135

Анонимен

преди 12 години

На едни хора родителите им отнесоха фондове, събирани 40 години, зад граница в лични сметки. Те самите 20 години отклоняват средства в такива сметки. По времето когато управляваха, имащите право на привилегии в пенсионирането скочиха 3 пъти, а потенциалните донори - млади работници - напуснаха страната.Сега въщите тези хора обсъждат пенсионната реформа. А някои от тях дори не са работили през по-голямата си част от живота.Не защитавам Дянков, той си е некадърно ***, изпълнител на поръчки...

134

мъдолан

преди 12 години

Парите който се раздадоха през времето на тройната клика с предводител Сергей Станищев като бонуси на пенсионерите сега трябва да се връщат!Това е истината,а всичко останало което говори Станишев е чиста демагогия!

133

обикновен българин

преди 12 години

към всички *** пишещи глупости извън темата по-горе:-Отговорете си дали президента е прав:-ето днес ни напусна ВЕЛИКИЯТ АКТЬОР ВЕЛКО КЪНЕВ,ПОКЛОН!!!А беше само на 63!ЗАБЕЛЕЖЕТЕ само на 63!!!!

132

Ясно да КАЖЕ ....

преди 12 години

Иво Инджев, в "Здравей България" / 12.12.2011 г. /, зададе въпроса: Какво стана със свидетеля посочил Бойко Борисов като ръководител на един от каналите за синтетична дрога? / ПРЕДИ /.Попита също: Защо темата потъна в " блатото "?Друг зрител заяви: Държавата се МАФИОТИЗИРА!Така, че: Нека Министър Председателя ЯСНО и КАТЕГОРИЧНО да ЗАЯВИ: Бил ли е или това е клевета. Може и по БТВ.Мълчанието е знак за съгласие.Който е гледал НТ, ще потвърди горе казаното.

131

никой

преди 12 години

До всички по-долу:-С всеки ден се убеждавам че за съжаление в България са останали само *** и ПСЕХИЧНО БОЛНИ!СТИГА СТЕ ИЗБИВАЛИ КОМПЛЕКСИТЕ СИ КАТО АНОНИМНО ИЗЛИВАТЕ НЕЗНАЙНО ОТКЪДЕ ОБЗЕЛАТА ВИ ОМРАЗА ВЪРХУ ПИШМАН ПОЛИТИЦИ,ВЕЧЕ БИТИ КАРТИ!ДАЙТЕ СИ МНЕНИЕТО ВЪРХУ ДЕЙСТВИЯТА НА СЕГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!ЛИЧНО АЗ СЪМ УБЕДЕН ЧЕ ЗА ВСИЧКИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ ОТНОСНО ПЕНСИИТЕ МНОГО ГРЕШАТ!!!!!

130

Аман от подлизурковц

преди 12 години

Стига сте ни занимавали с клюките около Станишев, Бойко Борисов и други. Въпросът е за оцеляването на Българина. При толкова сериозен въпрос, като пенсиите, да се пише за личности, меко казано е отклоняване на вниманието. Грубо казано е омраза към собствения си народ, който е на върха на оцеляването. Така че спестете си личностните коментари.

129

Станишев

преди 12 години

Аз сега клепам защото ми ритнаха килимчето, а когато бях министър крадох ама не можеше народа да знае как. Много съм долен и подъл комунист, дано ми падне нещо на главата да се спася от интригите, кмойто сам правя. Много съм долен и мрусен п..раст...

128

atanas

преди 12 години

Тоя пудел от снимката като знае толкова много как да се направи тази реформа, защо *** неден не я направи а си драпа оноя работа 4 год. и се правеше на министър-председател. Пухльо скапан!

127

Анонимен

преди 12 години

Да ги убия с *** си да ги убия, пикочи с пикочи!

126

Анонимен

преди 12 години

Да те закърпят ***, *** ***

125

Калин

преди 12 години

от коя година тоя е бъгъ гражданин?!!!!!!!

124

Мандражията

преди 12 години

Ми тоз докато се правеше на премиер що не направи реформата.........от крадене не им остана време, да им *** мамката шумкарска, още кашкаваладжийска

123

до 120

преди 12 години

120 е на работа за партията любимка и ще бачка до гроб за нея.Медал ще има ли от вожда ви...а не ще има задгробна пенсия обаче

122

Анонимен

преди 12 години

Хубаво казано кърпеж = на всички закони на гербовските марки

121

Анонимен

преди 12 години

лъжците имат едно лице и то се нарича ГРОБ--- ГЕРБАРСКА ***

120

Анонимен

преди 12 години

кой сега е доброто ченге

119

Анонимен

преди 12 години

Белалов не мога повече да те чакам, утре съм на работа за разлика от Кутевските драскачи, които можете да се излежавате сутрин до късно. И си смени ника или поне се обръсни, защото с тоя мустак много ми приличаш на анадолец! И си намери работа като хората, а не работата ти да е лъжеш като ***!

118

Анонимен

преди 12 години

Познаите кои ще гласуша за герб след 2 години- Уличните кучета Слаба д-ва,слаб народ за както си надробиха попарата така ще я сърбат и пенсионерите които гласушаха за герб.Още ши чака народе -гласушаите ама мислете за кои-по-мъдро...

117

Анонимен

преди 12 години

Само така Станияев ВЕТО.Да се пенсионира човек когато умира според скапаняците герб-ненаситни и алчни прасета.

116

До 116

преди 12 години

Белалов вместо да продължаваш да демагогстваш прочети внимателно и кажи кое не е истина!Белалов толкова си смешен с твърденията си. Станишко го сложиха председател на ПЕС, като жест и извинение за това, че България, която благодарение на отговорното проевропейско управление на Борисов е изпълнила всички ангажименти за присъединяване към Шенген, но въпреки това, поради вътрешни партийни интереси Холандия и Дания наложиха вето за присъединяването ни към Шенген. И тоя вашия другар го сложиха председател за да работи точно за това, да убеди тези страни, които са също в ПЕС да влезем в Шенген, но съм сигурен, че Станишко ще гледа всячески да пречи и така ще го разберат и на Запад какъв ретрогаден комунист е! Защото преди това изобщо нито го канеха някъде, нито го знаеха, но неговото избиране е точно това един жест към страната ни за да успее да се пребори за влизането ни в Шенген! Станишко няма никакви заслуги за това, че са го избрали, просто в момента е такава политическата конюктура, впрочем там всяка година се сменяват на ротационен принцип и те са преценили, че сега председателя на ПЕС трябва да е от България, защото в момента тя има нуждата от тази индиректна помощ за влизане в Шетген, разбра ли бе Белалов! За това когато ви казвам, че Кутевците сте едни долни манипулатори, които извъртат нещата на 180 градуса, само и само да наложат манипулативното си мнение и заблудят хората, не лъжа! Ако управлението на Борисов не се ползваше с такова огромно доверие на Запад никога нямаше да изберат тоя комунист да стане председател на ПЕС, където членуват все утвърдени демократични държави. Защо по-рано не го избраха, когато беше мин. председател, но тогава България се ползваше с ужасно лош имидж на престъпна страна, където мафиотски банди извършваха показни разтрели в центровете на София и големите градове; където се извършваха магистрални грабежи и финансови далавери за милиони европейски пари от субсидии. В България идваха само разследващи органи от Европейския съюз, така че заслугата за това Станишко да бъде избран е изцяло на проевропейската политика на ГЕРБ, начело с Борисов, които само за две години промениха тотално имиджа на страната ни и станахме наистина уважавана европейска страна!