136

Анонимен

преди 12 години

ВРЪЗКАР!

135

до kir

преди 12 години

***...ти какво си изпял до сега освен предполагам ''милионерче ''или някоя пиянска изцепка.....***!

134

Мънки Бой

преди 12 години

Мънки Бой си беше победител още като останаха с Негърката и Хлапето. Едната дърта, другия малък - остава Мънки :)

133

Анонимен

преди 12 години

И след това обратно на щанда.Защото целта от всичко беше, само едни хора да си се налапат със паричките от реклами и СМС-и.Този си получи няколкото месеца слава, и след това, повече няма да си спомнят за него.Защото подобни "риалитита", не се правят заради някакви нови таланти.Кой ви излъга че е тъй?

132

MURDOC

преди 12 години

"Рафи от щанда за зеленчуци до голямата сцена".....и от голямата сцена обратно на щанда за зеленчуци . Тези предавания са нищо повече от човеко- изстисквачка ,докато ги има се трупа само капитали от смс-и никакви таланти не произвеждата,а като свършат- НИЩО . Някой да е чувал нещо за "победителите" от "Музикална академия", ''Мюзик Айдъл'' ,Музикална Академия Ку-ку и др простотии НЕЕЕ ,няма и да чуете . Единственото за което съществуват тези предавания е да галят егото на минали величия (журито) ,колко знаят ,колко могат и колко са благородни и добри и искат да предадат таланта си на по млладите .ПРАЩАЙ БЪЛГАРИНО СЪОБЩЕНИЯ ,КАРАЙ СЕ ЗА РАФИ ,ТАФИ И ВСЕКАКВИ *** НА ФИ , ПРОГРЕСА НА БЪЛГАРИНА ЯВНО ЗА 22 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ СТИГНА ДО ТАМ ДА ИЗПЪЛНЯВА КАКВОТО МУ СЕ КАЗВА ПО ТЕЛЕВИЗОРА . Offча нация кво да я праиш, свикна повече на зрелища за сметка на по малко хляб.

131

Петър

преди 12 години

Стига с тази злоба бе прости хора такива! за това сме на този хал защото мразмим и плюем всеки който е успял да постигне нещо в живота си. Мижитурки такива!

130

до Александра...!

преди 12 години

Ти си ...."Черешката на тортата ",......браво !Нямам забележки ,...супер си !

129

Анонимен

преди 12 години

Поредния ***..раст станал "звезда".

128

кои гласуват в Бг..?

преди 12 години

...Мааалките пикли ,кифли и пишлемета ....,както е в цялата ни Бг държава ....!Браво на ----АЛЕКСАНДРА ,тя е .....завършено бижу !Накрая ,.....гювеч за ---арменците...!

127

w

преди 12 години

izmisleni predavania... Zashto niamashe zadacha da se napravi avtorska pesen... ? piaxa samo hitcheta nekvi...hitcheta vseki moje da gi dokara... smeshkovci!

126

Анонимен

преди 12 години

Пак нищо не разбирате водят ви като *** за носа, това момче е просто поредния инструмент чрез който "бизнесмените" в БГ направиха още по големи пари благодарение на балъците който като замаяни пускат СМС за едното нищо.И после същите тези балъци ходят и разправят как нямали пари за *** и храна и незнам си какво още.А имате пари да пускате по 20-30 СМС-са (2.40 лв всеки ) за едно глупаво предаване на което целта му не е да направи известен някой а да ви вземе парите.

125

чичо Ники

преди 12 години

Браво ,Александра.................,другите не ги помня вече !

124

ДО 122

преди 12 години

На "Евровизия",кога Армения е гласувала за .....Бг песен?Само питам ......?Гласуват си само за републиките в СССР.....,или бъркам !Защо не подкрепихме ----момичето ?Колко класи е над ---хлапетата ?

123

Анонимен

преди 12 години

Хайдее Тати уреди малкото арменче. Аз за какво не гледам тия *** х-фацтори, айдъли др. бози. Само връзкарчета и свиркаджийки печелят.

122

фЪф Бг

преди 12 години

Бг отново се ---продадоха ,сега на --Арменци !----МАНТАЛИТЕТ!Момичето беше напълно ----ЗАВЪРШЕНО ,....ЖАЛКО!

121

за 124

преди 12 години

Да, бягай в чужбина и си вземи всичките арменски роднини със тебе.

120

заразаватаджия

преди 12 години

Абе добре си продаваше зеленчуците момчето. Истински талант беше, ами къде се намериха тея серсеми дка му мътят мозъка, че става за нещо друго, освен за зарзаватаджия, не мога да разбера

119

до Александра

преди 12 години

Рафи беше мн.добър ,но ТИ беше ----НАЙ----!НИЩО НЕ ТИ ПРЕЧИ ДА СИ ПРОДЪЛЖИШ ----УСПЕХЪТ НАГОРЕ!

118

до Рафи...!

преди 12 години

Момче, бягай в чужбина .......тука /в Бг/, ще закъсаш!

117

Анонимен

преди 12 години

НЕ го гледам Х - фактор щото знам ,че е нагласена и само накрая го гледах и наистина пак си беше нагласено :D Бе момичето пя 1000 пъти по - добре от тези двамата марсоли ... тя трябваше да спечели !