179

Искрата

преди 12 години

Костов е . точкааа

178

Пирот

преди 12 години

Спокоен съм , ще го пуснат човека да си се прибере в тях - няма проблеми

177

дони

преди 12 години

Луната спи, а някой пали коли......

176

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да коментирате, истината е една. Полицията е безпомощна и не може да направи нищо, за да защити гражданите и да гарантира спокойствие и ред. Две са възможните причини за това - или са пълни некадърници, или участват по някакъв начин в тази история. Последното, навява за някакво, поредно ченгеджийско мероприятие и времето ще покаже какво е то.

175

Анонимен

преди 12 години

У сайта на Българската Телевизия без Визия/бтв/ има неква новина, че са горели още три коли у Студентски град. Даже има видео. Пак не сте задържали правилния човек. Езък!

174

Анонимен

преди 12 години

На 19 декември лидерът на АТАКА Волен Сидеров се завръща на екран като водещ на две свои авторски предавания по телевизия "Алфа". От медията споделиха, че първото е с класическото име "АТАКА с Волен Сидеров" и ще се излъчва от понеделник до петък от 19,30 ч. В него националистът ще анализира, коментира и разнищва лъжите и далаверите на управляващи и опозиция. Политически и социално ангажираната рубрика на Сидеров ще е с продължителност между 20 и 30 минути. Да припомним ли, че именно това авторско предаване на лидера на АТАКА направи известна залязващата кабеларка СКАТ? А че в часовия пояс на неговото предаване рейтингът на Винкеловата телевизийка удари в земята такива предавания като "На 4 очи" с Цветанка Ризова по Нова телевизия и бТВ "Репортерите" на Красимир Герговия канал? Ако върнем лентата ще видим, че водачът на патриотите се раздели със СКАТ след изборите пред 2009 г., когато медията започна да играе открито с ДПС и БСП и да плюе по АТАКА, защото подкрепи единствената тогава алтернатива на тройната коалиция в лицето на ГЕРБ. Така вече 2 г. кабеларката облъчва зрителите си с лъжи и клевети по адрес на Волен Сидеров, с което полегна на Доган и Гоце. Преди време пред в. "Атака" собственикът й Валери Симеонов - Винкела сам призна, че очаква "едни пари" от Първанов, за да си направи партия, която вече е факт. Същият субект с железарски псевдоним пък стана председател на Общинския съвет в Бургас именно благодарение на АТАКА, която днес плюе с неистов бяс.Второто продуцирано и водено от Волен Сидеров предаване ще се излъчва под името "Студио АТАКА". Зрителите на "Алфа ТВ" ще могат да го гледат всяка неделя от 12 до 13 ч. То ще подложи на дисекция всички злободневни теми от седмицата, които казионните медии избягват да коментират от страх да не обидят "бащицата си" Бойко Борисов и национално безотговорната политика на кабинета на ГЕРБ.

173

Пъзел

преди 12 години

Прометей, глеам не палят колите на богатите...е*ати протеста... !!!

172

Анонимен

преди 12 години

Истината за палежите е само една!Инициатор, подбудител, организатор и финансист на палежите е Ал Петров, българския еквивалент на Ал Капоне. Този мегабандит беше притиснат до стената на правосъдието с непреовержими доказателства за престъпната си рекетьорска дейност, като над 10 потърпевши вече са приложили своите свидетелски показания. Над 200 тома свидетелски показания за престъпната му дейност и това се случва едва сега, след като правителството на ГЕРБ обяви война на тежката криминална престъпност. Палежите са ответен удар на Октопода, ръководен от Ал Петров срещу правителството, а също така целят създаване на масова психоза сред хората и дискредитиране на МВР. Но рано или късно Трактора ще го тикнат в затвора и там съкилийниците му ще му подпалят задните части, ще види колко е добре да правиш лошо на невинни хора, възмездие ще има със сигурност. Въпросът е, че тази група или групи подпалвачи не са обикновени пироманчета, тръгнали с туба бензин да палят. Тук нещата се пипат много професионално-около набелязаното място и на съседните кръстовища има и други коли с цел наблюдения на обстановката, имат техническа поддръжка със специални средства за комуникация помежду си, нещата се подготвят и изпипват доста добре и трудно ще бъдат хванати точно на местопрестъплението! Но твърдя, че никой друг освен Трактора няма ресурса от специалисти, хора, техника за да действа безнаказано и с такава лекота из цяла София, повтарям таова не са обикновени подпалвачи, наркомани например на които им е платено, това са подготвени хора от най-тясното обкръжение на Трактора, той е наясно, че ако се издънят с него е свършено и като политик и като обществена личност, въпреки че той има огромно влияние, връзки сред политици и подземния свят, за това и битката на правителството с него ще бъде Рубикона на това управление.

171

Прометей

преди 12 години

Да живее огъня!!! Така ще е докато ни тъпка правителството за Хората с пари всичко е "Free" няма закони а за бедния народ мизерия и тъпкане така ще да е докато народа е "Овци" и седи и се гуши трябва да има размирици и сваляне на правителство Ае пряко от "Пл.Славейков"

170

Пъзел

преди 12 години

Казвам ви, партизаните са!!!Тия от столетницата освен да палят и грабят мандри друго не могат !!!

169

Анонимен

преди 12 години

А бе за каква дестабилизация говорите? Все едно сме цъфнали и вързали, все едно сме голяяямата стабилност, та затова само този начин им остава, така ли? А и не разбирам как може да го обърнете пак срещу ББ и правителството? Те освен, че са прости не са по-различни от всички други политици и в този случай нямат вина...Огледайте те, на кой може да е дело? На някой, на който не му пука за другите... Като ви чета коментарите и под други новини - доста от вас са кандидат пиромани.

168

До 165

преди 12 години

Точно че някой като-или Трактора стои зад палежите с цел дестабилизация.Но ако някой луд собственик добара някой като теб,може вместо дръвцето да усъмнеш със секира в главата.

167

Анонимен

преди 12 години

Огън и жупел....Бог ви наказва за плиткоумитео и малодушието.

166

Кибрито-прдавач

преди 12 години

Да живее Бойко и неговото правителство благодарение на тяхната власт и управление ми тръгна кибритения бизнес на Пазара 5ст и регламентиран Шано 10 не регламентиран... Да Илядиш Бойче!!

165

до 161

преди 12 години

не са само в софия, и в стара загора имало 2

164

Анонимен

преди 12 години

165-ти, ми за тях колите са по-важно от децата...Още повече, че повечето нямат и деца, не им трябват. Друго си е йФон-а...

163

@157

преди 12 години

"Не знам но ако редовите хорица добарат някой в момент на палеж - дупе да му е яко.Казвам ви: ЛИНЧА ЩЕ Е ДЕТСКА ИГРА В СРАВНЕНИЕ С ТОВА КОЕТО ГИ ЧАКА ТЕЗИ ТАРИКАТИ."Така ли си мислиш. Айде побарайте го да видиме какво ще направите! Те ви избиват децата като продават наркотици пред училищата и всички ги знаете ама не смеете нищо да направите що не ги хванете и линчувате докато продават наркотици на децата, а? Но сега заради колата се пишета много ербап. И представа си нямаш кой стои зад палежите гледай вместо линч да не лапнеш дръвцето и да си събираш зъбите до запалената ти кола.

162

Замислете се

преди 12 години

Тракторчето е учило разни неща.Иска да дестабилира полицията и власта. ако го оправдаят, ще е ужас.

161

Фреди

преди 12 години

Почнаха ги а е само 22:00 часа а до 6:00 сутринта още колко ли ще запалят докато Цецо си спи спокойно на матрака а куките се гърчат със 300лв заплата по патрулките и им се схващат вратовете на неудобните седалки.

160

Анонимен

преди 12 години

А защо изключвате еко - тероризма? Т.е природо - любители екстремисти. Това е много популярно в САЩ.Уф, не знам, моля се да го хванат.