32

Съдията

преди 12 години

То ако почнем колегите си да вкарваме в ареста, накъде отива тая държава....Човека адвокат, а те никога не лъжат и му имам вяра, да не е *** милиционер...Трай коньо на зелена тревица, преди 10 дена взех 13-та заплата и сега ще го черпя адвоката една ракия. Пак ще кажем, че МВР са некадърници и едно категорично, необоримо, неопроверживомо доказателство не могат да съберат...като на пример видеозапис на 3D на престъплението, да не сме по- прости от кибиците в киносалоните, а???Бас баят съдия!!

31

мравка

преди 12 години

Гледахте ли снощи по канал 3 как от 22 г.управляващите ни престъпници държат държавните пари в часни банки с лихва до 1.5 процента,банките отпускат кредити с тези пари с лихва 12 процента.Печалбата за банките е огромна.Тази печалба предполагам че се дели 50 процента за банката и 50 процента за тези които са на влас.

30

Анонимен

преди 12 години

Мъж участва в голф турнир. По някое време топката му стига съвсем до едно блато. Отива при нея и вижда една жаба. тя му проговаря с човешки глас:- Вземи ме със себе си, сложи ме в джоба си и ще спечелиш турнира.Мъжът така и направил. По време на играта тя му давала ценни съвети и той спечелил.После тя го помолила да вземе стая в луксозен хотел, да поръча шампанско и хайвер, и да я целуне.Мъжът наел стая, поръчал шампанско, хайвер и целунал жабата.В този момент се чуло гръм и жабата се превърнала в прекрасна 15 годишна блондинка с разкошна фигура."Ето така непълнолеттното момиче се оказало в стаята на клиента ми" - завърши своята реч адвокатът.

29

честни сини очи

преди 12 години

Може ли тези честни сини очи да лъжат?

28

до 20

преди 12 години

Парадокс! Как един път за толкова години не заключиха мафиота ром с белязани пари.Със сигурност за да не го закачат доста подкупи е давал и продължава. --------------------------------------------------------------1. *** дава подкупа, той не го взема,2. *** са по-малко зависливи, от там и по-малко предатели, затова миризливковците започнаха да ни бутат в малкия си джоб

27

Юриста

преди 12 години

Ше ви *** в шматките, вие наистина ли повярвахте, че адвокат може някой да го вкара в пандела????

26

?

преди 12 години

ИМА ЛИ РАЗЛИКА М/У АДВОКАТИТЕ И К***ИТЕ?....... МОЖЕ БИ САМО В ТАКСИТЕ;)

25

George1

преди 12 години

Нагъл адвокат,малко са го били може и пове4е.

24

Анонимен

преди 12 години

А "полицията" както винаги работи за ***

23

до-13

преди 12 години

Често адвокатите са между *** и наковалнята. Адвокат може да поиска колкото си иска но когато в сметката се намеси и държавен служител става патартия

22

Ламбо

преди 12 години

Колко ли парички е изсмукало по подобни начини това адвокатче ?!" Каква е разликата между вампира и адвоката ?Вампира пие кръв само нощем,а адвоката 24 часа в денонощието"

21

до 13

преди 12 години

Адвокатите дават пари на съдии и прокурори това е практика от време оно... Те са най подкупните, затова затворите са пълни с мишки изкупителни жертви а престъпниците практикуват занаята си на свобода, изнудват, крадят и убиват ако се наложи България е пълна с престъпници, ако половината от тях влезне в затвора 80% от другата половина ще се откажат от престъпноста но тогава няма да има големи пари за високо пооставени държавницисега разбра ли защо често и адвокати влизат в тази игра

20

Анонимен

преди 12 години

Парадокс! Как един път за толкова години не заключиха мафиота ром с белязани пари.Със сигурност за да не го закачат доста подкупи е давал и продължава.

19

прасчо

преди 12 години

Леееееееко ченгеджийска муцка има тоя адвокат......дали случаино не е служил в редовете на МВР.....се питам само....а

18

серГЕЙ Станишев

преди 12 години

Това е полицейщина!

17

ЕСТЕТ

преди 12 години

ТОЗИ Е ПО-КРАСИВ С ПОДУТО ОКО! ;)

16

Анонимен

преди 12 години

Това си е милиционерски произвол!!! Няма абсолютно никакъв проблем жертва на деликт да преговаря с извършителя за репариране на непозволеното увреждане, в това число - да иска пари! Поредната акция на Цецко, която се проваля с гръм и трясък!

15

Анонимен

преди 12 години

Невинен,до доказване на противното!Това е !!!!

14

просто и ясно

преди 12 години

Къде са сега тези 10 хиляди евро ? Правосъдието е с разширен стомах гладничко и ненаситно. Когато правосъдието пуска престъпник, означава че целта на занятието не е престъпника а парите

13

недоумяваща БГ-овца

преди 12 години

Само не ми става ясно как така адвкат ...ще вземе подкуп!? В смисъл, посредник при подкупване на държавен служител - съдия, прокурор и т.н. може да участва адвокат, но само по себе си адвокатлъкът е свободна професия, също както да речем "компаньонката". Даже и в един и същ данъчен закон се уреждат данъците, които следва да плащат и адвокатите и про***тутките /пардон "компаньонките/. Да, наистина , че двете професии разкриват много общи черти, макар ползата според мен да е за к*рвите.