13

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Най- новия виц в България който се разпространява по форуми и социални мрежи от няколко дни............Цивилни полицаи от специализирания отряд за борба с тероризма който е на пряко подчинение на Цветанов,дегизирани и тръгнали на нова акция за палене са срещнали аматъори подпалвачи до набелязаните от тях коли......ударили на всеки по няколко шамара и по няколко ритника и ги изпратили с думите " *** с ***,тръгнали да ни имитират,ще ни подронят реномето "

12

Медии лизачи!

преди 12 години

Защо нито един "журналист" не написа, че застрахователите масово отказват да изплащат пълно обезщетение по автокаско при настъпване на събитието "умишлен палеж"?За по-ясно ето следния пример:Ако колата ти е застрахована с автокаско за 10 хил лв, когато ти я запалят умишлено /такъв документ ти издава полицията/ всички български застрахователи ще ти изплатят най-много 6 или 7 хил лв!

11

пожарникаря

преди 12 години

Вие подържайте огъня г-да подпалвачи ние пристигаме,още малко и ще минете рекорда в Германия там стигнаха до 65 тук сте на 52....

10

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

Цветанов ще улови тия психясали пиромани,сигурен съм.Гарантирано от ГЕРБ.

9

rument

преди 12 години

Видя ли са леко плешив мъж с очила,имал голяма прилика със Станишко :))

8

Анонимен

преди 12 години

bat boiko,kade siiiii

7

мравка

преди 12 години

Трябва да свикваме с ежедневието и да разчитаме на господ да не ни запалят колата.Ние сме демократична страна и всеки може да прави каквото си иска.

6

Салахадин

преди 12 години

В дърава в,която снощи по Босфор Тв ми дават секунди, за това че закриват ансамбъла в Смолян,а иначе сутринта половин час ми обяснява една фригидна загубенячка как сме трябвалод а приемем разпложаднето с малолетни *** за даденост,това е нормално да се случва!!Учудвам се че са толкова малко палежите даже!!

5

Анонимен

преди 12 години

Че те добросъвестните журналисти от битивито им показаха как става като подробно обясниха и механизмите и маршрутите за бягство - нормално е да се раздвижат ентусиастите. Не го пожелавам на никого.

4

Анонимен

преди 12 години

Дали палежите са протест срещу нашия пожарникар?

3

Анонимен

преди 12 години

Защо лъжете? МВР ги хвана и ликвидира палежите

2

fori

преди 12 години

tia ne se spreha

1

няма пожар

преди 12 години

Не е вярно,цвъко пудела ги хвана за крачолите!