58

Васо

преди 12 години

Тука платените анонимници взеха да се роят. Разбира се, че има и битка за пари. Още Дякона е носил пищов пари да събира. Може ли да съществува организация без пари. И църквата дето е Божие дело има нужда от тях. Който напусне партия в Парламента веднага да се сменя с този след него в изборния списък. И Волен да приема в Атака само хора дето не са членували в друга партия. Иначе няма да се отърве от ***.

57

Анонимен

преди 12 години

Янка лудата тъкмо се кротна напоследък, но Болен Лидеров продължава с клоунадитешоу да има :)

56

51

преди 12 години

51, А ти какво предлагаш? Да опъваме врат и да продължават да ни лъжат и крадат ли? А и като почнете да ми пишете за "Държавите които са години пред нас..". В колко такива държави си живял? Знаеш ли кога някой като Боко или СерГея ще стане премиер на Германия или дори Франция? Един пожарникар със забежки в силовото застраховане или един специалист по мъжките ласки... тоест униформи, няма как да са добри премиери !!!!

55

87

преди 12 години

ВОЛЕН НАИСТИНА Е МНОГО БОЛЕН.КАКВО Е ОЧАКВАЛ.ДЕПУТАТИТЕ ,НАЛИ ЗА ТОВА СА НАПУСНАЛИ ЗА ДА ВЗИМАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ПАРИ /ПРОЦЕНТА КОЙТО НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ЗНАЕМ/ ПАРТИИТЕ ВЗИМАТ ОБЩО ОКОЛО 3 150 000 ЛВ ВСЕКИ МЕСЕЦ А НИЕ ЩЕ СПЕСТИМ 6 000 000 ЗА ЦЯЛА ГОДИНА ОТ ПОКАЧВАНЕ НА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ.А ИНАЧЕ ДЕМАГОГИЯТА Е ГОЛЯМА. ВСИЧКО Е ЧАЛГА

54

Димо

преди 12 години

Когато говорите за Вожда,трябва да сте коленичили!

53

52

преди 12 години

52, Това не е много за хвалба :)

52

Ангел

преди 12 години

Аз за ГЕРБ гласувах и следващите избори пак за тях

51

Анонимен2

преди 12 години

Слагайте минуси и плюсове по цял ден на коментарите на хората, пък чакайте да се оправим.Държавите които са години пред нас във всичко-хората там учат и работят здраво, а не седят в интернет по цял ден!Има и умни хора които пишат тук, но за съжаление са много малко.Другите са лаладжии-на всяка манджа меродия.Днес са ГЕРБ-плюете, утре ще е ДПС например и пак ще ви чета същите коментари.

50

$

преди 12 години

Струва ми се,че разговорите между политиците прилича на пазарене с ***. Накрая става ясно, че става дума за пари.

49

Mitkaloto

преди 12 години

тоя излена голям мрънкалник....*** и ***....***.за него само трудова терапия с 8-ми номер мотикана фюрер ще ми се прави

48

Анонимен

преди 12 години

До 44Ако следващите избори са като тези, без значение за кого гласуваме , ГЕРБ ще спечелят с 99,99%. Да, държавата не може да се оправи за 1-2 години. Лошото е, че ако продължим да копаем надолу, след 2 години няма да имаме държава.

47

44

преди 12 години

Не съм от Атака .Не харесвам нагаждачите и кариеристите.Първо целта им е била да влязат в парламента сигурна работа за 4 години добри доходи,влияние след което почва за успешен бизнес и после с по силните на деня управляващите защото виждате ли осъзнали се така да се каже прогледнали.И мислите че българите ви вярват.В нашите очи вие сте нагаждачи и нищо достойно не представлявате.Никога никой не е харесвал предателите!!Вие не се ли усещате използвани за политически цели драги ми отцепници!

46

Анонимен

преди 12 години

Бай ти ***: "Вай, килимчето ми!!!!"Бай ти Болен: "Вай, субсидийката ми!!!"Тоя *** сидеров, дето опозори всички родолюбци и истински националисти в България, веднага да се прибира в лудницата, където му е мястото! Циркаджия...

45

)

преди 12 години

абе не разбрахте ли че нема червени сини пембени, цветисти националисти демократи психопати каратисти футболисти царе и икономисти ами има хора дето ви ръгацонят и са си помежду големи авери?

44

Анонимен2

преди 12 години

Отново поредните нападки срещу правителството.Тези 6-мата от атака, решили, сменили си партията-това е.Доволен съм, че виждам в този сайт умни хора-съдя по коментарите.20 години ни управляваха едни и същи хора-видяхте докъде ни докараха с техния така наречен "преход".Държавата не може да се оправи за 1-2-3 години, при положение, че е ограбвана 20!Осъзнайте го-трябва да се правят реформи.Като сте недоволни на следващите избори гласувайте за червените, после пак ще си говорим кой какъв е!

43

Димо

преди 12 години

Това е Левски!

42

ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ

преди 12 години

ПЪТУВАЩ ЦИРК АТАКА С НОВ РЕПЕРТОАРСЕГА В СОФИЯСКОРО И В СТРАНАТА!

41

Анонимен

преди 12 години

ot takiva fyrnadjiski lypati BG e na tva deredje,to da exa samo atakistite se mestili v Gerb ami ne sa varnete istoriata na zad i 6te videte 4e i ot VMro ima dosta,taka 6te bade dokato tarpime xora koito sa si izgrali kozovete oi sme gi videli kolko stryvat

40

възмутен

преди 12 години

До 18 - Те и 160 са много. Не виждаш ли колко човека ни приемат законите? Това е срам - седнали 90 от 240 хрантутници и ни определят живота!

39

МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ

преди 12 години

"Всите са маскари" -- както беше казал Бай *** на Иречек относно либералите и консерваторите в тогавашна България. "Ама трябва да подкрепяш някои от тях, щото келепир има в тая работа".Така е и днес в България, където Политиката е най-доходния бизнес.