъй тъй, ама не е баша така - в стария завет има над 300 пророчества за Исус - не за мохамед. Бог хиляди години е говорил какво ще стане. А относно цитатите за прелюбодеянието - очевидно така е било по-добре, вместо всеки да *** всяка и все повече хора да се заразяват с полово предавани болести, все повече деца да живеят без родители защото на родителите им се ебяло, но нямали отговорност да се грижат за децата си.

182

Томас

преди 12 години

179Жалко, че не знаеш, че хороскопите са дяволска заблуда - ако беше отворил Библията можеше и да го разбереш. Както е писано там - можеш да убиеш тялото - но повече нищо не можеш да направиш.

181

духовник Дим Дуков

преди 12 години

Прагът на толерантност на българина обаче започва да намалява, показват наблюденията.Как може да се подиграват на с-р Елтън и Евгени минчев.

180

хаха

преди 12 години

страшно правоверен щом доброволно е станал съучастник на очевадна кражба.Томас как беше, НЕ КРАДИ ;) Засрами се!

179

Анонимен

преди 12 години

Това, че турците са правили зверства - означава ли, че зверствата вършени от испания, франция и англия са правилни и оправдани?

178

Анонимен

преди 12 години

Зверства никога не могат да бъдат оправдани но е факт, че тези държави са извършили далеч по големи зверства от Османската империя прочети, историята за завладяването на Америка от Испанците или Индия от Англия, това което са вършили турците е нищо сравнение с тях.

177

Анонимен

преди 12 години

Toя Томас е умен,един път питах за проблем със компа,имах надпис долу 4е уииндоуса ми не е оргинален,и само той ми отговори какво да правя и се оправи проблема,мерси братле,жив и здрав!

176

Анонимен

преди 12 години

Караибрахимчо се е поровил из историята, види се. Само че избирателно. Първо си е избрал тезата и после е тръгнал да дири факти да я защищава. И не му пука особено за достоверността на източниците си, стига да могат да се цитират.Типичен подход за надъхан, объркан ***, който търси истинската си идентичност и понеже няма умствения багаж да си отговори на терзаещия го въпрос "Кой съм аз и откъде идвам", намира отдушник в агресивно-надменно-поучителни словоизлияния към сънародниците си.