27

Лекар

преди 12 години

Що плюете 112,бе *** нещастни,не стига,че още смеем да ви лекуваме,ами и и се оплаквате!*** нещастни,трябва всички лекари да се изнесем на Запад,където ще ни глътнат като топъл хляб,а вас да ви лекуват шаманаи и врачки.Майната на българския народ,най-*** на света.Малко благодарност да покажете,аааааааааааа?

26

capricornus

преди 12 години

gledaite intervuto koeto davat blizkite na zaginaloto momiche pri veneta raikova i komentarite sa izlishni:((

25

до 18

преди 12 години

Това показва само , че човешката природа не се променя. Лощото е, че тук , ако става въпрос за пари, значи смъртта на момичето е прдумишлено убийство -защото не си е платила и докторите нарочно не си вършат работата.

24

Lucy

преди 12 години

Tia deto sa otgovorni sa tia ot sozializma sus shetizite!Gorkoto momiche!

23

Читател

преди 12 години

Виновни са и от МОН !Едно време/през социализма-точно така се пише/и с 6 не всички ги приемаха за студенти по медицина, а сега ги приемат с 3 !Че какъв доктор ще е този, който го мързи да си научи поне за приемния изпит !!!

22

до 2

преди 12 години

Бащат на детето е ***, но не е ***!Ако беше ***, майката щеше да е жива, защото долу щеше да чака цялата рода.За *** докторите много се стараят, защото долу и чакат със сопите.

21

....

преди 12 години

*** МРЪСНИ! ТОВА СТАВА САМО В БЪЛГАРИЯ ДАНО ИЗГНИЕТЕ ВСИЧКИ! КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ СПАСЯВА И ДА БЯГА В ЧУЖБИНА ЗАЩОТО НЕ СЕ ТРАЕ ТАЯ ПОМИЯ ПОВЕЧЕ!

20

Анонимен

преди 12 години

Явно става въпрос за немърливост още при секциото. Уволнение и съд.

19

iva

преди 12 години

napalno sam saglasna s teb-16!gospod da prosti momi4eto!a lekarite koi ste im prosti-mai nikoi!

18

Анонимен

преди 12 години

Ако започнеш да говориш за възнаграждение, болният ще се убеди, че няма да го изоставиш. Ако не говориш по този въпрос, той може да си помисли, че го подценяваш. Трябва впрочем да знаеш, че болните по правило не познават благодарността. Болните в началото са почтителни и скромни, но по-късно хитри и неблагодарни. Колкото до богатите, когато са болни, се разтапят от обещания, а после се извиняват под претекст, че още не са придобили своите доходи. Хипократ ( 420 г. преди н.е.)

17

Анонимен

преди 12 години

7, и какво са виновни лекарите в случая

16

славянин

преди 12 години

До смъртта и се стигна вследствие на ''новата ценностна система'' на днешните медици, а тя е следната: на 1-во място- мангизите, на 2-ро място- мангизите и на 3-то място пак мангизите, но това е ценностната система и на целия свят, какво се чудя!?

15

Анонимен

преди 12 години

Еми сега лекуващия да бъде уволнен и подведен под отговорност!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

до 9

преди 12 години

Не се пише "социализма", а "социализЪма" *** социопатичен.

13

ETNA

преди 12 години

***, ***, ***! Както и да ги наречем ще е малко за това отвратително престъпление! Да убиеш здраво дете на 19 години!! Няма по-ужасно престъпление от това, да почерниш родителите на едно дете и да оставиш едно дете без родител! Да почива в мир бедното девойче и дано поне ЕДИН ПЪТ в нашата държава справедливостта да възтържествува!

12

Анонимен

преди 12 години

Лека им пръст на тези майчици и нека поне бебенцата и татковците им се радват на здраве и късмет

11

rosenbosen

преди 12 години

Както казват старите хора:"Не ме е страх от болести, а ме е страх от лекари...." Не знам как си лягат и спят тези създания. И пиша създания, защото повечето лекари вече не са човешки същества, както и повечето обитатели на нашето планета!!!

10

Честната Марийка

преди 12 години

Не е верно, виновен лекар или съдия/прокурор с акт от КАТ не познавам !

9

Ив.Костов

преди 12 години

Ще плачете за СОЦИАЛИЗМА,*** седерастични!!!!

8

ужасена

преди 12 години

много жалко за момичето но е много възможно да има виновни защото тя не е била добре и никой не се е погрижил за нея