326

Анонимен

преди 12 години

Цялата вина в момента за продължаващите палежи пада върху МВР и министъра на вътрешните работи, заради не навременните си действия и предприемане на мерки при първите палежи.С това си тяхно забавяне показаха че нямат опита, тренировката и изобщо уменията да се справят с такава ситуация.Затова сега всяко *** което ще иска да се забавлява или някой да отмъсти на някой ще тръгне да палят коли, щото полицията е без силна.И всичкото това е само заради това че не реагираха при първите палежи.

325

до 319

преди 12 години

Не ме интересува кой пали, интересува ме защо МВР не може да спре терор-а над хората! Какво не им стига - 58 000 човека са - значи хора имат, 1 милиард бюджет + 100 милиона за СРС + 6 милиона допълнително за бензин - значи и пари имат, охраняват Боко и Цуцо с по 5-6 коли - значи и коли имат.... Ама май акъл нямат!

324

Анонимен

преди 12 години

До 320 Нашата полиция е ЕРБАП когато си има работа с сами и безпомощни хора майки и стари хора срещу талпи не смее нищо да направи имаме не един пример от миналото.

323

Анонимен

преди 12 години

Полицията арестува - колите си горят..... Цуцо смешен си!

322

Анонимен

преди 12 години

Комунистите са виновни за всичко !!!!!!!!!!

321

Анонимен

преди 12 години

И какво правим сега само си пишем тука както са казали Кучето си лае кервана си върви !

320

Платен Гербераст

преди 12 години

Нашият господар забрани да се пише за проблемите в България!!!!!Нито дума за мизерията,***,некадърността и престъпната дейност на правителството!!!!!Да се пише само за тенис,футбол и чалга !!!!

319

Анонимен

преди 12 години

Когато пазеха гъзовете на *** заради Катуница нашенските милиционери бяха много ербап ,сега когато става въпрос за обикновени българи не си мърдат пръста ,нека се запалят няколко колиби ,или автомобили на *** и ушавите ще си свършат работата ,защото Сорос и Уорлик истинските управници у нас ще дърпат яко ушите на продажното ни и смешно правителство

318

Анонимен

преди 12 години

Нео социалистите(новите червени фашисти) си търсят повод за репресии като най вероятно сами палят колите на хората по подобие на Вандер Любе и Национал Социалистическата Партия в Германия.

317

Анонимен

преди 12 години

ВИЕ не помните кой пръв бе обвинен за ПАЛЕЖ и настана ерата на Социализма у БГ !Георги Димитров бе обвинен за подпалването на Райхстага и стана тя каквато стана

316

Гьобелс

преди 12 години

Бе знаех си аз, че българин е подпалил Райхстага!

315

Анонимен

преди 12 години

това си е направо "Гражданско неподчинение". Протест. Не е нормално, но кое ли пък в Родината ни днес е "нормално" ? Явно, че някои на наглостта на управляващите отвръщат с този нестандартен и доста егоистичен начин на протест.

314

:)

преди 12 години

Нали казаха, че са хванали подпалвачите, как се палят колите сами сега ? Май съвсем ни взеха за канарчета!

313

Един от народа

преди 12 години

Някой умствено увредени казват,че хората пишещи коментари се кефят на палежите.Не ние не се кефим на палежите,а казваме с коментарите си,че милицията-полицията с най-голям бюджет не работи за да опази гражданите,който и плащат заплатите и екстрите за тях,а работи за мафията и винаги набеждават за всички престъпления хора зависими,самотни,нещастни,наркомани,пияници и криминално проявени,и после ревът че Съдиите ги пускат под гаранция или ги оправдават,и после същите ни съдят в Страсбург...

312

ОХУ БОХУ

преди 12 години

ТРЯБВА ДА ГОРИ ЗА ДА ИМА КОЙ ДА ГАСИ.ПОЖАРНИКАРСКА ДЪРЖАВА. ЖАЛКО ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ.ТЕ СА ИЗГОРЕЛИТЕ.

311

мишо

преди 12 години

Бравооо, имаме си нова Коледна украса!

310

пако до 304

преди 12 години

А дали съм *** това няма как да определиш ,за това се иска интелект ,а на теб това качество ти липсва!!!!

309

az

преди 12 години

До медиите :Ами всеки ден, като говорите за тези пожари и рекламирате тази дейност, какво очаквате ?Разни келемета и ***, с лабилна психика и липса на ценности, като се нтаряскат се доказват пред другите като палят коли.Просто пишете нещо позитивно, а не търсете сензациите в лошите неща.

308

пако до 304

преди 12 години

Значи като влезнат палячовците и се върне нашият идол Хамстер Станишев на власт ще спрат палежите,така ли искаш да го прочета ,добре!!!!Ти си доста хитър четеш изречението само колкото ти е изгодно !!!!

307

Makedonec

преди 12 години

Ne mi se veruvase deka vo bilo kakov kontekst ova ke go napisam vo zivotov, ama bolgari eve vi: Sofija kako Berlin!