13

Анонимен

преди 12 години

...задържаното лице е оказвало натиск и насилствено е искало пари от г-н Кирилов", допълни Флоров. Олеле, горкият г-н Кирилов, смачкаха го завалията! Господинът е такава душа, на него ли да се случи! Той трябва да съди адвоката за психически тормоз. При това изнудването е станало, когато г-н Кирилов е излизал от симфоничен концерт. Добре , че полицията бди и смелият и благороден полицай г-н Флоров ще се разправи с изнудвачите и насилниците.

12

SP

преди 12 години

Ей сега Дидито Ковачева ще оправя цялото правосъдие, само стойте и гледайте :-)))))))))

11

ЧК

преди 12 години

Наркопласьорите са на мода. От кога извънсъдебното споразумение е престъпление?? Ама основен приход в бюджета на живковия режим е наркотрафика и контрабанда на оръжие. Сега "баш бакан" или на не матерен език министър-председател е Бекир Бекир пардон Бойко Борисов, бодигард на Живков, а сега и на фамилията и антуража му като прати чак в Брюксел стопанката на резиденцията в Правец. Защо ли ... защото кой се е грижил за резиденцията в Банкя и какво е общото с великия ББ?

10

явертъ

преди 12 години

и какво незаконно има в това? да не би да си купува държавна поръчка?

9

Анонимен

преди 12 години

и децата знаят че киро *** е с протекции от боповците....

8

Де е Киро на кирия

преди 12 години

Явно ако се казваш Кирил си недосегаем за закона . Ето Кирил Рашков - смешни обвинения и още по-смешна присъда, мУтрополит Кирил - няма обвинения и присъда , Киро Японеца - не само ,че няма обвинение и присъда , ами и той е в ролята на обвинител и правораздавател . Има някаква закономерност тук . Предлагам всички да се прекръстим на Кирил Кирилов и Кирилка Кирилова ,че да объркаме малко службите , кого аджеба да защитават и чий тъмен бизнес да подкрепят.

7

Анонимен

преди 12 години

Е това не е ли извънсъдебно споразумение?

6

Не така грубо!

преди 12 години

Какво работи Киро Японеца, откъде има 20 000 лв? Ясно е, че е свързан с МВР-мафията, но все пак по-културно ,моля. Някак си по-деликатно, не бива да нервничим, ди изпадаме в криза.

5

АМОМНИМЕН

преди 12 години

ЗАЩО *** НЕ СИ ПЛАЩАТ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ

4

Yonex

преди 12 години

Отново съдебната система е впрегната в защита на частни интереси...Ха сега да видим кой има повече пари!!! Ще следим с интерес!!!

3

:)

преди 12 години

Ало герб,тоя киро,честен бизнесмен ли е?!!!!!!!! :)))

2

Радев

преди 12 години

Поредната постановка. Не познавам човек, който би могъл да рекетира *** наркобос Киро Японеца, любезно наречен г-н Кирилов от шефа на ГДБОП Флоров. Смях, смях.

1

Dike

преди 12 години

Мдааам , а ако беше пребит от Петьо Българина да речем нямаше да бъде арестуван за изнудване . Впрочем на Киро Японеца повдигнато ли е обвинение за побой ? Или нека позная - не , защото му е културна традиция да се саморазправя при възникване на някакъв конфликт.Тея *** златни излезнаха . Не че защитавам гнусния мафиотски адвокат , опазил ме Бог , но някак пак мирише на протекциониране на едни мутри за сметка на други , а не на справедливост .