175

Анонимен

преди 12 години

По-голямата част от крадците не живеят в Кьолн, пристигат временно - да си "свършат работата". След отпадането на визовия режим с присъединяването на България и Румъния към Европейския съюз, мнозина българи и румънци се отправят към благосъстоятелните западни държави. Като най-вече представителите на ромските малцинства от тези две страни преживяват от престъпления, както се вижда от кьолнската полицейска статистика."60 процента от взломните кражби се извършват от роми", казва Томас Завадски. Извършителите обичайно престояват по не повече от два-три дни в града. "Нощуват в хотели или в жилища на познати. Някои търсят подслон при роднини или приятели. Намират подслон и във временните приюти", споделя полицейският инспектор.

174

пако до 176

преди 12 години

Кой каквото си заслужи!!! Само да го зърна че пали там го оставям да изгори заедно с колата която е запалил,като веществено доказателство!!!!

173

до 170

преди 12 години

И аз си мислех за това и стигнах до *** извод. Палежите са най-вече в София. Там те искат да е спокойно, а в провинцията - кучета ни яли. Прави ми впечатление, че МВР се справя толкова "успешно" с палежите, колкото и с битовата престъпност в провинцията. Но в София поне се старае да направи нещо, а при нас е на самотек.

172

Анонимен

преди 12 години

173Ми хайде де какво чакаш:) Направи ги тези хайки! После като свършиш кого ще ловиш - майките с деца, пенсионерите, лекарите, адвокатите, учителите и т.н.:))) Недей стоя на топло,а излез! *** гледай теб да не би да могат да те познаят:)) Тя тоягата има два края:))))

171

до 169

преди 12 години

не му обръщай внимание,ще вземи да научи нещо. остави го кьорав

170

до 172

преди 12 години

Без съдилища, без милиция, без прокурватура - само лИбоФ и .45 калибър!

169

пако

преди 12 години

Направете 2-3 хайки,хванете само един подпалвач,но не го предавате на полицията, а направавете така че всички медии да го покажат но никой да не може да го познае ,дори и родната му майка и палежите тутакси ще престанат!!!!

168

М21

преди 12 години

Имам конструктивно предложение:ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ ВСИЧКИ СЪДИЛИЩА В бГ! НЕ НИ ТРЯБВАТ! САМО ХАРЧИМ ПАРИ!Всеки си купува по няколко единици огнестрелно оръжие и взима закона в ръцете си!Чиста работа!

167

Анонимен

преди 12 години

167Що бе! Тъщата на Цвъцко няма ли да включиш:)))

166

Анонимен

преди 12 години

Интересно ми е, за палежите полицията се самосезира и почва арестите, а за *** набези продължаващи десетилетия, не!

165

Анонимен

преди 12 години

168Ма много си аргументиран! Колко сме ги виждали като теб:)))

164

М21 до 166

преди 12 години

Ти 100 % си съдия от ВАС, а?Хахахахахахахаххахахаа

163

Анонимен

преди 12 години

Ами вземете се организирайте бе "човечета" и направета една подписка да го пуснат!!Може и за Масларката да включите...

162

Анонимен

преди 12 години

162Никой не е длъжен да осъди някого, само защото ти искаш! вина се ДОКАЗВА, а не се ВМЕНЯВА!:) е! тОВА НЕ Е КАТО ДА ПРАВИШ ЧЕЛНА СТОЙКА САМО, А ИСКА И МАЛКО ИНТЕЛЕКТ, НО.....

161

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Подпалвачите са ***, българин не-може да извършва такива престъпления! :D

160

пако

преди 12 години

Един приятел видял една запалена кола и отишъл да се постопли,после не го видях 3 години!Един ден го срещам почнахме да си говорим ,аз реших да си запаля цигара и онзи като побягна,зорлем го стигнах и го попитах защо бяга ,а той ми отвърна че когато седи близо до огън после го боли г..а!!!!

159

Анонимен

преди 12 години

как ни пази полицията на Бойко и ги хващат за нула време - ха ха ха ха ха

158

до 158

преди 12 години

Ами така де , то затово в Бг нито Маргина, осъдиха, нито убиеца от Соло, нито Масларката ще осъдят..Айде де да вземат да сгрешат нещо съдиите.....

157

Анонимен

преди 12 години

Днес дойде много точно признание от Плевнята! Бил жена в предишния си живот! А аз бих добавил "...и то каква":))) Те в ГЕРБ все женчовци и резултата е виден! Та и тук така!

156

Анонимен

преди 12 години

Ама и тоя *** Борисов за три години само едно тютюнопушене забрани !!! майко мила и некадърник