119

за 117

преди 12 години

Скалата "ляво-дясно" в политиката е основана на икономически различия. Националистите не се вписват в нея, те са отделно политическо течение, съществувало преди леви и десни, когато национализмът е бил единствено политическо учение и верую за жител да дадена страна или регион. Национализмът се представя като "крайнодесен" за да се оприличи с нацизма и да се дискредитира по този начин. Това е положението.

118

Путин президент!

преди 12 години

Тези *** които протестират, са добре платени от американската терористична организация ЦРУ.Но ще духат супата, защото Путин ще бъде още дълго време на власт и ще продължи все така брутално да изнасилва американските *** и техните ***.

117

армаган ми е...

преди 12 години

Пра дядо като видеше онея с ***--бягаше ,Дядо ,като видеше джандарите --бягаше ,Тати като видеше милинцифаиките --бягаше,,,,,А ,познаите ,мен какво са ме научили да правя ?

116

Анонимен

преди 12 години

ПРАВИЛНО МИТИНГИ В РУСИЯ ДО ДУПКА ДОКАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ УЛТРА ДЕСНИ НАЦИОНАЛИСТИ ПАТРИОТИ КАТО ТЕЗИ НА БАРКАШОВ КОИТО ИСКАТ ДА ИЗМЕТЪТ РУСИЯ ОТ ОСТАНАЛАТА ТАМ ЧИФУТСКА ГМЕЖ, ДНЕС НАЙ МНОГО ПРОТЕСТИРАЩИ СА БИЛИ ДЕСНИ НАЦИОНАЛИСТИ И КРАЙНО ЛЕВИ КОМУНИСТИ КОИТО ИСКАТ ЕДНО ДА ИЗБЕСЯТ НЕО-ЛИБЕРАЛСТВАЩАТА ЦИОНИСТКА *** И АЗ НАПЪЛНО ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ ПРОТЕСТИ

115

питащ

преди 12 години

До 103 Хей, приятел гледай си в собствената копанка. Как преминаха в БГ изборите? Забрави ли вече? Колко народ беше в забранителни списъци, колко народ беше напазаруван, че накрая двама герберски депутата броиха бюлетините. Да гледаме по-добре собствения си свинарник.

114

до 110

преди 12 години

Зависи какво имаш в предвид. Ако е за номера по време на избори да . Но ако чакаш народ на улицата си се обьркал ,бьлгарина предпочита на наведе глава и да бяга колкото може ,даже и не се обрьща ..тука вече няма младежи всичко избяга навьнка,останаха тези дето по някакьв начин са закрепостени и са си казали: да става каквото ще .То даже вчера ставаше на вьпрос ,че Боико ич не му пука дали ще има стачка или не....щото като изпрати 50 милиционера и всичко ще се разбяга.

113

Анонимен

преди 12 години

Тука като се организират протести Бойко кво вика? Вика, че тези протести били платени от опозицията. Еми и в Русия Путин вика същото - платени са от чужди сили. Това е положението.

112

до111

преди 12 години

Да ама в Русия като духне вятьра ,тука веднага се обличаме да не настинем....

111

ZASRANTSI

преди 12 години

Rusia ne e BALGARIA niTO RUmania

110

шити гийзър

преди 12 години

Само вижте историята на Рассия последните 3 века. Ако на българина му трябват 100 години да си смени чипа, на руснака минимум 1000! Едно е сигурно, с магическа пръчка промяна няма да стане и дори и да свалят Путин, руснаците в болшинството си са с толкова промит мозък, че който и да дойде след него, няма да разполага с необходимото време да ги цивилизова достатъчно.

109

coming soon

преди 12 години

Скоро и в България!

108

Анонимен

преди 12 години

DO 105. PRIEMA SE NA PARVO 4ETENE. TI SHTE SI OT PARVITE DETO SHTE PODVIAT OPASHKA

107

Анонимен

преди 12 години

Протестите са организирани от руски комунисти.

106

Анонимен

преди 12 години

То е ясно ,че Путин е любител на Ч.К. кютека,ама руснаците не са бьлгари и току му спретнат една революциика--ами ако оцелее ще му се наложи в Китаи да ходи....и тои е фен на милиционерските номера...

105

Анонимен

преди 12 години

В Русия винаги се случва това, което никой не очаква :) и поради тази причина Путин ще бъде отнесен точно тогава когати си мисли, че всичко му е в кърпа вързано :) и вероятно първите области, които ще се отцепят от Руската Федерация ще са тези, които никой не допуска :)

104

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Моля коментар # 101 да му се присъди Нобелова награда за простотия...

103

някой

преди 12 години

Ало путинистите! Шепа хора ли се били събрали в Москва да протестират?Вчера бяха шепа хора, сега са 30 000, утре може да са и повече от 3 милиона!!!Не са *** тези дето възхваляват Русия, путинисти са!

102

Анонимен

преди 12 години

Изборите в Русия тотално фалшифицирани, има в и-нета достатъчно доказателства и за това хората излязоха да протестират - на тях им откраднаха гласовете... Партия ЕР не би могла да получи повече от 28-30 % !!!

101

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Демократичните промени в Русия се развиват с "бурни" темпове... - преди две години единственото разрешено място за протест беше... - метрото, а сега вече са ги вкарали на остров в Москва река... - не дай си боже след някоя и друга година протест да има и на самия Кремълски плошад - под носа на таварисшч Ленин...

100

Анонимен

преди 12 години

do kometari kato 99. KATO ZALIUSKAT BOMBITE I RAKETITE TOGAVA SHTE VI PITAM KOIA GORA SHTE XVASHTATE