115

Монго Джери

преди 12 години

Аз никога не съм виждал *** с очила, а вие? Ако сте виждали, сложете "+", ако не, сложете "-".

114

Анонимен

преди 12 години

Всичките *** като 114, които плюят по ***, вместо да се запитат КОЙ дава нашите пари на малцинствата за слабоперспективни програми просто трябва да скочат от един мост. Без такива ще прокопсаме 100 пъти по-бързо. Ние, останалите си знаем къде е проблема, но 20 години нищо не можа да стане точно заради *** като 114. А можеше да е друго, но политиците видяха, че е по-лесно да насъскват ***-българи, вместо да образоват малцинствата. На такъв народ такива управници са му малко!

113

Онуфри

преди 12 години

Искам цялото мъжко население на Столипиново да ме е.е !

112

Аз

преди 12 години

НЕ ИСКАМ ДА ХРАНЯ ХОРА ОТ" МАЦИНСТВАТА",КРАЙНО ВРЕМЕ Е И ТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ ДА НАЦИ И ТАКСИ..........ПИСНА МИ ОТ КРАДЛИВО,МЪРЗЕЛИВО И НЕБЛАГОДАРНО........"МАЛЦИНСТВО"!!!!!!!!!!

111

Българин

преди 12 години

...и разберете, че тия програми за "десегрегация" в образованието са абсурдни !!!Бялото дете, което на 7-годишна възраст вече знае буквите, цифрите, често и чужд език е почнало да учи и гнусното ***, което на 7 още не може да говори членоразделно и да ползва тоалетната - как да седят на един чин и да учат заедно?90% от *** на практика са *** - всяка детска учителка, имала нещастието да се занимава с тая зараза, ще ви го каже !!!

110

mestessa

преди 12 години

Тези "шефове на неправителствени организации" не са *** предполагам.Този "палат"сложен на снимката само разпалва страсти.

109

Българин

преди 12 години

Има само едно спасение - мръсните *** да бъдат натикани в трудови лагери, където да бъдат ЗАСТАВЕНИ да работят, докато не възстановят с труд колосалните суми, които от години наливаме в мръсните им гърла !!! Който откаже да работи, минава на концлагеристка дажба - 100 грама хляб и литър вода на ден, докато не му дойде трудов ентусиазъм или не пукне от глад !!!Разберете, че тая зараза се "интегрира" само с камшик !!!

108

Онуфри

преди 12 години

Извинете, може ли някой *** да ми обясни, какво значи "десегрегация на образователната система"?

107

Българин

преди 12 години

5 милиона ?!? А защо не написахте, че по изчисленията на институтът за демографско развитие, издръжката на мръсната *** чума ЕЖЕГОДНО е около 3.1 МИЛИАРДА лева, които идват от НОИ ?!?Разбирате ли защо сме бедни, а се скъсваме от работа, защо ни дерат кожите с осигуровки, а пенсионерите живеят на ръба на гладната смърт, защо ни вдигат пенсионната възраст, за да работим докато умрем, а *** не щат да работят?Разбирате ли, че "пенсионното осигуряване" на практика е ДАНЪК *** ???

106

потърпевш

преди 12 години

Как може да говорят за "интеграция" и отделно да се финансира ци*анското "образование"????Нали са български граждани? За тях не важат ли законите? Задължително образование, спиране на детски при много отстъствия?Държавата ги дели от обществото, те самите се делят, а от НАС искат да ги интегрираме!Порочно, цинично и .... удобно за крадене!Никога няма да се реши "ромския въпрос" и всичко остава пак за НАША сметка!

105

Анонимен

преди 12 години

Дръжте се циганиееее , идва новата "адекватна" програма за интегриране ,голямата лъжица иде , пак ще дойдат едни големи пари , ще ги вземат едни хора и ще отбият номера като построят няколко колиби , които диваците , на които ще бъдат дадени ще разрушат за нула време, давай да върви ! ИНТЕГРАЦИЯ :D

104

Candy

преди 12 години

*** крадат, това е неоспорим факт, а държавата като го знае това, защо ги остави да източат 5 милиона преди да се сетят?!? Може и те да са се налапали междувремнно, а сега просто го приписват на ***, на тях не им дреме така или иначе...

103

ОГИ

преди 12 години

Ми то и аз да знаех, че ще ми дадат пари да си построя къща, няма да плащам данъци, ток, вода, телефон и т.н. и аз нямаше да уча.

102

неразбиращ

преди 12 години

Не е луд тоя дето изяжда зелника,а тоя дето му го дава...Ама не мога да разбера докога ще траем-законите са само за някои,данъците също,някои от нас имат задължения,пък други имат само права,корупция,геноцид за честните хора,терор,държавно безхаберие...ДОКОГА???Или БКПто и производните му искат в БГ да си останат само те и ***?Ама и техните деца са по чужбината,с бизнес започнал с куфарчетата.

101

Веселина

преди 12 години

*** работа! Да ги оставим ***, те ще се оправят, ами ад си гледаме нас си! Хващайте се да учите езици, братя и сестри българи, образовайте си децата, стрягайте куфарите и "Сбогом, татковино-мащехе!"Да ги видим политиците, като няма как да откраднат от нашия труд, с какво ще плащат по изборите *** гласове!

100

Хехе

преди 12 години

Донякъде хак да им е на беднице ***! Не разбраха тия *** животни ,че живеят в държава в която малко или много има закони. Те си ходят Мешерето да им решава проблемите. Така сами дават власт на подобни разбойници ,които ги ограбват.Лошото е че ние българите ги хрантутим и развъждаме. От това племе нищо добро няма да излезе. Колкото по- голяма бройка са толкова повече България губи шанса да се закрепи на крака. И никакви реформи в пенсиите и здравеопазването няма да спасят нещата.

99

Анонимен

преди 12 години

Dyrjawnicite ni sa mnogo prosti. MNOGO PROSTI. Mnogo qsno, 4e kato se dadat gotowi pari na nqkoj ***, toj 6te gi izhar4i ej taka. Tezi pari ne trqbwa da se dawat na tqh, a dyrjawata da sponsorira programi za tqhnoto obu4enie. Kakwato ni e dyrjawata, takiwa sa ni i uprawlqwa6tite. Glupak do glupak, *** do ***. No ina4e wsi4ki sa wis6isti ot now bylgarski i sofijski. Da ne zabrawqm i izmisleniq tehni4eski s pobylgarenite nemski programi.

98

BG

преди 12 години

Интеграцията не е насилствен процес. Няма начин да накараш някой да се приобщи, при положение, че той самият не го иска. Трябва да се търсят други начини. Най-добрият от тях е да им се дават пари в брой равни на няколкогодишната им издръжка и срещу това да се откажат от гражданство и да напуснат страната в посока Индия, Африка и където си искат.

97

П

преди 12 години

така, така, плащайте си данъците, та *** да си луксозни строят къщи с тях !!! Живейте в мизерия и лишения, за да могат мързеливите неработещи и крадливи *** да живеят охолно с ВАШИТЕ пари, скъпи сънародници!!!

96

rumen221

преди 12 години

АЛО-О-О, ПРОКУРАТУРАТА, АКО НЕ СПРЕ *** ТЕРОР, ЩЕ ИМА ОЩЕ КАТУНИЦИЗАЩОТО според ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ САМО ЕДИН ***(НО НЕ МУ КАЗВА ИМЕТО), ЗАТОВА ДА НЕ СМЕ БИЛИ ОБОБЩАВАЛИ! БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Европейците дойдоха и си отидохаа сега ние, какво да правим с ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ *** терор???Не било истина, че *** нападат лекари и полицаи, крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват, а в София, трима българи са пребити, защото българско семейство дръзнало да защити съседката си от грабеж, а в Катуница? палеж на българска къща Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!! ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКА БЪЛГАРСКИ ИМОТА! ДА СИ ПРИПОМНИМ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията,а тя отговорила:- "До-о-обре"...2. Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!3. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и... цитирам: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро... Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - ИЗГЛЕЖДА ОТ ОССЕ РАЗБИРАТ ИНТЕГРАЦИЯТА ТАКА - *** има право да изнасилва, граби и убива, а българина задължението да търпи насилията грабежите и убийствата на децата си!!! И. ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ...Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ И НИТО ДУМА ЗА ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил националистическа пропаганда!!!